Eurodance!

                                            Datum: 2008-07-18 Tid: 12:15:04 Kategori: Blandat
Fredag

Åh, gud vad jag tycker om eurodance, den är nog den bästa musiken jag vet. Sitter här nere och diggar i min ensamhet (:P).
Vet ni? Igår shoppade jag för nästan 500:-. Det blev en ny bikini, en korallfärgad tuptopp, ett par svarta "finbyxor" som går till knäna. Gina Tricot & H&M blev offer för min shopping igår. Kan visa hur det ser ut någon dag! Men idag, på Cajsas partaj, så ska jag ha på mig det nya, så det blir väl bilder på det som ni kan se sen.

Tubtop 49:-
Byxor: 124:-
Bikini: 98:-


Jag är inte så dyr jag. Shoppar det billigaste på marknaden..typ.

Igår tittade jag på en film vid namn Säg att du älskar mig. Sett den? Enligt mig var den väl, hyfsat dålig. Det som hade någon betydelse för filmen hände i början och varade i typ 2 minuter, sen var resten bara seg skit. ;D Men, det var mysigt! =D

Tonight...Cajsas place! 10 st blir vi hehe, och jag har 0 koll på vad vi ska göra. Kubb och pizza m.m. Men, det blir nog trevligt. Jag får träffa min älskade Emelie som jag inte sett på år & dar känns det som, härligt! Även hennes älskade Sebastian som jag vill träffa. Fast, jag vet inte om jag vågar. Emelie har tydligen berättat ALLT om mig, det kan ju bli lite pinsamt...Men, det ska nog gå bra!

Pusspuss
1 kommentarer                                                                                                                    
  Emelie (den långe tjejen på 192cm ;D)

min älskade melinda, det var så trevligt å träffa dig igen, <3

2008-07-20 l 00:54:46
Blogg/hemsida: http://mrsunderbar.blogg.se/
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: