Onsdag

                                            Datum: 2008-02-06 Tid: 07:56:05 Kategori: Blandat
God morgon :)

Sitter i datarummet Pippin och funderar över när jag har min första lektion. 08:20 tror jag att det är, men ska kolla för säkerhets skull! Går en ganska kort dag idag (tack och lov), har engelska, matte, naturkunskap och idrott. Har jag missat nått kanske?!

Efter skolan ska jag in till Skövde tror jag, Cajsa kanske ska möta den där Andreas nu äntligen!! Om han nu kommer, så ska jag se vad han är för en! ;)

Idag på morgonen skulle Anton till tandläkaren, så han kommer senare! Han kanske ska skaffa räls, och jag med! :S Men, bara på underraden i så fall! Det gör säker jätteont, men lite smärta får man allt tåla...Tänderna blir ju fina i alla fall. Det är verkligen ingen idé att jag har räls på "överraden" (heter det så?:P) för där skulle det inte göra någon skillnad ändå. Tänderna är SJUKT små, så det skulle bara se cp ut. Men, det finns plast, och porsLIN!! =) Det ska jag skaffa någon gång, när mina tänder vuxit klart. ;P

Kram
0 kommentarer                                                                                                                    
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: