Slut på lovet

                                            Datum: 2008-02-17 Tid: 21:09:29 Kategori: Blandat
Hej hej =)

Då var sportlovet slut. Har inte gjort något bra alls det här lovet, haha det har varit skit, om jag ska vara ärlig. Det var bra mycket bättre förra året när jag åkte till Sälen med Cajsa och hennes familj. Det minns jag som igår. Eller i alla fall som förra veckan. ;) Bodde i ett jättemysigt litet hus då som var rött. Haha, hade precis börjat med P-piller då så jag minns att jag hade med mig en liten plastmugg som jag kunde använda när jag skulle svälja den lilla tabletten. Hade inte kommit på att man kunde dricka ur kranen än. ^^
Den veckan var helt underbar. Mycket motion!!! Haha justde, jag hade precis innan haft en saftig maginflusensa som gick över den dagen vi åkte. Var inte riktigt säker på om jag vågade sätta mig i bilen med dålig mage, men det gick fint!

Jag älskar Sälen! Man kommer från tråkigt regn&rusk, upp till höga, snötäckta berg som bara skriker: UNDERBART! Innan, för typ, 3-4 år sedan när jag bara hade åkt slalom 1 gång (i Mullsjö) och såg de där enorma bergen, trodde jag att jag skulle svimma. Jag menar, SHIT vad högt. Men kan väl seriöst inte åka ändå högst upp? Men, det kunde man. :S Fast, efter bara några timmar hade man ju vant sig, och för er som aldrig åkt slalom, GÖR det. Det är en helt underbar känsla när man bara flyyyyger fram där. Sen kraschar man kanske, men det brukar inte göra så ont...bara LITE!

Hmm, haha nu flyger mina tankar bort, långt långt! Men nu, till något mycket positivt! Jag ska till doktorn, nån gång framöver! Jag längtar, jag älskar verkligen sjukhus. Kanske ska jobba där någon gång, älskar lukten & alla de som jobbar där. Nåja, nästan i alla fall. Jag ska i alla fall dit och se vad det är för jäkla fel på mig! Är trött på att vara sjuk typ, 1 gång i månaden! =)



2 kommentarer                                                                                                                    
  Cajsa

de var underbart kul förra sportlovet:D
fatta hur kul de lär bli när vi åker till Spanien;) då ska ju Marie me också

2008-02-18 l 18:55:30
Blogg/hemsida: http://cajsacajan.blogg.se
  Cajsa

...
men jag ska ju tillbaka till Sälen i sommar:D Fira födelsedagen vid Vasaloppsstarten!:D lite grymt iaf;) haha!

2008-02-18 l 18:56:24
Blogg/hemsida: http://cajsacajan.blogg.se
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: