Torsdag

                                            Datum: 2008-02-28 Tid: 08:37:42 Kategori: Blandat
God morgon världen! ;)

Då var det morgon igen, usch och fy. Har matte, men de som ansågs sig kunna provet vi ska ha i morgon fick göra något annat. Inte för att jag känner mig duktig och kan det, men jag orkar inte plugga nu, gör det hemma sen.

Igårkväll var jag i Högaliden igen och sprang en sväng, precis som i söndags. Otroligt skönt är det! Nu har mitt hjärta kommit i form känns det som, nu är det bara benen som får arbeta. ^^ Men man känner sig alltid lite stolt efter att man har tränat och vart duktig. :)

Använde även mitt presentkort från Stadium igår. Jag och Charlotte gick till stan efter idrotten (bad) och kikade lite. Fanns en massa snyggt, väskor & tröjor, men det kändes onödigt så jag köpte inget förutom ett par nya träningsbyxor, vita. Lite kortare och lite tunnare än mina nuvarande. Men, på grund av att de e vita så lär jag ju få ha string på mig varje träning, vilket kanske inte är så skönt direkt, menmen.
 
Den jobbigaste skoldagen idag, lång och full med lektioner + korta raster. Ingen träning idag heller, det får bli en vilodag med mjukisbyxor och andra slappa grejjer. Men, inget onyttigt ätande! Okej, kanke en Coca Cola för jag är jäkligt trött.

Ha det bra! ♥
0 kommentarer                                                                                                                    
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: