Nytt år!

                                            Datum: 2008-01-01 Tid: 14:30:51 Kategori: Blandat
Hej på er!

Hoppas ni hade en trevlig nyårsafton! =) Själv var jag med min familj + Sebastian. Vi gjorde inget speciellt. Tittade lite på TV och satt vid datorn och tittade på Johan Glans på youtube. ^^ Haha, det gick det med. Till mat fick vi kycklinggryta och ris, och till efterrätt något med jordgubbar och grädde. Kanske låter konstigt, men det var riktigt äckligt. Det sistnämnda då alltså. :P

Vi 12-slaget sköt vi en massa raketer, kul! Hela himmelen var full av fina färger och det lät hur mycket som helst! Ett härligt ögonblick. ;)

Somnade runt, 03:30 kanske. Fy vad sent. När vi vaknade tittade vi på O.C som vi laddat hem. Har typ aldrig sett det innan, men det är faktiskt bra. Om jag ska vara ärligt. :P Jag trodde det var ett töntprogram, och det kanske det är. Men i så fall gillar jag töntprogram. Haha =)

Om 1 timme åker jag, kusinen, brorsan och mamma till Göteborg. Vi ska sova på hotell tills i morgon  när vi drar utomlands. Pappa får inte följa med. "/ Han får vara hemma och vara djurvakt. Haha =) Någon måste ju vara det! Planet till Kanariearna går 07:00 i morgon, rätt tidigt om ni frågar mig. Mamma sa att jag behöver gå upp kl 03:45. DET är också tidigt! Hoppas vi får det roligt där nere i alla fall! Jag har lagt in en massa musik i min mobil, sen ska jag köpa en stooooooor påse godis och en bra tidning! Då klarar jag resan dit i alla fall. ;)

Ni får ha det så roligt nu, här hemma i Sverige. Fast, jag kommer ju hem typ i morrn. Inte riktigt kanske, men på onsdag kväll, nästa vecka..! Jag missar HEROES! Pappa måste spela in det! Får icke missa! Fast ag fattar ju ändå ingenting, men det är inte relevant. ^^

Have fun! Själv HOPPAS jag på att få lite färg och bada mycket! Kan ju säga redan nu, att jag kommer gå upp skapligt i vikt. Gratis dricka, gratis glass. Det är ILLA! Vad ska jag chansa på att jag kommer väga? 67? Hmm, förhoppningsvis inte!

Pusshejs <3
0 kommentarer                                                                                                                    
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: