Helt underbart

                                            Datum: 2008-07-23 Tid: 10:53:00 Kategori: Photoshop
Sötnosar

Har varig allt annat än aktiv här på bloggen de senaste dagarna, förlåt. Saken är den att jag har varit i Göteborg och sovit där på hotell. Jag och min bror gick på Liseberg i 2 dagar, men tro inte att jag har tröttnat. Jag är så sjukt glad att jag inte är någon åkmes! Tänk vad man missar om man fegar ur..

Jag hade ju ett mål, ett löfte! Att åka höjdskräcken minst 3 gånger, -det gjorde jag! Faktiskt, så var jag nog inte så höjdrädd som jag först trodde, eftersom det gick väldigt, väldigt bra. Även uppskjutet, uppswinget, kanonen & balder gick utan problem. Det enda som var lite jobbigt igår, var tornado. Jag hade panik! "Tänk om jag spyr!!!"

Som tur var lyckades jag hålla hotellfrukosten på plats! På tal om hotellfrukost, är det inte underbart? Det finns ju nästan allting där! Melon, 1000 sorters bröd, flingor, ägg, bacon, prinskorvar osv. Då står man sig en hel dag vill jag lova.

Hotellet vi sov på heter Opalen. Sjunde våningen slaggade vi på, och jag passade även på att, 23:30 på måndagskvällen, ta ett bad! Otroligt skönt var det, ligga där och bli av med alla baciller och all smuts från Liseberg. Efter det så somnade jag gott..

Jag känner en ENORM kärlek till Liseberg.

Så himla fint är det där. Roligt. Människor. Jag såg 3 små kändisar där. Marie Rickardsson, Jakob Eklund & Anders Svensson.
Det underbara var inte att jag såg Anders, utan att han såg mig! =D På en restaurang satt han med någon vän, trevligt.

Solen skiner idag, Missan har fångat en liten fågel för första gången i sitt 7-åriga liv, och livet leker. Underbart.

Melinda, fotografen :P Enjoy!






Jag & Adam klättrade på någon träsak. Vigt av mig att komma upp där!
1 kommentarer                                                                                                                    
  Patricia

Dina bilder har en väldigt härlig komposition...gillae speciellt vinklarna, havs bilderna tyckte jag var jätte fina, bilderna med blommorna var fina dom med, men dom kan nog behöva lite mer belysning.



Du är jätte duktig tycker jag!



Lycka till med fotograferingen!

2008-07-23 l 19:14:04
Blogg/hemsida: http://patitas.blogg.se/
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: