Programhantering

                                            Datum: 2008-02-04 Tid: 13:30:07 Kategori: Blandat
Hej =)

Har min sista lektion nu, programhantering. Det är, inte roligt. Håller på med excel för tillfället, fattar inte mycket. Men, det kanske beror på att jag stör mig så otroligt mycket på det äckliga tuggummit jag har i munnen.

Jag, Anton & Carin gick, som jag sa tidigare, till Thai House på lunchrasten. Restaurangen låg i ett skabbigt gammalt lägenhetshus, men det var faktiskt jättemysigt där inne. Carin hade innan varnat mig för att killarna där inne flirtar gärnet, och det gjorde de. Usch! Jag stod och skulle ta lite läsk, då kom det en röd/lila-hårig liten kines där och gav mig ett glas. En kåt liten jävel. ;) Haha, nejdå.

Maten där var god, men mättande. Åt ris, friterad kyckling, sötsur sås, melon, gurka & bröd. =]

Precis när programhantering hade börjat så säger en kille i klassen: MELINDA FYLLER ÅR IDAG, SKA VI INTE SJUNGA FÖR HENNE??? =)

Jösses vad pinsamt. Jag satt på min lilla stol och skämdes, alla andra stod och sjöng. Men, det var ganska mysigt och framför allt jättevacker sång! Haha =)

Hör av mig senare igen! =)
0 kommentarer                                                                                                                    
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: