Tisdag

                                            Datum: 2008-02-05 Tid: 08:41:51 Kategori: Blandat
God morgon :)

Engelska är min första lektion idag. Usch, idag är det en riktigt lång tråkdag! Hatar tisdagar! Men, inte mer än vad jag hatar torsdagar. Idag har vi bara  långa raster, rätt skönt, men hellre  sluta tidigt än att sitta och tråka i skolan!  Men, jag har med lite pengar, så på rasterna idag blir det thé & macka. =) Mumsigt!

Kan verkligen INTE koncentrera mig på våra lektioner, alla pratar äckligt mycket hela tiden. I och för sig sitter inte jag och håller käften heller, men jag snackar inte överdrivet mycket.

Nästa vecka är det sportlov! Egentligen skulle vi ha åkt upp till Sälen, men det blir inte av. Pappa åker nämligen dit nu i veckan med sitt jobb, d.v.s. att vi inte kan åka dit. "/ Men, vi kanske ska åka dit lite senare, haha bo i en husvagn! Billigt, men kanske kallt? Nej, förhoppningsvis finns det värme! =]

Fick mer presenter igår förresten! Mamma, pappa & Adam kom in på eftermiddagen och sjöng. Där satt jag i sängen med datorn och lyssnade på Björn Rosenströms: Het! Lite pinsamt, men aja. Jag fick ett linne (svart-vitt randigt från H&M) ett presentkort från Stadium, chokladhjärtan & 500 kr. Bra presenter! Fick 2100 kr sammanlagt! =) Det ska jag bland annat köpa mig ett medlemskort för på Friskis&Svettis.

Ha en fin dag! =)

0 kommentarer                                                                                                                    
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: