Mardröm!

                                            Datum: 2008-07-26 Tid: 10:49:01 Kategori: Blandat
Snyggingar

Vädret är lika underbart som alltid här i Hjo, solen skiner och värmen är på topp. Något som inte är på topp däremot, är att det har skett ett mord här i vår lilla stad. Det känns som någon typisk engelsk serie, där de värsta morden sker i någon liten by med ett litet antal invånare.
En ung tjej, med ett litet barn. Det är ju helt fruktansvärt, stackars familj.
Jag och mina grabbar var och kollade vid lägenheten hon bodde i igår, och där var det avspärrat. Polisen gick runt där och tittade också.
Lilla Hjo, ofattbart!

Hade en hemsk mardröm inatt, eller i morses. Först och främst så vaknade jag runt 5-6 tiden av att solen sken in mellan rullgardinen, otroligt störande när jag för en gångs skull ville sova. Sen somnade jag om och drömde om Göteborg. Det regnade, och där fanns ett otroligt högt hus -med ett industriområde på toppen. Jag var livrädd att huset skulle välta, och höll mig på avstånd. Helt plötsligt var jag på väg hem med bror, katt & moster. Vi stannade och skulle fika på något vägfik, och skulle även säga hej till mosters killes syster..
Sen var jag helt plötsligt hemma vid mitt hus, men det var inte jag som bodde här, utan en sliskig gammal gubbe som just skulle våldta en tjej i min ålder. Jag bestämde mig för att hjälpa den här tjejen, och sprang och försökte slå en gamla gubben, men han var starkare än mig. (Ganska självklart kanske..)
Sen ändrade han sig plötsligt och skulle våldta (och mörda!) mig istället. Han började knäppa upp mina kläder och gud vet vad, men jag lyckades ropa på min mosters kille att han skulle hjälpa mig.

När jag vaknade var jag helt svettig, och nu har jag bestämt mig för att allti ha en kniv tillhands ifall något psyk skulle komma. Är det olagligt att sticka en kniv i en äcklig mans rygg om han överfaller en? Det borde inte vara det..

Nu har jag i alla fall duschat av mig den hemska drömmen, och har precis fått i mig ett glas oboy. Hoppas dagen blir bättre än drömmen..!
0 kommentarer                                                                                                                    
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: