Lördag

                                            Datum: 2008-07-05 Tid: 12:25:30 Kategori: Blandat
Hej snyggingar

Idag är det lördag, och det betyder att, jag sitter vid datorn. As usual. Vaknade runt halv 10 och gick ner och tittade lita på Jalla Jalla, en underbar film. Fick i mig penicillinet och sedan raka vägen till datorn. Finns egentligen inte mycket mer än så att säga om den här dagen hittills.

Igårkväll däremot, var det riktigt roligt. Med tanke på att jag har varit sjuk så har jag inte kunnat träffa mina snyggingar. Igår såg jag dem alla, i alla fall nästan alla. Det började med att Cajsa & Marie kom till mig, C var varm som vanligt efter en svettig cykeltur till mig. Sedan gick vi (jag iförd en pyjamas..) till Emil. Där fick jag känna på en konstig knöl som C hade vid höften, och där sprack mina drömmar om att bli sjuksköterska. Jag klarade inte av det. Jag fick typ rysningar i hela kroppen och började hoppa upp och ner. xD
Sedan blev vi ett gäng, käkade pitabröd, tittade på när Emil och Johan badade i Vättern. 18 grader kallt...Fyfan! Riktigt hurtigt av dem! ;D Haha, det var faktiskt riktigt roligt att se....Nu går jag inte in mer på det. :P

Gick vidare till skolan (där vi alltid är..!!) Jag och Cajsa kissade på någon gräsplätt och gungade lite..Jag överraskade mig själv. Jag är starkare än vad jag tror! Jag klarade av att komma upp på en gunga som Johan hade svingat upp ganska högt. Ooh, jag är så stolt. Men sedan...kom jag inte NER. Det var ju inte så jäkla rockigt kanske...Satt där med världens handsvett och var livrädd haha. Efter många tappra försök att komma ner och olika tankar och funderingar, fick Johan tillslut bära ner mig. Pinsamt för mig, jobbigt för honom, men jag kom ner i alla fall. (TACK!:))


Haha titta! En liten hjälte! =D
Nu la jag inte ut kärringbilden i alla fall! ;D ;P

Nu måste jag göra något vettigt! Puss & Kram
1 kommentarer                                                                                                                    
  Marie

"inte så jäkla rockigt" xD Så Klingigt!! :D

2008-07-06 l 00:59:18
Blogg/hemsida: http://sladdnarkotika.blogg.se/
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: