Onsdag

                                            Datum: 2008-01-16 Tid: 08:06:55 Kategori: Blandat
God morgon allihop =)

Just nu sitter jag i Pippin, datorsalen i skolan. Det är inte lika mycket folk som det brukar vara, men det är endel. Inatt drömde jag inte om något speciellt tror jag! Eller jo, typ om min lärare och en massa klasskompisar! Helt sjukt, vi var på något restaurang och sedan åkte vi i en liten bil. Haha, sjukt.

Idag har jag 3 lektioner: engelska, matte & svenska. Programhanteringen är typ inställd för läraren är sjuk. Haha, en rolig grej med IT-gymnasiet. Lärarna är alltid sjuka, nästan. Det är ju inte jättevanligt att lärare är sjuka? Eller. Visst, det är människor som alla andra, men de brukar hålla sig friska.

Ska redovisa min engelska idag, skulle gjort det INNAN jullovet egentligen, men det hanns inte. Usch, det kommer inte gå vidare bra. Man tycker ju att jag borde vara bättre på engelska nu eftersom jag tittar så mycket på O.C, men jag tror inte riktigt det. De använder så få ord i den serien ändå.

Börjar om en liten stund, och gissa första lektionen? Rätt, engelska.....HJÄLP!


Ha en bra dag, kram <3
0 kommentarer                                                                                                                    
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: