Måndag morgon

                                            Datum: 2008-01-14 Tid: 08:08:05 Kategori: Blandat
Hej på er!

Måndag igen. För en vecka sedan var jag nere på Kanarieöarna, vad länge sedan det känns. =( Kan knappt fatta att jag längtade hem hit när jag var där nere! Antagligen för att jag saknade mina små älsklingar, =) De har jag i alla fall träffat nu! I fredags fick jag ett äckligt rivsår på handen av Missan btw, det syns fortfarande! Usch, djupt var det.
Jag tror jag har smittat min katt på något konstigt vis, hon har urinvägsinfektion nu. Stackarn, jag vet hur det känns! Hoppas det går över med lite medicin!

Idag har jag...prov. Justde! Hur mycket har jag övat? Ingenting. Som vanligt. Helvete, vill egentligen bara vara hemma idag. Mår illa och är trött och snuvig och grejjer. Haha, jag bara klagar, men det får man göra ibland tycker jag!

I helgen har jag varit med Sebastian. Faktiskt, så har jag varit med honom enda sedan i torsdags, om man kan säga så. Han kom i torsdagskväll, åkte hem fredagmorgon. Jag kom till honom på fredagskvällen, sedan var vi hela helgen. Vi gjorde inget speciellt, tror jag inte. :P Spelade guitar hero. Jag sög KUK! Det märktes att jag inte hade spelat på ett tag, för det gick åt..skogen! Vi såg även en massa O.C -avsnitt, är typ besatta av det! Hans kompis Chrille kom också och han körde GH för första gången. Kass i början (:P) men asbra efter bara några minuter! Usch, jag var sur. :P

Var på IKEA igår och köpte kartonger till mamma som hon ska ha alla julsaker i. 2 st för 39:-, hehe, billigt. Åt på Mc Donalds, nyttigt. :P
Nepp, nu ska jag äta nyttigt och jogga och grejja! Jag ska ha ett stilla liv, :D haha.
0 kommentarer                                                                                                                    
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: