Jag börjar gråta :')

                                            Datum: 2008-06-30 Tid: 19:28:41 Kategori: Blandat Kommentarer: 4 Kommentarer

Jag brukar inte vara så känslig, men tårarna kan inte hålla sig borta! Se den, snälla.
 Det är så himla vackert! Kärlek! <3

Ibland HATAR jag msn

                                            Datum: 2008-06-30 Tid: 19:19:43 Kategori: Blandat Kommentarer: 3 Kommentarer
Alldeles nyss hade jag en liten konversation med en okänd kille.
Såhär såg den ut:

-----@hotmail.com säger:

hjo?

Melinda - http://pindilusen.blogg.se säger:

en stad

-----@hotmail.com säger:

så där såg du inte ut på bdb?

Melinda - http://pindilusen.blogg.se säger:

okej

Melinda - http://pindilusen.blogg.se säger:

kanske ändrats

-----@hotmail.com säger:

har du ingen söt att skicka..

 -----@hotmail.com inbjuder dig att starta videoöverföring (med webbkamera). Vill du Acceptera (Alt+C) eller Tacka nej (Alt+D) till denna inbjudan?

...och där blockade jag svinet. Fyfan, jag hatar sådana som bara vill att man skickar bilder, visar sig i cam osv. Väx upp ffs! Jag blir aparg! :@

Karma

                                            Datum: 2008-06-30 Tid: 17:23:03 Kategori: Blandat Kommentarer: 1 Kommentarer
Tror ni på det?
För er som inte vet vad det är, så handlar det om tro (det kanske ni förstod). Om man t ex föds som en larv, så måste man kämpa och få bra karma för att kunna bli något bättre i nästa liv. Förstår ni? Jag förstår knappt själv om jag ska vara ärlig, läste om det nyss, men det är ganska intressant.
"Karma förklaras som lagen om orsak och verkan. Man talar om "god" eller "dålig" karma."
Läste jag nu.

Jag vet inte riktigt vad jag ska tro. Visst tror jag att man hamnar någonstans efter döden, på något bra ställe förhoppningsvis. Men om man föds om på nytt, njao, jo, kanske!
 
Säg vad ni tror! Intressant! :)

Jag och mina tankar

                                            Datum: 2008-06-30 Tid: 16:39:06 Kategori: Blandat Kommentarer: 1 Kommentarer
Hej söta läsare!

Min blogg räknas verkligen inte till någon stor blogg, men det gör verkligen ingenting. Jag kom på med "Mest aktiva-listan" en gång för några månader sedan, det var roligt kan jag säga! Men å andra sidan så, det måste vara jobbigt att vara Kenza, Stinalee eller någon annan känd bloggerska. Tänk så reser man bort och vill ta det lugnt, men då har man ändå sitt "jobb" med sig hela tiden. Måste uppdatera för att behålla alla, måste vara bra och skriva bra inlägg. Det är bara en tanke från min sida, hellre är jag då en näst intill okänd bloggerska, men jag överlever.
Har jag runt 30 läsare per dag är jag nöjd, det är ändå 30 olika personer, en hel skolklass. =D

Nu till det som det här inlägget faktiskt ska handla om; olyckor, sjukdomar osv.
När jag var 13 år så ramlade jag av en häst som skenade över ett gärde. Jag blev nästan sparkad i huvudet, men lyckades undkomma detta. Istället landande jag konstigt och bröt handleden. Detta var en solig novemberdag, och ni kan tänka er vad gärderna är hårda då. All lera som har stelnat osv.
Jag åkte in till sjukhuset och fick gips upp till armhålan nästan. Det fick jag gå med från den 13 november - 23 december. Har ni någonsin haft gips så förstår ni ju hur eländigt det är, man blir helt handikappad! Just den tiden då jag hade gips, hade tydligen lärarna bestämt sig för att vara elaka mot mig. Jag var tvungen att dansa på idrotten fastän jag inte skulle vara med, jag fick bära stolar, lyfta en massa tunga prylar. Usch, allt detta med endast 1 hand.

Samma sak när jag var 9 år, då klättrade jag upp i en björk ca 7 meter. När jag skulle klättra ner igen, tog jag tag i en alldeles för torr gren, och den lossnade. Jag föll handlöst ner i en buske med taggar. Jag landade på axeln, och bröt nycklbenet, underbart. Som tur var, så var jag med en kompis, så hon sprang och hämtade min mamma. Men, jag orkade ju inte ligga där i buskarna och vänta, så jag började gå hemåt. En tjej från ett hus längre bort hade hört att jag föll, så hon sprang ut och frågade hur det var med mig. Jag gick där och höll mig för nyckelbenet och grät lite tyst.

In till sjukhuset och på med någon tygsak jag inte minns namnet på. Handikappad. Denna sak skulle sitta på jämt, och jag hade ju inte lite ont heller. Ni kan tänka er när jag skulle ta mig upp ur sängen på morgonen. Först fick jag vika över benen, och ställa mig på fötterna (detta samtidigt som hela överkroppen låg kvar i sängen) Sedan fick jag dra mig upp med hjälp av mina ryggmyskler (haha!). Kunde verkligen inte böja axlarna eller något liknanade. Usch, säger jag bara. Jag tycker nästan synd om mig själv. Men som jag brukar säga: händer det väl en olycka, brukar man ha gjort isg förtjänt av det!

Urinvägsinfektion
är en sjukdom som jag har haft 7 gånger på inte ens ett år. Det är tamejfan det vidrigaste, smärtsammaste som jag NÅGONSIN har varit med om. Hellre att jag bryter alla mina ben än att ha det igen. Känslan av att konstant behöva kissa är hemsk. Aldrig känna sig färdig. Blod rinner ut, magen gör ont, ja fy jag kan knappt snacka om det.
I år fick jag det 1 januari, 3 februari, 1 april. Den 2:a januari åkte vi till Kanarieöarna, kunde jag bada? Icke. Fick ligga och steka i solen istället, och ta en dusch då & då för att svalka mig. 3 februari, dagen innan min födelsedag, det kunde inte vara sant. 1 april, det måste vara ett skämt!
Smärtan kommer, smärtan går, man glömmer totalt av hur jäkla bra man har det när man är frisk. Varför klaga på saker när man är frisk? Typ som: aj vilken huvudvärk (nu kan ju såklart huvudvärk vara otroligt jobbigt, särksilt om man lider av migrän) men de flesta använder det bara som en ursäkt för att slippa undan.

Nu sitter jag här och tror att jag har halsfluss, men smärtan börjar avta som tur är. Kanske är det bara inbillning? Antagligen inte, för jag känner febern komma, men man kan ju alltid hoppas!

Klaga inte för ingenting, när man väl är sjuk så fattar man hur bra man har det när man är frisk.Till er som är friska: lev livet! ;D

Underbar men hatad av alla

                                            Datum: 2008-06-30 Tid: 15:35:12 Kategori: Blandat Kommentarer: 1 Kommentarer
Everyone told me to be strong, hold on..

Min hals värker. Jag ringde till hälsocentralen förut och frågade om jag fick komma dit och ta ett halsprov, men det fick jag inte. Istället gav hon mig tips om hur hon själv brukade göra när hon hade ont. Där låg jag i sängen och hörde på hennes små berättelser.

Drack thé förut med honung i, hade glömt hur fantastiskt, underbart gott det är med honung i. Men egentligen ska jag inte dricka thé alls, yellow theeth. På tal om det, jag måste borsta tänderna! :P

Idag vet jag inte riktigt vad som händer, ganska skönt att ha en oplanerad dag, men det har jag ju alltid så. Jag älskar det. Om man har planerat något, då blir det aldrig som väntat i alla fall. Om man däremot inte planerar något, då händer det alltid en massa!

Update! Dåliga nyheter.
Jag blir tvingad att följa med familjen till Ystad i en hel vecka. 7 juli - 14 juli. Det vill säga, ingen blogg, ingen dator. Jag kommer dö. Förhoppningsvis. Tänk om vi bara, helt spontant, krockar och dör. Man vet ju aldrig. Usch så jag tänker, men som sagt, man vet aldrig.
Jag ska nämligen köra dit ner, en liten bit i alla fall. ;P

Nu och för alltid, Robbie Williams! <3

                                            Datum: 2008-06-30 Tid: 14:29:24 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer

En gång kärlek, alltid kärlek! <3
Jag ÄLSKAR hans utseende! Är det någon där ute som ser ut som honom, kom till mig då, jag är intresserad. ^^

Ny vecka

                                            Datum: 2008-06-30 Tid: 13:03:58 Kategori: Blandat Kommentarer: 2 Kommentarer
Hej på er gullungar

Nu är jag på dåligt humör eftersom jag känner mig så otroligt sjuk. Det måste vara Sebastian som ahr smittat mig (;P) har hemskt ont i halsen och är sjukt trött. Nog om det, ni ska inte behöva höra mitt lidande.

Igårkväll var jag ute och "härjade" med de vanliga typ. Emil, Fabian, David, Cajsa & Adam. Hoppade lite studsmatta, åt i kiosken, gömde oss i en skog, sms:ade osv. Love them!

Cajsa + Olle = Sant <3

Helt plötsligt slår det mig att för ett litet tag sedan skrev jag här i bloggen: Emelie + Sebastian = sant (eller något i den stilen). Jahaja, helt plötsligt har alla pojkvänner, utom jag. Men, jag överlever när jag har mina underbara vänner. ;) Men vem vet, någon gång kanske den rätta dyker upp. ^^

Hur mår ni idag?
Jag törs lova att ni alla mår mycket bättre än mig i alla fall, i alla fall fyskiskt. Psykiskt just nu är inga problem för mig, skönt det i alla fall.

Bläää, jag var ute till 3 inatt och bara gick och snackade. Sedan kunde jag inte somna heller, så jag slöt väl mina ögon runt 4snåret. Pappa öppnar dörren redan vid 11 och då vaknar jag. Eller nej, nu skojjade jag, klockan var halv 11.
Jag har redan förlorat 2 parti schack idag, jag tror inte att det är något för mig om jag ska vara ärlig. Logik tillhör inte min hjärna.

Puss och kram underbara ni! <3 ;D


I see you ;D :P

Sebastian = sjuk

                                            Datum: 2008-06-29 Tid: 12:33:22 Kategori: Blandat Kommentarer: 1 Kommentarer
Hej igen

Jag hade en så fin dröm, jag drömde att jag grät.
Vet inte riktigt varför, eller jo det vet jag. Det var Ella, hon var så glad, sprallig och hade så roligt. Om jag inte minns fel så tror jag att hon spelade brännboll med några hundar. Ella är min kanin, förresten.
Jag var även hemma hos någon gammal tant, som hade 2 hundar, men hon kunde inte ta hand om dem. Hon var aldrig ute med dem, de fick alltid vara instängda i några speciella rum och fick inte röra sig vart de ville. Det hela slutade med att jag gav tanten en rejäl utskällning och tro det eller ej, men det blev bättre. Hundarna fick komma ut i naturen, och det var då de spelade brännboll eller var det var, med Ella. :P

Det fina i drömmen var ju att jag började gråta av glädje. Jag vill inget hellre än att mina djur ska ha det roligt, må bra. Ni som inte har några husdjur, kanske inte riktigt förstår hur det är, men jag tror att de som har det, förstår precis. Det finns inget vackrare än att se en hund/katt vad som helst, lycklig! Man kan jämföra det med sina barn, mina djur är som mina barn.


Igår eftermiddag så kom Sebastian och hämtade mig. Han hade tydligen klippt sig, skaffat nya musikböcker & en ny förstärkare på 100W. Meningen var väl att jag skulle ha tagit bussen, men jag orkade inte det, så skulle det bli något, fick han hämta mig. Vilka krav. :P
Förstärkaren var rejäl, det var den, och riktigt snygg. Köpa den för extrapris, 5000 kr.
Helt plötsligt så känner han sig förbaskat sjuk, så han tar tempen på sig själv. Ojoj, 38,5 grader varm var han. Det fick bli sängen, men först skulle jag ha godis. Då, på en främmande gata i Jönköping, dyker ett bekant ansikte upp. Är det inte självaste Alexander Rosengren? :O Jag ska precis lyfta handen och vinka inifrån bilen, men sedan slår det mig att han kanske inte känner igen mig. Det blir istället en höjd hand som direkt rättar till håret på mitt huvud. Snyggt. xD

Vi ser på en film, John Tucker must die. En fjortisfilm, men ganska bra ändå. Förutsägbar = ja. Haha, jag älskar sådant. Efter filmen, åkte vi hem. Eftersom Sebbe var sjulk, så fick jag köra 5 mil av 7. Jag körde om 2 gånger, första gången i mitt liv. Det ena fordonet var en lastbil. Det var mörkt ute, jag har aldrig varit så rädd! Kom upp i 160 när jag körde om, det hade jag koll på minsann. Något djur hade kunnat hoppa upp på vägen när som helst, men jag klarade mig, den här gången. Tänk om polisen hade stannat mig...jäklar! Men som jag tänkte: Jag har inte en sån otur, jag klarar mig. Jag har alltid tur.

Jag fick agera sjuksköterska i alla fall och typ, ge medicin och vatten och grejer. Riktigt kul, inte ofta jag är den friska. Jag brukar alltid vara den utsatta. ^^

Pusspuss

Söndag

                                            Datum: 2008-06-29 Tid: 12:11:18 Kategori: Sjukt/roligt Kommentarer: 0 Kommentarer
Heej

Ursäkta för en hemskt dålig uppdatering från min sida. Gårdagen började med att jag vaknade upp i Sofias lägenhet, mellan Emil och Cajsa. Minsann! Jag har inte berättat om vårt lilla "party" som ägde rum i fredags, det kan jag göra nu. (Samtidigt som 99luftbalons är på i bakgrunden)

Lite innan 18 i fredags ringer telefonen, och i den andra änden är det Olle och Hampus som snackar. De har precis kommit till Hjo (de bor i Tibro) och frågar väl typ, vad jag gör. Jag svarar att jag alldeles strax ska skjutsas iväg till Sofia, och att de kan komma till mig och få skjuts de också.
Någon minut efter 18 anländer vi till Sofia, som bor inte alls långt ifrån mig. Men eftersom jag hade med mig täcke så ville jag inte gå/cykla.
Allt eftersom tiden rann iväg som kom det mer personer dit. Allt som allt var vi: Melinda, Cajsa, Marie, Natalie, Julia, Sofia, Louise, Johan, Emil, Fabian, Adam, David, Joanna, Olle & Hampus.
Ett riktigt gäng om jag får säga det själv!

Vi gick till pizzerian, och där åt jag fläskfilé för 120 riksdaler, gott men dyrt. Det måste sett roligt ut när vi satt så många vid ett långbord. Där satt vi en stund, men gick senare tillbaka till lägenheten. Nu minns jag helt plötsligt inte vad vi gjorde, men något säger mig att vi inte gjorde något speciellt, och att vi gick till lekparken och gungade lite. Jag älskar att leka, även om jag ibland känner mig lite töntig. Men ääh, man lever bara en gång, säger vi. Det gäller att passa på medan man kan. Än så länge, så kan jag röra alla mina kroppsdelar. (Notera, det här skriver jag utan att titta på tangentbordet!) Haha, hur stolt kan man vara?

Måste bara lägga till hur mycket jag gillar dessa människor, det finns inget ont i dem över huvud taget. Ååh, jag är nog kär i hela bunten. Som jag sa till dem innan vi somnade: Jag är nog kär i nån...

Inga bilder togs av mig, förutom några suddiga inne på pizzerian, men de är inte värda att lägga upp här. Tråkigt, men so true..
Jag fick smaka på något nytt också, någon drink med cocos (som jag inte tyckte om så mycket.) Snodde även en cider av Fabian, men inte mycket mer än så. Jag tycker inte om det. :O Är jag cp? Hellre Coca Cola än öl till exempel...

Det här blir nog ett långt inlägg igen, utan att veta vad jag egentigen ska skriva. Helt ovärt kan tyckas, men jag skrev faktiskt inga inlägg igår. Inte vad jag minns i alla fall.
Nu vet jag vad jag kan dela med mig av. Hela bunten som sov över hos Sofia hade kusligt svårt för att sova, så runt 4 fick jag idén att vi skulle springa ett varv runt ICA, Vissa gjorde det, bland annat Emil som sprang i endast kalsonger och skor. Naket! Kallt? Nej inte direkt, det var riktigt skönt ute. Ni skulle sett, det blev en riktig syn! ;D

Nu är jag helt plötsligt själv hemma, skönt. Jag tror att jag ska bo ensam när jag blir äldre, det passar mig nog bäst..=D

Vi gör såhär! Jag hör av mig om en stund, ska bara gråta en skvätt först. Puss <3

One missed call

                                            Datum: 2008-06-29 Tid: 11:55:43 Kategori: Filmrecensioner Kommentarer: 0 Kommentarer

Igårkväll så tittade jag på en skräckfilm! Exakt som rubriken lyder: One missed call.
Telefonen ringer, med en okänd, läskig signal som ingen annan har hört innan. Det ringer inte länge, utan bara en signal så att samtalet sedan blir missat. Man lyssnar på meddelandet som den okände har lämnat, och hör sitt dödsskrik..
Meddelandet är daterat 2-3 dagar senare, så personen i fråga går och är riktigt rädd ända fram till sitt slut. Man börjar hallucinera, se saker som inte finns, döda människor, förvrängda..

Beth får klara sig igenom alla sina vänners död, samtidigt som telefonen ringer hos allt fler oskyldiga, rädda människor. Hon tar kontakt med en detektivbyrå, men de är skeptiska, och tror inte på att det är något skumt med alltihop. Beth däremot, är helt övertygad om att allt har ett samband..

Ni borde verkligen se den, den kanske inte är så hemsk, men den är värd en titt.

Ekorren rymmer!

                                            Datum: 2008-06-27 Tid: 14:13:33 Kategori: Photoshop Kommentarer: 3 Kommentarer


Läskigt det skulle vara om ekorren verkligen hoppade ur fotot! Påminner det inte lite om Narnia?
 Nej, kanske inte. xD Jag minns inte ens den filmen..:O

Gammalt fotografi

                                            Datum: 2008-06-27 Tid: 13:55:16 Kategori: Photoshop Kommentarer: 1 Kommentarer


En fråga bara, ser det ut som ett gammalt foto? Det gör det inte va? :P

Schack!

                                            Datum: 2008-06-27 Tid: 13:35:44 Kategori: Blandat Kommentarer: 1 Kommentarer
Hej på er fina läsare! :)

Jag har precis lärt mig att spela schack! Första gången jag ens rörde en pjäs. Körde 3 matcher, jag förlorade alla. Konstigt? Nej inte direkt. Det var min bror Adam som lärde mig, och han har spelat det x antal gånger mer än mig. Visste ni att det är "mode" att spela schack i Hjo grundskola? Varenda kotte sitter i cafeterian på rasterna och spelar.
När jag och min vän Emelie var och hälsade på i skolan här i Hjo för några månader sedan, så såg man hur grupperna var indelade. I det vänstra hörnet satt de "coola", i mitten spelade man schack, och i högra hörnet satt de som inte brydde sig om någonting.
Jag gillar gymnasiet så mycket bättre än grundskolan. Nu har man mycket bättre människor omkring sig och det snackas inte skit vart man än vänder sig. Nu klagar jag verkligen inte på mina klasskompisar, för det är de bästa som finns (<3) men jag snackar om lärarna och alla andra människor jag inte känner.

Igårkväll la jag mig kl 23. Helt otroligt, jag har inte lagt mig innan 00:00 på hela sommarlovet. Men tror ni att jag somnade? Inte direkt va. Jag låg och vred och vände på mig ända tills klockan var omkring 00:40. Usch vad jobbigt det var, ska aldrig mer lägga mig så "tidigt". ;P Åtminstonde inte på lovet.

Ikväll blir det party. Eller nej, det blir sleepover hos en kompis. Ska bli otroligt mysigt & roligt, det börjar runt 18 tror jag. Faktiskt, så har jag köpt ostbågar som jag tänkte ta med mig dit.


Later! :)

Håret måste må bra!

                                            Datum: 2008-06-26 Tid: 22:47:24 Kategori: Skönhetstips Kommentarer: 6 Kommentarer
Visste du att varannan kvinna har torrt hår?
Nästan allt man gör med sitt hår sliter på det, därför köper man ofta dyra, återuppbyggande produkter för att hålla sitt hår i form. Men vill du inte kunna ta hand om ditt hår på ett mer naturligt sätt och slippa köpa dyra hårvårdstprodukter? Här följer några bra tips om diverse hårvård som du lätt fixar hemma.

Efter sommaren bir håret ofta uttorkat, matt och slitet. Gör ett eget balsam med hjälp av 1/2 banan, 1/2 avokado, 1 tsk naturell youhurt och 1 msk olivolja. Misa ingredienserna och applicera i handdukstorkat hår. Täck håret med en plastpåse och låt balsamet sitta i 30 minuter Skölj sedan ur med schampo och vatten.

Hittat på den här hemsidan!Lite mer photoshop..

                                            Datum: 2008-06-26 Tid: 22:25:54 Kategori: Photoshoptips Kommentarer: 3 Kommentarer
Som sagt, den här bloggen har allt. Nu ska jag förklara hur man gör bakgrunden på en bild svartvit. Inte alls så krångligt som vissa tror. 

 

Det är alltså den här bilden som vi vill göra om! 
Låt säga att jag vill framhäva svampen mer, genom att göra det gröna bakom den, svartvitt.


Okej, bra bild, men hoppas ni förstår ändå!
1. Ni öppnar bilden ni vill ändra i photoshop (jag har CS, men allt annat funkar också!)
2. Ni skapar ett nytt lager, genom att trycka på den lilla ikonen ni kan se. Den 2:a från höger.
3. Nu trycker ni på ikonen som ligger 3:dje från höger, skapa ny fyllning eller justeringslager, heter den.
4. Gå därefter in på nyans/mättnad.


5. Då dyker den här rutan upp. Där drar ni mättnaden så långt till vänster som går. Ni kan naturligtvis justera så som ni själva tycker blir bra, men drar ni på detta vis så blir det svartvitt. Bekräfta sedan med OK.


Er bild borde efter det se ut såhär! =)

Svårt att hänga med? Hoppas det är ganska bra beskrivet i alla fall! :)


6. Nu är det bara att sudda det som ni vill ha färg på igen! (Bilden är klickbar). Välj en lagom storlek på sudden och sudda längs svampen. Ibland kan det även vara snyggt att ha ett och annat grässtrå i färg.

Lycka till! ♥

Bloggen har allt!

                                            Datum: 2008-06-26 Tid: 21:44:58 Kategori: Skönhetstips Kommentarer: 4 Kommentarer
Min blogg är en sådan som innehåller allting. Mellan himmel & jord. Nu kommer ännu kategori, skönhetstips

"För fina (och kyssvänliga) läppar - skrubba läpparna med en tvättsvamp eller tandborste riktigt mycket på kvällen, smörj in med massa vaselin och hoppa i säng. Dagen efter ser du garanterat ett resultat."

Detta heta tips hittade jag på den här sidan:
http://www.improveme.se/magazine/1559.

Faktiskt, så har jag inte provat det ännu, men tänkte göra det nu ikväll. Hoppas verkligen att det fungerar, för jag har så små läppar!

"Om du har liten byst och har urringad klänning, ta ett bronzingpuder med lite glitter och pudra mellan brösten. Det framhäver och gör att brösten ser lite större ut. Eller så är det bara jag som har fått för mig det."
- Det lät också som något för mig! Det ska jag prova också!

Konst..?

                                            Datum: 2008-06-26 Tid: 21:21:54 Kategori: Photoshop Kommentarer: 1 KommentarerPhotoshop, photoshop och ännu mer photoshop...

Nu får jag nog snart nog. xD I alla fall är det nog för idag.
Puss älsklingar <3

Photoshop

                                            Datum: 2008-06-26 Tid: 20:48:10 Kategori: Photoshop Kommentarer: 1 Kommentarer

Denna lilla fyr gjorde jag alldeles nyss i photoshop! Det är så otroligt roligt, jag får inte nog. Jag antar att jag snart ger upp igen om jag tycker att det är jobbigt, men just nu är mitt humör på tipptopp!
Vad tycker ni om denna? Släng gärna in en kommentar, det är inte så jobbigt! :)

Skövde

                                            Datum: 2008-06-26 Tid: 19:08:56 Kategori: Blandat Kommentarer: 1 Kommentarer
Hej på er! :)

Vad roligt det är att så många läser bloggen nu för tiden! :)
Jag kom precis hem efter att ha varit i Skövde i ett antal timmar. Jag övningskörde dit i vår SAAB, det skulle jag inte ha gjort. JAG KROCKADE MED ETT RÅDJUR! Nej, det gjorde jag faktiskt inte, bara ett patetiskt skämt från min sida. Jag klarade mig utan några skador på både mig & bilen, men jag körde fel några gånger. Jag är så van vid Toyotan nu, så saaben är riktigt klurig. Jag hittar knappt gasen, och då är det illa.
Kikade i lite affärer, men köpte inget dock. Tur det kanske, så jag inte slösar allting nu.
Men hey, jag har ju fritidskort nu ju. Ingen som ska med till Göteborg eller liknande nu när jag har chansen? :)

Testade bh:ar på H&M om jag ska vara ärlig. Några mönstrade som satt, dåligt. Det är riktigt pinsamt att stå där i provhytten och testa kläder/underkläder. Då om någongång, får man dåligt självförtroende. När man riktigt ser alla fettvalkat som gömmer sig under kläderna.
Jag som brukar ha ett hyfsat självförtroende här hemma, blev av med det för några timmar sedan. Det är då som tankarna dyker upp: aldrig mera socker!

Blev inga bh:ar, även om de var fina och endast kostade 98:-. Lika bra att vänta tills jag ska på semester, eller åtminstoende åka till Gbg. Vem vill handla i tråkiga Skövde? Jo okej, jag i vanliga fall, men inte nu.

Nu kom jag att tänka på en sak. Jag har fått mushand. Existerar det ordet? Jag har i alla fall måttligt ont i hanleden och kan inte göra armhävningar. (Inte för att det brukar gå så bra i vanliga fall heller men) Nu kan jag verkligen inte vika på handstackaren. Vad gör man åt det? Lite mindre dator kanske...

Har ni märkt att jag alltid svarar på mina egna frågor här i bloggen? Haha!
Återkommer om en stund.

Vem vill rida?

                                            Datum: 2008-06-26 Tid: 13:06:37 Kategori: Photoshop Kommentarer: 4 Kommentarer

Jag vill rida.
Det är över 1 år sedan jag satt på en häst nu, helt otroligt. "/

Flugsvampar

                                            Datum: 2008-06-26 Tid: 13:04:33 Kategori: Photoshop Kommentarer: 3 Kommentarer
    


Vilken är snyggast? Färgad bakgrund, eller ofärgad? :)

Börjar dagen med ett par bilder

                                            Datum: 2008-06-26 Tid: 12:49:47 Kategori: Photoshop Kommentarer: 1 Kommentarer

Jag är väldigt dålig på att lägga upp bilder här på bloggen, eller jag var det i alla fall. Nu för tiden tycker jag att det är bilder mest i varenda inlägg. :) Trevligt väl? =)
Den här fina blomman drog Fabian av från någon häck igårkväll, jag fick den. :) Eller jag kanske tog den, jag minns inte. xD


Titta vad jag hittade i morses i min brors säng! :)


Jag hade inget vatten, så det är en fejk. Jag fick spruta lite parfym istället. ;)


Lite senare idag ska jag åka in till Skövde med familjen. Köpa mig ett par skor kanske? :) Behöver öva på att gå i högklackat, så kanske ett par sådana? Vem vet jag jag köper på mig! :)

Hjo

                                            Datum: 2008-06-25 Tid: 20:42:44 Kategori: Blandat Kommentarer: 3 Kommentarer
Nu blir det härj på stan igen.
Den här gången med Fabian, Emil och Adam. Det dyker säkert upp någon mer, men än så länge är det endast vi fyra.
Hjo är helt underbart! <3

Lemon..

                                            Datum: 2008-06-25 Tid: 17:24:31 Kategori: Photoshop Kommentarer: 1 Kommentarer

Tack för idag, slut för idag! :)

Naggade kanter

                                            Datum: 2008-06-25 Tid: 17:15:16 Kategori: Photoshop Kommentarer: 1 Kommentarer


Blåklint :)

Yeah!

                                            Datum: 2008-06-25 Tid: 16:02:03 Kategori: Photoshop Kommentarer: 4 Kommentarer


Nu har jag tröttnat på photoshop! Suttit hur länge som helst nu och lyckats med det mesta, men nu misslyckade jag, och det blir genast tråkigt. xD
Brukar ni också ge upp så fort ni misslyckas? "/

Kram!

Rockferry

                                            Datum: 2008-06-25 Tid: 15:37:04 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer

Love this song!

Mobil, min kära mobil

                                            Datum: 2008-06-25 Tid: 14:57:35 Kategori: Blandat Kommentarer: 5 Kommentarer
Jag har en mobil som jag verkligen tycker om. Det är en Sony Ericsson S500i, den är helt underbar. Nu är saken den att; jag ska lämna in den snart. Kanske redan i morgon. Knapparna 2 och 8 har nämligen "delats". Det är som ett streck på dem i alla fall, icke bra. 2:an har även blivit sjukt trög att trycka på, vilket är fruktansvärt jobbigt. Så, lite reparation och den blir som ny eller? :)

Köpte den den 1 juli förra året, med andra ord går nog snart garantin ut, så jag får sno mig!

Den här underbaringen är det! <3

Nu håller jag på att skriva ner alla nummer som jag har sparade så att jag har dem sen också. Måste även lägga över alla videor, musik och bilder också. De tömmer ju mobilen när de får in den. Vill ju inte gå miste om fina gamla minnen.

Jag är halvt beroende..

                                            Datum: 2008-06-25 Tid: 14:52:36 Kategori: Sjukt/roligt Kommentarer: 1 Kommentarer


Den här satt jag och fipplade med alldeles nyss. Vad tycker ni om den?

Onsdag

                                            Datum: 2008-06-25 Tid: 12:19:29 Kategori: Blandat Kommentarer: 1 Kommentarer
God morgon :)

Jag skäms för att säga det, men jag går upp sjukt sent nu på lovet. Klockan visade 11:05 när jag öppnade ögonen. Det läskiga i morses var, att när jag vaknade och rörde på mig, kunde jag inte röra mig! Jag hade någon slags kramp vid revbenen (precis under brösten, dvs ganska högt upp ändå) på höger sida. Riktigt läskigt var det, jag kunde inte andas eftersom det gjorde så ont.
Numer har jag börjat låsa dörren till mig rum också, eftersom pappa alltid kommer in och drar upp rullgardinerna väldigt tidigt (10). Det ångrade jag nästan idag, för jag trodde att jag skulle dö. Inte riktigt kanske, men jag fick hålla andan i 10 sek i sträck, flera gånger!

Nog om det, smärtan är över och här sitter jag, glad som få. Efter lite flingor, melon & jordgubbar loggar jag in här och ser att 76 unika besökare har varit här! =) Underbart trevligt! Hoppas att några av er stannar i alla fall, ni är så välkomna! :)

Som sagt så satt jag här vid datorn jättelänge igårkväll/natt. Gick inte härifrån förrän vid, 2?! Men, helt i onödan var det inte, verkligen inte. Jag lärde mig ett och annat i photoshop, och det är bra för mig eftersom jag har valt inriktning grafisk i höst.
Jag säger väl som alla andra (eller i alla fall många) som går på gymnasiet; Jag har nog valt fel program..

Perfekta ord från mig, eftersom IT-gymnasiet är den 3:dje linjen jag besöker, men jag går kvar jag. Älskar skolan & alla elever (även endel lärare). Det är nog det som är viktigast tror jag, att man har människor omkring sig som är snälla och trevliga.

Jag har fått en uppgift idag (också!). Igår var det att gräva en grop i trädgården, idag är det att måla garageporten. Typiskt! Nu när pappa är hemma och har ledigt, så ger han oss en massa jobb. Jag antar att det är bättre att få något gjort än att bara sitta här, men, det är ju inte speciellt roligt kanske...

Vi hörs!
Puss på er

Vem äger photoshop?

                                            Datum: 2008-06-25 Tid: 01:33:54 Kategori: Sjukt/roligt Kommentarer: 5 Kommentarer

Klockan är halv 2 på natten, och här sitter jag, fortfarande.
Jag är inte särskilt trött, utan lär mig photoshop som aldrig förr.
BRINNANDE TEXT!


I made this spider! ;D


And this one!

Är jag inte skillad? Haha nejdå, men kul är det, sometimes. ^^

Blommor och..träd?

                                            Datum: 2008-06-25 Tid: 00:10:40 Kategori: Photoshop Kommentarer: 21 Kommentarer

Ursäkta mina fula svarta ramar och "Melinda", men det hör till.


Vinbär :) Äckliga, men söta.


Hälften färg, hälften icke färg.En kruka med gula blommor.

Mitt intresse för foto växer allt mer. Men som med allt annat: det är endast roligt ibland.

23:23

                                            Datum: 2008-06-24 Tid: 23:45:44 Kategori: Blandat Kommentarer: 2 Kommentarer
God kväll allihopa :)

Här sitter och jag kokar efter en stekhet dusch. Jag hade vattnet på så varmt som möjligt, bara för att testa hur det var. Inte jättevarmt just då faktiskt, men värmen kom...nu. Endast iförd en tee (från IT-gymnasiet) och trosor sitter jag nu nere vid den stationära och bloggar för fullt. Hela huset sover (ja, till och med katten) så jag får hålla mig tyst. Ingen musik med andra ord. Det är knappt att jag kan skriva för att tangentbordet smattrar så...

Underbart glada nyheter! Emelie & Sebastian är tillsammans! <3 Jag hoppas de är tillsammans för evigt! Världens längsta och sötaste par! ♥

Idag har jag motionerat tillsammans med Cajsa. Vi gick över 1 mil. Tänk er, fyfan vilken fruktansvärd smärta i fötterna nu efteråt alltså. Saken var den att; vi tänkte gå hem till Marie och överraska henne (bor ju 5 km från mig..) Vi gick dit, hennes pappa öppnade, Marie var icke hemma. Hon var i stan (!) med Lollo och gjorde våfflor. Vi gick till David som endast bor 50 meter ifrån Marie, han var inte heller hemma. Han var i stan (!!). Nåväl, det var bara att traska hemåt igen, i regnet! Som tur var så hade jag med mig ett paraflax (paraply) och Cajsa hade en förhoppningsvis vattentät jacka på sig.
På vägen hem såg vi 2 regnbågar, otroligt stark var den ena. Så otroligt vackert! Sedan mötte vi en andfamilj, 1 mamma och ungefär 8 ungar. Sug på den! En ekorre, 2 råddjur och en halv påkörd katt mötte vi också. Helt sjukt hur mycket djur & natur man möts av när man lämnar huset.

Vi gick till Lollo och blev där bjudna på våfflor. (Det var där Marie var hela tiden..) De ska nämligen sälja våfflor nu i sommar, och testar en massa olika smaker för att göra det lite varierande. Banan & kardemumma fick vi prova. Otroligt gott båda två, ska nog allt köpa av dem sen.
Ni kan inte ana smärtan i mina och Cajsas fötter efter vår lilla vandrig. Jag stannade flera gånger och utbrast: Nej nu går jag inte en meter till!
Naturligtvis fick jag göra det, annars hade jag ju blivit kvar hela natten. Efter våfflorna och ett litet besök i kiosken gick vi hem till Cajsa. Satte oss framför Tv:n och fastnade framför någon film jag inte minns namnet på. Hyfsat bra var den ändå, men en stund senare kom hennes mamma hem och stal tv:n från oss. Btw, jag klippe Bruce's klor! Han var så snäll & mysig idag. Like always! <3

Ringde Marie, gick till en kiosk, åt, gick igen, blev hemskjutsad av Maries pappa. Han körde fel hela tiden, och då menar jag det utan att överdriva. Men det var ändå snällt att köra, jag slapp gå.

..Och nu sitter jag här. Läste nyss en novell ur FRIDA-tidingen jag fick idag. Riktigt dålig var den, usch.
Aja, skriver snart igen! Ska photoshopa lite!

Puss änglar <3


Nice.

Barnmorska!

                                            Datum: 2008-06-24 Tid: 15:58:29 Kategori: Blandat Kommentarer: 1 Kommentarer
That's it!

Jag kom på härom dagen att detta är det jag vill göra. Bli barnmorska. Hjälpa till vid förlossningar och sånt. Jag har inget emot spyor, blod osv, inte när det gäller människor i alla fall.
Jag gillar ju djur otroligt mycket, men veterinär skulle jag nog aldrig klara av att bli. För jobbig utbildning, och dels kan jag inte avliva ett stackars djur.

Jag tror att jag har bestämt mig. Eller jag har i alla fall varit säker sedan i lördags, det är ju alltid något. Jag hinner nog ändra min 100 gånger om, men det känns som om detta är mitt yrke. Jag vet knappt något om det, men det kan jag väl ta reda på.
Det jag vet är att det krävs 3 år på högskola för att utbilda sig till sjuksköterska, sedan ytterligare 1 ½ år för att bli barnmorska. Jag kommer att vara sjukt gammal när jag är färdig, men vad gör det egentligen. Ingenting antar jag. 


 Tänk så otroligt söta små bebisar är, precis nyfödda, lena, små. Tänk att få se hur glada föräldrarna blir när de ser sin lilla son/dotter. Men, frågan är ju hur trevliga de egentligen är när de ligger där i sängen och ska föda. ^^ De är nog rädd sura då. Eller jag vet inte, haha men man kan ju tänka sig.Grejen är ju: att jag skulle gärna vilja vara en ung mamma. Vill ju inte gärna vara runt 30 när jag föder mitt första barn, känns lite...halvtrist kanske! Men, man vet aldrig hur det blir! Man ska aldrig säga aldrig. ^^

Jiddra inte med Zohan

                                            Datum: 2008-06-24 Tid: 14:32:44 Kategori: Filmrecensioner Kommentarer: 0 Kommentarer


Som sagt så tittade jag på den här filmen igår.
En komedi, ni borde se den!
Han är en enorm...kuk. ;P Eller vänta, det är inte den som är stor, utan allt könshår. Som en stor buske, och det är han nöjd med. Läkaren säger dock till honom att raka av lite så att hans kön kan få "andas". Kanske vore en idé?

Han är helt galen i hår. Han vill bli frisör.
Dock tycker hans föräldrar och bekanta att han är en bög om han tycker som han gör, han borde kriga och hjälpa landet istället, precis som han alltid har gjort.
Men det är klart att han tröttnar på att vara hjälte hela tiden, han vill ju jobba med hår.
Han fejkar sin egen död, och beger sig från Israel, till USA.

Look at it! :D

Tisdag

                                            Datum: 2008-06-24 Tid: 13:28:41 Kategori: Blandat Kommentarer: 2 Kommentarer
Hej

Vart är betygen? De skulle ju komma nu endast någon vecka in på lovet, jag är nyfiken. Det enda som jag fick på posten idag var en FRIDA-tidning, alltid något.
Minsann, mitt nya plastkort har kommit. Nu slipper jag det där jobbiga Nordeakortet som endast fungerar på Nordeas bankomater, nu kan jag ta ut överallt. Frihet! Men, jag har inte tittar på koden än, får ta och göra det. Det kan ju vara en fördel att kunna den menar jag.

Idag har jag inte bara latat mig, jag har faktiskt grävt en grop i trädgården. Icke frivilligt kan jag meddela, men det behövdes. Vi har nämligen gjort en spaljé som det skall växa humle på, som nu står precis vid slänten. Allt för att slippa se in till våra fula, äckliga grannar. (Ja, vi hatar dem verkligen)
Sixtens bur är rengjord, Ella fick provsitta hålet jag grävde (hon kissade i det..) och Missan har fått vara ute. Hunnit med hyfsat mycket känns det som..Eller i alla fall så har husdjuren fått lite ändring i vardagen. Vad tyckte ni om bilderna på Ella förresten?

Time to do other things,
Hugs!

Ett långt, seriöst inlägg

                                            Datum: 2008-06-23 Tid: 23:50:25 Kategori: Blandat Kommentarer: 1 Kommentarer
Nu kommer ett långt inlägg.
Jag vet inte ens vad det ska handla om. Kanske om internet?
Ja, det får det göra.

Även småbloggare som jag får taskiga kommentarer ibland. Det är verkligen inte roligt, men jag är glad att jag ändå har ett så pass bra självförtroende att jag inte förstörs helt. Jag läser igenom den elaka kommentaren en, två, kanske tre gånger, innan jag gör något annat. Jag läser igenom den eftersom jag vill vara säker på att jag verkligen läst rätt.
Jag menar, så skulle ju någon aldrig komma fram på stan och säga. Tänk vad samhället skulle vara..bra (?) om internet inte fanns? Då skulle man slippa de flesta dumma saker man faktiskt råkar ut för. Jag menar, ingen skulle ju komma fram till mig och säga: Fan vad du är ful och fet. Ingen skulle ju ha mod till att göra det, eller ens hjärta? Jag skulle aldrig kunna säga det till någon i alla fall, kanske till min bror, men det är ju en annan sak. Ingen vet ju vad man hade gjort istället för internet om det inte fanns, jag menar, det skulle säkert kunna finnas något annat sätt att förstöra för andra..

Jag blockade nyss en turk från msn som tjatade om att jag skulle starta camen. Jag har inte ens en cam. Sådant skulle man slippa om internet inte fanns.

Men å andra sidan? Om internet inte fanns, vad mycket kontakt man skulle tappa. Min kompis Sofia till exempel. Hon bor större delen av året i USA, henne kan jag hålla kontakten med när hon är där borta. Jag ska inte bara klaga på internet, det har sina fördelar också givetvis. Precis som allt annat.

Hur som helst (kom på att jag använder det uttrycker väldigt ofta nu för tiden..) jag sitter vid internet flera gånger om dagen, flera timmar. Låt säga en vanlig dag: minst 5 timmar. Jag bloggar, läser andras bloggar, är inne på bilddagboken, msn osv.
Jag borde tagga ner på nätandet, men det är inte så lätt. Det är min drog! Jag är fast vid det, beroende helt enkelt.

Förresten, är vi inte alla beroende av teknikens under idag?

Jag har en vän, hon är helt galen i sin mobiltelefon. Då menar jag verkligen, helt galen. Visst, några minuter utan det går väl bra, men inte mer. Riktigt så beroende av min telefon är inte jag, det är skönt det. Man ska inte vara beroende av något, det är bara dåligt. Eller, beroende av något är vi väl alla (mat, vatten & syre) men av något annat menar jag. Människan är numera beroende av sådant som egentligen inte är naturligt, det är inte bra. Vi är endast, naturligt, beroende utan naturliga ting. Tänk på det.

Jag känner en tjej. Hon är helt galen i sin pojkvän som hon varit tillsammans med i snart 3 år. Hon älskar honom över allt annat, han älskar henne över allt annat. Men något är ändå inte bra i deras förhållande. Hon är så rädd att han ska lämna henne. Varje dag, flera gånger, måste hon höra honom säga de tre orden, de tre magiska orden: Jag älskar dig. Det är ord man måste höra. Jag har aldrig hört de orden av mina föräldrar, jag vet andra som heller inte har gjort det, men då kan någon annan säga det, det är bra det med. Det är minst lika viktigt att själv kunna säga de orden - och mena dem. Tyvärr har jag nog aldrig gjort det till någon jag sagt det till. Det är hemskt ska ni veta.
Den här tjejen i alla fall, har det inte lätt hon. Varje dag våndas hon av att hennes älskade ska lämna henne. Man klarar det inte. Kan hon någon gång leva utan oro? Kan han det? Hennes pojkvän alltså. Han älskar henne, han tänker inte lämna henne. Men vem vet? En dag kanske han tröttnar på hennes tjat och oro? Han kanske lämnar henne..

Det fick mig att tänka. Man vet att man har hittat den rätte, den finaste, snällaste, underbaraste partnern i världen. Tänk om denne dör, skadas eller lämnar en? Vad hemskt. Vad ska man göra? Klart att man är orolig, men man kan inte tänka på det hela tiden, gå och vara rädd. Det funkar inte så.

Jösses, långt inlägg.
Blev det egentligen seriöst?
Skitsamma.
Nu är jag trött, ska nog sova.
Pusspuss

Grön eller grå?

                                            Datum: 2008-06-23 Tid: 23:28:18 Kategori: Photoshop Kommentarer: 8 Kommentarer
Den första eller sista? Oj, jag glömde visst en ram runt den sista, men jag orkar inte. xD

Ella gånger sex

                                            Datum: 2008-06-23 Tid: 23:00:31 Kategori: Photoshop Kommentarer: 2 Kommentarer


Ella.
Ella Andersson?

Nej hon har faktiskt inget efternamn, tror jag.
6 år gammal, född 15 mars 2002, i örat är hon märkt med 0202.

Moa var märkt med 0204, mitt personnummer, lite häftigt. Saknar henne. Nu.

Ser ni tungan på bilden längst ner till höger? Lite sött. <3

Sötis.

Monday night

                                            Datum: 2008-06-23 Tid: 22:43:32 Kategori: Blandat Kommentarer: 1 Kommentarer
Hej på er solstrålar

Jag befinner mig i ett läge, då jag är fruktansvärt trött. Så här trött har jag inte varit på mycket länge. Vet inte riktigt varför, men jag antar att jag sover ganska lite nu på lovet. Är det inte nu man ska sova som mest?
Gjorde i ordning en ostmacka, ett glas oboy och lite äggröra till mig själv alldeles nyss, väldigt gott. Dock saltade jag äggröran en aning för mycket..

Jag kom alldeles nyligen hem faktiskt, från Skövde. Jag har varit därmed Max och vi såg på bio, Jiddra inte med Zohan. En komedi. Riktigt skön film faktiskt, älskar komedier.

Jag känner mig alldeles borta för tillfället, som om jag bara borde isoleras med en stark dricka i handen. Hemskt. Aja, jag ska inte klaga mer. Jag var ute i trägården förut och fotade lite, - igen. Tog även lite bilder på Ella, hon är himmelskt söt den lilla tösen. Bilder kommer kan jag lova.

Puss & Kram sålänge

Nostalgi

                                            Datum: 2008-06-23 Tid: 14:34:40 Kategori: Blandat Kommentarer: 7 Kommentarer

Man kan inte undvika Mias skratt. Titta på hela...:P

My love!

                                            Datum: 2008-06-23 Tid: 12:56:00 Kategori: Blandat Kommentarer: 1 Kommentarer
Johnny Depp, född 1963, är den snyggaste jag vet.
Igår satt jag, Cajsa och Marie och tittade på filmen Chocolat. Det räckte för att få mig helt konstig. Jag var som besatt, ni kan inte ana.
Nu är det bevisat, jag gillar äldre män.
Men säg mig, vem gillar inte lille Depp? Själv är jag helt förälskad, jag skulle ge vad som helst för att få träffa den snygga mannen.
Kan ni förstå hur snygg han är? :O

Vad blir bäst?
Melinda Depp?
Johnny Andersson?

Tyska eller franska?

                                            Datum: 2008-06-23 Tid: 12:42:50 Kategori: Blandat Kommentarer: 1 Kommentarer
När jag lyssnar på den här låten så ångrar jag nästan att jag läste franska i 4 år, tyska är ju riktigt coolt.


Fast nu har jag läst franska, och så hemskt är det väl inte ändå? =DNena - 99luft Balons (vet att jag la ut den nyss, men gjorde det igen ;D)
Kate Ryan - Voyage Voyage

Vad är snyggast? Tyska eller franska?

Så tänker killarna

                                            Datum: 2008-06-23 Tid: 12:38:52 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Så tänker killarna:
Kyss på handen - Han gillar dig.
Kyss på halsen - Han vill ha dig.
Kyss på läpparna - Han älskar dig.
Kyss på öronen - Han leker bara.
Kyss på ett annat ställe - Kör hårt!
Ser dig i ögonen - Kyss mig.
Kyss på kinden - Han vill vara mer än vän.
Leker med ditt hår - Han vill inte lämna dig.
Har nänderna runt din midja - Han älskar dig för mycket att låta dig gå.

Hittat på bilddagboken, men eftersom jag ogillar bilddagboken så lägger jag upp den här istället. Tänk på detta nästa gång det händer er. ;D

12:48

                                            Datum: 2008-06-22 Tid: 12:53:04 Kategori: Blandat Kommentarer: 3 Kommentarer
God morgon

Usch vad jag gå upp sent nu för tiden! Klockan är nästan 1 och jag säger att det är morgon...jösses. Men, jag vaknade halv 12 idag faktiskt.
Inatt var jag på Hökensås Golfklubb! Jag & Sebbe åkte dit med Morgan och lirade lite. Han hade nämligen två golfklubbor, bollarna fick vi själva plocka upp på gräsmattan. xD

Det här tycker jag om golf: @£$€$€{€{€$€£$@£@£@££@$£$€£€%¤&#/#&(/"(#/#%#/&(#

JAG TRÄFFADE JU INTE ENS BOLLJÄVELN!!!

Ni förstår säkert? Jag hatar det. Eller alltså, när jag väl träffar bollen så är det väl hyfsat kul, men med tanke på att det inte hände speciellt ofta, så nej. En annan nackdel var ju att det var mörkt ute också (klockan 1-2 på natten) så man såg ju inte vart bollen hamnade. xD

Nåväl, ska alldeles strax kila iväg till Cajsa och vara där. Förhoppningsvis har även Marie vaknat så att hon kan joina oss. Nu måste jag borsta tänderna och göra mig i ordning!

Later!
.

Stooor bildspecial från gårdagen!

                                            Datum: 2008-06-21 Tid: 18:13:32 Kategori: Photoshop Kommentarer: 6 Kommentarer

Ostbågar is the shieet! ;D


Från vänster: Cajsa, Sofia, Natalie, Marie, David, Johan (huvudet sticker upp) Emil (liggande)


Emil ligger och jäääääser...


Från vänster:
Fabian (Fnabian), David, Johan, Emil


Fina Sofia som är här på semester från USA. Natalie syns lite också ;D


Cajsa, Natalie, Marie, Fabian och Johans kropp tror jag..:O ;)


David & Marie hoppar loss! ;D


David & Fabian på altanen. Snyggt att man ser fotografen (JAG) i fönstret ;D Skillat!


Olle bygger torn av någon midsommarstång och några flaskor tror jag. xD I köket!
Mingelbilder ;D

Natalie försöker fly från kameran, men misslyckas! Jag är överallt med min kamera! ;D


En ytterst snygg bild på Marie som är otroligt suddig. Men jag orkar inte ändra bilderna, de får vara som de är!


Eftersom Cajsa & Marie skulle komma till mig vid 16 igår, så kunde jag inte åka iväg och handla, så jag bad Johan, Emil & Fabian att handla åt mig istället. Det gjorde dem.
Det blidde; ostbågar, coca cola och...håll i er nu, 1,2 kg lösgodis!

Min första kommentar: JAG HAR INTE RÅD ATT BETALA DET HÄÄÄR! :O
Tro inte att godiset är slut, för det är det inte...inte än.;D Men, vi delade på det faktiskt. Snäll ska man vara.

Puss på er sålänge!


Mammas gamla klasskompis!

                                            Datum: 2008-06-21 Tid: 17:52:59 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
God eftermiddag på er!

Hur är det med er? Själv satte jag mig just vid datorn efter att ha spelat cynt uppe på min brors rum. Jag hade med mig ett glas med cider upp dit, som jag sedan råkade spilla på hans svarta träbord. Tyvärr blev det en spricka i träet eftersom jag välte glaset så hårt. Pinsamt, men shit. Vad hemskt!

Mammas gamla klasskompis Elisabeth är här tillsammans emd sin familj. Hon har en söt liten dotter på 12 bast, och någon pojkvän också. De kommer ända uppifrån Eskilstuna. Ooh, haha, där har jag aldrig varit tror jag. Eller åker man igenom där när man ska till Stockholm? Jösses, jag har 0 koll idag.
Hur som helst, de har två stycken hundar också. Golden retriver! LÄTT favorirasen, finns ingen sötare. Lollo och Sassa heter dem, och de är 10 veckor, respektive 1 ½ år gamla. Kan ni ana hur gulligt? Jag har allt fotat dem lite, med mobilkameran. Nu är kruxet att = mobilsladden funkar inte på den här datorn. Attans! Jag kan inte lägga in bilder från mobilen längre. Men lugn bara lugn, sa jag att jag går på IT-gymnasiet? ;D Det borde vara fixat inom kort!

De sitter här alldeles utanför mig på altanen och snackar skit. Det låter något i stil med:
"Jaa, det är ju så.."
"Nääe, det är ju så.."

Roligt! Nix. Jag gick in, inte bara på grund av det i och för sig..Har ni märkt hur otroligt mycket det blåser? Jag känner på mig att våra tre björkar här utanför snart är historia. Men då kan jag meddela, då kommer vi att flytta. Det är mammas favoritträd i trädgården, de får verkligen inte försvinna. Då kan vi lika gärna ge oss av, haha!

Nu är det som såhär!
JAG, har kommit på vad jag vill BLI.
Det är helt otroligt, men sant. Vet ni vad det är..? Gissa!

Jag tror inte att ni kan gissa faktiskt, men jag ska satsa på det här yrket! Det låter verkligen inte som jag, men jag tror ändå att det kan passa riktigt, riktigt bra. Skriv era gissningar så kommer det rätta svaret i ett senare inlägg! =D

Grillfest at my place!

                                            Datum: 2008-06-21 Tid: 17:38:08 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Inte världens bästa bilder, men det var ungefär dessa jag han att ta innan kameran dog av batteribrist. Illa! Faktiskt, så tog jag ju bilder med den andra kameran också, men de orkar jag inte lägga in nu. De kommer i ett annat inlägg. :)

Melinda Cajsa Marie Sofia Natalie Olle Emil Johan Fabian David Adam

Det var vi som var här igår. Alla hade med sig sitt eget att grilla (förutom Marie som hade med sig grova mackor och ett äpple! Fast hon grillade mackan ändå...)
Det började regna när vi grillade, men vad gjorde det? Regn på midsommar hör ju till haha. Jag tror Emil sa någonting i stil med att det var 3 år sedan det var en solig midsommar sist...sorgligt. "/

Någon hittade en bok i min bokhylla; Sex för vänsterhänta. Den var vi givetvis tvugna att läsa högt ur! Riktigt trevlig och spännande bok vill jag lova...
Vi gick ner till...skolan! Där gungade vi och typ, sparkade boll. David hade nämligen tagit med sig bollen från min trädgård, ner till skolan. Han hade ansvaret! Jag vet, det är jobbigt att jag skriver centrerat, men det funkar inte att ändra, det får vara såhär ändå...

Partaj!

                                            Datum: 2008-06-20 Tid: 14:08:57 Kategori: Blandat Kommentarer: 2 Kommentarer

Runt 16 idag kommer mina kära vänner Cajsa & Marie. Vi ska snacka lita skit, och sedan grilla tror jag. Vi blir endel folk här tror jag, men bara sådana som jag känner till som tur är. Ååh, jag längtar, jag älskar dem. <3

Glad Midsommar!

                                            Datum: 2008-06-20 Tid: 13:49:29 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer

God morgon!

I'm back on track!
Var ute igårkväll också, tro det eller ej, men då var inte Fabian med. Har ingen aning om vad han sysslade med istället, han sov kanske..
Hur som helst så var det trevligt. Det började med att Emil kom till mitt place, och vi gick tillsammans till en kiosk som vi trodde skulle vara öppen. Vi kom dit, den var öppen - men den skulle stänga endast 2 minuter senare. Illa! Vi gick till Johans place (som endast låg några meter bort) och hämtade honom.
Ni anar inte hur otroligt många paddor det finns på vägarna...
Vi såg nog 5-6 stycken tror jag, fast en var tyvärr mos..."/

Justde! Emil hade en enorm jacka på sig, som jag & Johan lånade. Vi kröp in i den båda två, och var sen en enda person ett tag. Haha, det var riktigt roligt när det kom förbi en gubbe. Först stirrade han ganska rejält, men när vi väl gick förbi honom så var han tyst och tittade på marken...xD

1000 tack för alla fina kommentarer jag får av alla möjliga! Så kul att läsa! <3

Idag är det midsommarafton, det betyder bara en sak; GRATTIS MISSAN PÅ 7-ÅRSDAGEN!!!

Nu har vi haft henne i 7 år, helt otroligt! Jag minns när vi hämtade henne och hennes syster Tiger (som vi inte längre har kvar..) Hon var så liten, runt 3 veckor gammal. Tro nu inte att vi var elaka och tog henne från sin mamma, för hon hittades i skogen i en skokartong tillsammans med en massa andra små kattungar. Det är så hemskt, jag förstår inte hur någon kan göra så...Den människan som hittade kartongen lämnade den och alla kattungar till ett ställe utanför Skara som heter Djurens vänner. Där fick de hjälp med sår, de fick mat & vatten, och de fanns även en äldre honkatt därsom kunde agera mamma.
Men jaja, den gången överlevde alla katter som tur var, och nu bor Missan hos oss. Jag vet inte riktigt vad hon tycker om oss om jag ska vara ärlig. Men jag kan ju säga som såhär; hon passar inte i en småbarnsfamilj, för hon gillar lugn & ro. Bäst skulle hon nog trivas hon en gammal pensionär där det är lugnt & tyst. Fast ett måste är ju såklart, att denne pensionären orkar leka med henne då & då.
Ni kan inte förståååå hur liten hon var när vi fick henne! Hon fick plats i en liten hand! Naaw, så himla söt!


Här i Adams knä på en tidning! ;D <3

Puss<3

Naturbilder!

                                            Datum: 2008-06-19 Tid: 21:22:40 Kategori: Photoshop Kommentarer: 4 Kommentarer

Naturen är vacker även när det regnar..


Den här bilden blev jag så nöjd med att jag inte gjorde någonting
med den.


A pink flower..


Så här mysigt sover Ella..en bädd fylld med halm.

Ursäkta att jag tar så mycket närbider på allting, men jag är helt förälskad i det nu för tiden. De blir alltid så fina! Tycker jag i alla fall...

6 saker du inte ska säga i sängen

                                            Datum: 2008-06-19 Tid: 20:39:49 Kategori: Blandat Kommentarer: 1 Kommentarer
Hej på er kompisar!

Har ni tänkt på en sak? Det regnar alltid den här dagen, innan midsommarafton. Jag fattar inte, verkligen jämt. Jag kom precis hem efter att ha övningskört en bra bit, det tar sig nu. Vi (min familj och jag) stannade intill Vättern och fikade på våra mackor vi hade med oss, och passade även på att kasta lita macka (bröd) i vattnet. Dock fanns det inte många platta stenar, men det blev en & annan bra i alla fall.

Hur som helst...
Det är alltid roande att sitta och läsa tidningar man har, särskilt sidorna som det står Sexigt på haha.
Här kommer 6 grejer man inte ska säga i sängen, lite tips! ;D

1. "Vilken liten gullig", och peka på hans paket.
2. "Spännande moves, det var inte så din bror brukade göra det."
3. "Märks det att jag åt chili con carne igår?"
4. "Mmm...Brad Pitt..."
5. "Sniff, sniff. det luktar tonfisk här."
6. "Är du inte klar snart?"

Okej, jag är ärlig nu. Jag har sakt både 1 & 6. Vet inte riktigt om det var uppskattat, men det tror jag! ;D
Kram på er <3

Attention Whore

                                            Datum: 2008-06-19 Tid: 13:39:39 Kategori: Blandat Kommentarer: 8 Kommentarer

Vad tycker ni?

Dags för en ny garderob?

                                            Datum: 2008-06-19 Tid: 13:26:24 Kategori: Blandat Kommentarer: 2 Kommentarer

Ååh, en sådan här garderob vill jag ha. Titta så mycket kläder man får plats med!
En "walk in closet".

Har ni mycket kläder?
Jag har nog förvånadsvärt lite för att vara tjej faktiskt, jag får ju plats i alla fall. ^^

Ett fuckat test :)

                                            Datum: 2008-06-19 Tid: 12:44:41 Kategori: Blandat Kommentarer: 1 Kommentarer

Så fort du ser detta så har du blivit
utmanad svara på alla frågor!
Varför endast göra det här på bilddagboken?
Haha, ni behöver inte läsa, men ni får ju fakta om mig! =)Namn - Melinda Isabella Cecilia Andersson
Födelsedag - 4 Februari
Ögonfärg - Melerade (blå-grön)
Hårfärg - Brun med ljusa slingor
Längd - 163 cm
Högerhänt/vänsterhänt - Högerhänt
Stjärntecken - Vattumannen
Skostorlek - 39
Är dina föräldrar skilda - Nej, de är ínte ens gifta.
Sport -  Ingen just nu, lite gym kanske..
Helgdag - Lördag (räknas fredagkväll?)
Årstid - Sommar


HAR DU NÅGONSIN

Varit kär - Ja
Blivit dissad - Ja
Föreställt dej ditt ragg naken - mhm
Skolkat - Ja..
Sovit utomhus - I tält och så, men inte under bar himmel.
Sett en död människa - Nope
Använt droger - Nej
Retats - Jepp =)


THIS OR THAT

Cider/Öl - Cider
Pepsi/cola - Cola
Kärlek/sex - Kärlek
Jordgubbar/blåbär - Jordgubbar
Kött/veg - Kött
Tv/film - Film
Gitarr/trummor - Gitarr
Adidas/nike - Adidas
Kinesiskt/mexikanskt - Kinesiskt
Mtv/vh1 - MTV


SENASTE DU

Skrattade - Nyss
Grät - Minns inte :)
Filmen du såg - Mr & Mrs Smith hos Emil :)
Tuggade tuggummi - Hmm, igår!
Drog ett skämt - I morses..
Sjöng en sång - I morses


HAR DU UNDER DEN SENASTE MÅNADEN

Druckit alkohol - Nope
Rökt - Aldrig!
Tagit droger - Nepp
Kysst någon - Jao
Sovit tillsammans med någon av det motsatta könet - Nepp
Sovit bredvid någon av samma kön - Nepp
Bakat - Ööh, nope!

Värt? Antagligen inte, men vad gör man inte när man har tråkigt? =D

"Olagligt enligt lag"

                                            Datum: 2008-06-19 Tid: 12:30:13 Kategori: Blandat Kommentarer: 1 Kommentarer
HAHAHAHAHA

Ursäkt mig, men nu påminde Johan mig om den bästa kommentaren någonsin! Fabian sa igår rubriken för detta inlägg, haha så sjukt bra sagt!

För övrigt så vill jag bara säga att jag älskar Hjo. Alla är så otroligt glada hela tiden, inga tankar om självmord (inte seriösa tankar i alla fall;P) eller andra hemska saker. Det får mig att må så bra, jag önskar att alla unde känna som jag just nu.
Glada människor = Bra människor!
Jag är kär i hela bunten! :D

Här sitter jag och är otroligt torr på mina smalben. Vet inte riktigt varför, men jag fick förslaget av att jag hade haft för lite sex...Hmm! Verkligen? Får man torra ben av det? :P


Jag hittade en riktigt äcklig bild också. Något eksem av nåt slag, usch!
Glad att mina händer inte ser ut sådär i alla fall.
Det kan inte vara nyttigt!

Låt om Engla

                                            Datum: 2008-06-19 Tid: 11:55:54 Kategori: Blandat Kommentarer: 4 Kommentarer

Gå in här!
Det finns en jättebra video där som ni måste se. Den handlar om Engla, usch, den är hemsk! :(

Inlägg: 909

                                            Datum: 2008-06-19 Tid: 11:49:56 Kategori: Blandat Kommentarer: 4 Kommentarer
Jag har haft min blogg sedan i slutet av juli förra året. Något som förvånar mig är att jag inte har skrivit mer inlägg än 909 stycken. Jag tycker att jag uppdaterar mest hela tiden. Men aja, så kan det gå! ;D Men nu är det ju 910 iofs ;D

Några planer för dagen? Tell me! :)

Bonjour!

                                            Datum: 2008-06-19 Tid: 11:45:22 Kategori: Blandat Kommentarer: 2 Kommentarer
Hej på er underbaringar!

Idag är det ostrontorsdag! Eller förresten, vad är det? Ääh, skitsamma, det är torsdag i alla fall. =)
Igårkväll blev ÄNNU en kväll tillsammans med de underbara grabbsen. Vet ni? Det finns så SJUKT många olika citat vi säger. Jag tänkte dela med mig av några;

CITAT

"Är det som att stoppa korven i en korridor?"
"Då är jag världens längsta dvärg!"
"Cohen i cupen"
(Det finns en anledning till Cohen i cupen faktiskt, skriver man "bögen i buren" med T9 på mobilen så blir det så. ;D Dock måste man nog ha Sony Ericsson, men jag är inte säker, prova! :))
"Du som är så liten och nätt, det borde gå lätt!"
"Fot i äpplet!"
"Fan vad jag är snygg!"

Okej, bara för att det finns så många så kommer jag inte på mer. xD Illa av mig, men ni förstår va? Jag har sjukt roligt på mina kvällar! ;D
HAHAH, jag kan inte sluta garva alltså! Ni får ursäkta mig.
Nu är det som såhär, att jag inte har vaknat än. Eller jo, det har jag ju, men jag har inte ätit frukost än. Klockan är nästan 12, och här sitter jag iförd helvita kläder. Man kan nog nästan tro att jag är ett spöke.
Jag funderar på vad jag ska äta...

Idag är dagen före Midsmmarafton, det betyder att jag som vanligt ska fika med min familj på någon äng fylld med myggor ikväll. Mamma sa till mig igår att jag & min bror måste cykla ner och köpa bröd sen som vi kan ha, sen skulle vi tydligen baka något också, men, jag vet inte. Vi får se.

Innan jag glömmer...
GRATTIS DAVID PÅ 17-ÅRDSAGEN! HOPPAS DU FÅR EN UNDERBAR DAG FASTÄN DET REGNAR! <3 =)

Later

<3

En bild

                                            Datum: 2008-06-18 Tid: 17:23:00 Kategori: Photoshop Kommentarer: 8 Kommentarer

Titta vad jag hittade.
En helt fantastisk bild på en häst.
Det vackraste jag har sett på mycket länge.

Uttrycka sig i bilder

                                            Datum: 2008-06-18 Tid: 16:56:01 Kategori: Photoshop Kommentarer: 2 Kommentarer

Målade mina tånaglar rosa. Gulligt. Har inte målat
dem på år & dar!


Är jag en av de få som faktiskt har en längre stortå en den andra tån?

Mellanmål

                                            Datum: 2008-06-18 Tid: 16:33:45 Kategori: Photoshop Kommentarer: 2 Kommentarer

Skål med blåbär, hallon, och fil.

Gamla godingar!

                                            Datum: 2008-06-18 Tid: 15:54:36 Kategori: Blandat Kommentarer: 4 Kommentarer
Min mamma har gett mig väldigt många tips på låtar som jag kan lyssna på.
Riktiga godingar.


Words - FR David


Alone - Heart


Take on me - A-ha

Ni hatar dem säkert, men jag älskar dem! =)

Motion!

                                            Datum: 2008-06-18 Tid: 15:47:24 Kategori: Blandat Kommentarer: 3 Kommentarer
Jag har motionerat!
Jag vet, det låter helt otroligt, men det är faktiskt sant. Några enstaka minuter på min väl användna studsmatta gjorde nog susen.
Satans vad stel jag kände mig när jag slänge omkring där, det kanske är dags att ta tag i träningen och göra det oftare? Än så länge har jag bara riktat in mig på kosten, men jag får ta tag i träningen också. Usch, det låter jobbigt...


Förstå vilken fin träning man får av den!
10 minuter på den = 30 minuters jogging!

Helt otroligt, men sant!

Få se nu, det är det 5:te året jag har en studsmatta nu. Första sommaren hoppade jag som en galning, minst 4 timmar varje dag. Ni skulle sett min kondition. Jag kom till skolan sen med klassens bästa kondis. I alla fall nästan. Jag var inte långt ifrån orienterarens kondition i alla fall, det var jag nöjd med.
Nu, hoppar jag lite mindre. Knappt alls om jag ska vara ärlig. Det är synd det, men det är ju jobbigt. xD

Det hemska är ju att det faktiskt sker olyckor när studsmattor är inblandade, sådant tycker vi inte om! "/

Mina betyg...

                                            Datum: 2008-06-18 Tid: 15:14:52 Kategori: Blandat Kommentarer: 5 Kommentarer
Jag går omkring här hemma och väntar förväntansfullt på mina betyg...

Vad kan jag tänkas få?
De flesta betygen vet jag ju redan i och för sig, men kanske det blir någon positiv överraskning? =D Kan ju alltid hoppas på det!

Har/hade ni bra betyg? =D

Uppfödning av något slag!

                                            Datum: 2008-06-18 Tid: 14:14:20 Kategori: Photoshop Kommentarer: 4 Kommentarer
Hejsan på er fina läsare!

Nu är det såhär, att min bror nyss kom och frågade:

Men Melinda, det vore väl kul. Ha små möss.
Jo, det vore det väl. Men mamma gillar inte det, hon gillar inte små svansar!
Men Harry hade väl svans?
Nej
Nähä...

Nu fick jag värsta idén. Jag vill starta en uppfödning av något slag! Hund, häst (!!), katt, kanin, ja i princip vad som helst. Jag menar, jag älskar ju djur.
Det kanske skulle vara det perfekta?
Jag, bo ute på något söt liten gård med en massa djur och bara, leva livet! Living the dream!
Är de inte för gulliga? =)

Eminem = snygg

                                            Datum: 2008-06-18 Tid: 13:45:35 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer

Han ser ju rikigt bra ut.
Född 1972 (enligt wikipedia iaf) = gammal

Olsen

                                            Datum: 2008-06-18 Tid: 12:57:56 Kategori: Systrarna Olsen Kommentarer: 1 Kommentarer


Det här är min absoluta favoritbild av tvillingarna Olsen.
Mary-Kate till vänster, Ashley till höger.

Faktiskt, så försökte jag likna dem på en bild jag tog på mig själv för et tag sen. Det var nog närmare 1 år sedan jag tog den. Haha.

HAHA! Jag vet att det inte är ett dugg likt, men whatever! ;D

Radcliffe har skaffat rumpmaskin!

                                            Datum: 2008-06-18 Tid: 12:48:08 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Radcliffe har skaffat rumpmaskin
Vill se snygg ut under sina kommande nakna Broadwayföreställningar 

Daniel Radcliffe har gjort succé med sin teaterföreställning "Equus", i vilken han har en väldigt naken roll. I höst ska därför föreställningen gå upp på Broadwayscenen och den förväntas locka till sig en hel del folk.  

Men den 18-åriga "Harry Potter"-stjärnan är uppenbarligen nervös över att återigen tvingas visa upp sig i bara mässingen. När han i söndags gick på galan Tony Awards roffade han nämligen åt sig en Skorcher butt machine - ett träningsredskap som hjälper till att forma en schysst bakdel.  

- Sådana här saker finns inte i England. Vi får aldrig presenter, sa han till New York daily news under tillställningen.  

Undrar om det kanske blir daglig rump-workout för Daniel hela sommaren nu...?

http://msnse.starlounge.com/article.cfm?objectID=27475

God morgon

                                            Datum: 2008-06-18 Tid: 12:42:38 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer

Det är snart eftermiddag. (!!) Här sitter jag i myskläder och är väldigt, väldigt trött. Igårkväll blev ännu en kväll med grabbsen (Emil, Johan, Fabian & Jimmy) och den var trevlig. Dock varade den bara i ungefär, 2-3 timmar, eftersom jag behöver vara hemma vid midnatt.

Vi lekte i lekparken igen (stadsparken) och jag klängde på någon stång. Det ska jag aldrig göra igen, för den knakade! Den var i och för sig gjord i trä och det är nog ganska gammalt...men ändå! Riktigt rädd blev jag. ;P

Jag sitter och lyssnar på 99luft balons igen! Jag gillar verkligen den låten! Men, jag lär väl tröttna snart om jag lyssnar så mycket. :P

Jag vaknade 11 idag, otroligt sent för att vara mig, men ändå rätt skönt. Jag gör ju inget vettigt på dagarna ändå. Bara väntar..på vad? Ingenting.
What a sommarlov! Men, jag är nöjd ändå. Nu ska jag skriva ett vettigt inlägg istället!

Puss

Päron & promenad

                                            Datum: 2008-06-17 Tid: 20:55:40 Kategori: Blandat Kommentarer: 2 Kommentarer
Här sitter jag och sitter, som vanligt. Lurarna med musik i öronen (från mobilen) och för tillfället spelas Give into me med Takida. Var ute på en uppfriskande promenad nyss med mamma, 3 km lång blev den nog ungefär. Tjena vad jobbigt det var. Vi gick inte överdrivet fort, men med tanke på att vi nyss hade ätit, så kändes det.

Jag längtar till Midsommarafton!
Då är det grillfest som gäller, -nakna. Nejdå, det är valfri klädsel, bara man har humöret och någon mat med sig. Det blir nog jättebra. Mamma, pappa & bror ska kila iväg till en annan familj och vara där hela kvällen, så välkomna hem till mig allesammans. Haha, nejdå, men vad jag förstår så blir vi nog ett jäkla gäng. I love it!


Usch, en vidrig bild. Jag gjorde om den i photoshop. Ljusare hår, blåa ögon och längre ögonfransar. DET kallar jag fejk..

Kvällskvisten

                                            Datum: 2008-06-17 Tid: 18:52:49 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Hejsan

Har precis ätit, korvstroganoff blev det idag. Om en stund ska jag gå ut & gå med mamma, pappa kanske också hänger med. Förut så stod den en helt främmande katt utanför vårat öppna fönster och stirrade på Missan, som stod en noslängd ifrån. De gjorde ingenting, och sa ingenting (inte så att människor kan höra i alla fall). Hmm..skumt!

Jag tror att Missan hatar att jag och Adam är hemma på dagarna. I och för sig så för vi inte så mycket oväsen, men hon får ingen mat. Det skulle hon ju egentligen inte ha fått annars heller, men det lockar nog mer när hon vet att vi kan ge henne.

Nu skiner solen också, som sylten på räkan!
Puss & Kram

Dagens fråga

                                            Datum: 2008-06-17 Tid: 15:30:54 Kategori: Blandat Kommentarer: 2 Kommentarer

Är alla smådjurskliniker gula?

Sugen

                                            Datum: 2008-06-17 Tid: 15:30:18 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer


Ni anar inte mitt sug efter en härlig, mjuk kladdkakesmet. Jag är som besatt av det. Men icke, ICKE. Inget sådant onyttigt ska komma in i min kropp. Inte de närmaste 9 veckorna i alla fall.

Jag blir ledsen bara jag tänker på det, men jag ska klara av detta.

Anledningen till att jag drack oboy till frukost idag var, att jag ville belöna mig själv för att jag var så duktig igår. Inget socker kom in i min kropp igår, då borde den få lite idag. Jag menar, kroppen behöver trots allt lite av allt...

Ute i trädgården

                                            Datum: 2008-06-17 Tid: 15:24:49 Kategori: Photoshop Kommentarer: 1 Kommentarer

Jag gillar min trädgård, en massa färger överallt.


Bland stenarna letar det sig upp en gul liten blomma.


Årets första jordgubbar! I alla fall i min trädgård.


Skulle inte alla kaniner bli förtjusta i denna lilla boll? Fylld
med rabarberblad.


Mer blommor, så fint!


Ella skuttar fram så fort..


En stjärna.

Katt sover på Tv:n

                                            Datum: 2008-06-17 Tid: 13:53:27 Kategori: Blandat Kommentarer: 2 Kommentarer

Hej :)

Sådär någonting va? Nu har jag ändrat lite färger och så. Hoppas att det duger ett tag. Jag vet, det är sommar med mycket färger, ändå väljer jag en näst intill svart-vit design. Men, det får gå. Jag har inte bättre fantasi än såhär. "/


Missan ligger helt utslagen på Tv:n och vilar lite, hon har börjat äta torrfodret igen, så antagligen kommer hon gå upp i vikt. Hon måste röra på sig mer!

Jag sitter här och faktiskt, hungrar ihjäl. Sjukt hungrig är jag, men jag får väl hämta mig ett glas vatten eller något, det borde räcka! ;P
Förresten, säg gärna vad ni tycker om den nya headern och ja, allting! =)
Puss på er

Kontaktannons!

                                            Datum: 2008-06-17 Tid: 11:58:09 Kategori: Blandat Kommentarer: 1 Kommentarer
Hejsan svejsan!

Nu är det lite ändringar här faktiskt. Ändrat färg och grejer haha. Hur som helst. Jag har en prenumeration på tidningen FRIDA, och där stod det om en tjej och hur hennes kontaktannons skulle se ut. Kan vara ganska roligt att skriva en sådan kanske, så här kommer min!

Sökes!
Man mellan 18-24 år sökes. Du
ska helst vara mörkhårig, längre än
175 cm och ha humor. Du får gärna
spela något instrument såsom gitarr,
piano etc. Gärna en och annan muskel
och du ska kunna lyfta mig! Oavsett
vad jag väger. En sak till, och det här
är det viktigaste, -du ska kunna stava!
Stämmer du inte in på någon av
ovanstående saker? Då kan du gå.
Om du däremot stämmer in på alla?
Ring då mig på nr: 0730...

Ny design

                                            Datum: 2008-06-17 Tid: 10:56:35 Kategori: Blandat Kommentarer: 2 Kommentarer
Förresten, jag satt ju och gjorde en ny header igår. Jag vet, den blev ganska misslyckad, men den får duga tills vidare. Jag är inte klar ännu, utan några småändringar till.
Den här låten är grymt bra faktiskt.
99 luftballons - NenaBtw, jag har aldrig sett sådana jäkla runkmuskler som Johan har! Jäääääklar, helt ärligt. De är lika hårda som...skelett? Ja! :O

Tuesday!

                                            Datum: 2008-06-17 Tid: 10:53:52 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
God morgon

Här sitter jag, uppe med tuppen. Inte riktigt kanske, men jag sitter i alla fall här med min frukost:

1 macka med smör (hembakad)
1 glas oboy
Flingor med fil och små bananbitar i

Jag är riktigt jäkla stolt faktiskt. Igår åt jag inget onyttigt alls, såhär såg min mat ut igår:
Frukost: samma som idag fast mjölk istället för oboy
Middag: pyttipanna med 2 stekta ägg
Kvällsmat: -


Den där jäkla pyttipannan förstörde allt antar jag, eftersom det är så jäkla mycket salt i det. Men, jag smååt inte i alla fall, utan drack mest vatten om jag var sugen på något. Ett hett tips! Är du sugen på något sött, gå då och borsta tänderna så ska du se att du inte vill äta på ett tag!

Nog om det! Igårkväll runt 18-tiden så åkte jag hem till min kära vän och gamla klasskompis Kling. Jag spelade lite trummor, satt i en källare och skrattade ihjäl mig, och bara väntade på att fler människor skulle dyka upp. Det gjorde det också, fast 1 timme senare. Då kom Johan och Fabian till honom. Vi stannade inte länge, utan drog till skolan, och till den stora gungan. Jag och Johan var de enda som var "män" nog att våga gunga. ;D Fast, jag tror att Emil blev så illa tvungen att göra det han också. Han mådde inte alltför bra sen. ^^

Vi gick vidare till en pizzeria vid namn Eridu. Väl där inne så säger han som jobbar där: Du lik din mamma 100 %!
Haha, jag bah: Okeej, är hon här ofta eller?
Han: Nejnej, men din mamma, jobba tidigare på glasögonbutik?
Jag: Hehe, jao, jo det gjorde hon.


Satan att jag aldrig kan vara anonym. xD Alla som någon gång har sett min mamma, kan sedan säga vem jag är. xD Kusligt...
Jag åt ingenting på pizzerian, men drack, det gjorde jag. 1 glas vatten...
Helt plötsligt så ser jag att Carin står ute på vägen och vinkar, jag springer ut direkt. Hon jobbar tydligen på Strand och vi står där och snackar om allt & ingenting en liten stund.

För att göra en lång historia kort, vi gick runt i Hjo och fulade oss lite, lekte i lekparken, kissade i parken, frös, lånade varandras jackor, gick hem till Kling och tittade på Mr & Mrs Smith. Sen följde de mig hem, och sen somnade jag. :)

Måndag, och jag är ledig!

                                            Datum: 2008-06-16 Tid: 13:50:53 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Hejsan alla underbara människor!
Idag är det måndag, och det är alldeles underbart. Dagen då jag börjar mitt nya liv!
Hade mobilen avstängd inatt, allt för att få en så bra sömn som möjligt. Hur länge kan jag ha sovit? Från 22.30 - 10.30? Något i den stilen är det nog i alla fall, och nu mår jag toppenbra! Tänk vad lite vila kan göra.

Nedan så skrev jag ju ett extremt långt inlägg som handlade om hur man får sin drömkropp, det har jag verkligen lärt mig på. I och med att jag faktiskt skrev av det från en tidning, så läste jag hela skiten 2 gånger. Jag kan det som ett rinnande vatten haha! Nejdå, men några tips finns all kvar i min hjärna.

Under det här sommarlovet så ska jag göra allt för att få min drömkropp! Kanske låter konstigt, men jag ska hålla mig ifrån allt som har med socker att göra.
I vanliga fall så tycker man ju att sommarlovet är till för att riktigt gotta sig med sötsaker, men med mig är det nog tvärtom. Jag äter så extremt mycket godis och andra onyttiga saker i skolan och på vardagar, så det här kommer bli riktigt lätt. Befinner man sig hemma, utan något gott, så klarar jag nog det. Jag orkar ju inte direkt gå till någon kiosk och köpa godis, nejnej.

Det är dax att den här bloggen får ett tema! Nu är det satt!
I den här bloggen ska jag skriva vad jag gör, vad jag inte gör, några matdagböcker då & då, och om jag förlorar vikt eller ökar...

Förhoppningsvis så ska vikten INTE öka, men det vet jag att den inte kommer göra. Eller, det borde den inte göra om jag håller mig borta ifrån sötsaker.
 
Jag är en sådan där tjej som går upp i vikt om jag äter, minskar i vikt om jag inte äter. Med andra ord: jag har inga bra gener som gör att jag kan äta hur mycket som helst utan att det syns...


En lugn låt med Rihanna - Take a bow

BRB

Några foton

                                            Datum: 2008-06-15 Tid: 21:05:54 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Nu har jag varit borta från datorn ett tag, istället har jag varit med min "älskade" kamera. JAG HATAR DEN! Den gör aldrig som jag vill, jag får sitta och trixa med den i åratal innan jag får pli på den.

I alla fall, jag tog lite bilder på vissa klädesplagg som jag lovat för läääänge sedan. Här till vänster, är min tunna sidenjacka och en klänning. Båda från Gina Tricot.

Ganska otydlig bild, men på jackan så är det en massa rosa blommor som gör att den passar bra ihop med klänningen.

Jackan : ca 400 kr
Klänningen: ca 150 kr

minns ej de exakta priserna...


Usch, jag skulle lägga in fler bilder, men det bli cp, det får bli ett till inlägg!

 


Jag är alldeles till mig!

                                            Datum: 2008-06-15 Tid: 20:14:21 Kategori: Blandat Kommentarer: 1 Kommentarer
Först av allt, jag avskyr mitt tangentbord. Hur mycket kan ett tangentbord störa en människa egentligen? Jag kan svaret: för mycket!
Bara en sådan liten sak som att skift är trög att trycka på, kan göra dagen till ett helvete. Man får sitta här och riktigt kontrollera att versalerna är på rätt plats. Ååh, jag blir helt galen.

Jag är alldeles till mig för den delen. Alla dessa råd som jag skrev i förgående inlägg, har gjort att jag vill göra alltihop nu genast. Jag har redan tryckt i mig ett gäng jordgubbar, och sitter just nu och gnager på ett päron. Jag ska bli en nyttig individ!

Jag har tänkt igenom en sak...
Länge har jag velat se ut om Victoria Silvstedt. Hon är så otroligt vacker med sitt blonda svall, sin smala kropp och stora boobs! Haha, nejmen helt ärligt, hon är det. Jag skulle gärna vilja se ut så, men en grej slog mig. Min kropp är inte anpassad för att bära blont hår. Jag är brunhårig och ska så förbli.Bilderna blev en aning konstiga, men det är dessa jag tänker välja emellan.

Victoria Silvstedt

Katie Price (Jordan)

Jag menar, tänk er själva! Melinda som blondin. Njae, det funkar bara inte. Istället kanske snarare som Jordan? Hennes hårfärg kan jag skaffa! ;D
Jag ska satsa på att se ut som Jordan sommaren 2008! ;D Vilket mål. xD


Ett hett tips, borsta gaddarna efter att ni satt i er ett päron. Det smakar liksom...sperma? :S

17 sköna genvägar till bikinikroppen!

                                            Datum: 2008-06-15 Tid: 19:15:53 Kategori: Blandat Kommentarer: 2 Kommentarer
Beachtime! Njut - och vågar vägra bikininoja och panikbantning. Smickra din kropp i stället. Vi har de lataste genvägarna som gör dig skön på stranden.

4 rumpräddare!
1. Ät regnbågsfärgat!
Att njuta av frukt och grönsaker i regnbågens alla färger ger mer antioxidanter, naturliga substanser som hjälper till att stärka huden och göra den fast samt ger ett skydd mot fria radikaler. Mörkröda och mörkgröna frukter och grönsaker verkar ha högst innehåll med till exempel hallon och spenat.

2. Skydda mot solen!
Många gånger glömmer man att smörja in skinkorna när man solar, och speciellt vid bikinitroskanten brukar man bli bränd. Tänk på att smörja in även skinkorna, och kom ihåg att smörja igen efter lunchen då du kanske "suttit" bort till solskydd.

3. Extra baklyx!
Biotherm Body resculpt svelt, 450 kr. Innehåller koffein för att eliminera fett och silikon som gör huden fast. Massera in på skinkor och lår morgon och kväll för maximalt resultat!

4. Matcha nederdelen!
Kalla badkläder efter bad är varken bekvämt eller bra för blåskatarrkänsliga. Var klok före! Välj en bikini från en serie där du kan plocka separata delar och matcha som du vill - och köp två par bikinitrosor. Lätt att byta till torrt och du har alltid en "hel" bikini som matchar.

5 lårlyxare!
5. Bye, bye salt!
Skär ner på saltet! För mycket salt ökar vätskesamlingen och anses vara en av bovarna för celluliter. Att dra ner på saltet och undvika mat com bacon, salta skinkor och ost förbättrar läget.

6. Köp en kroppsborste!
Torrborstning gör att huden ser len och fast ut nästan omedelbart. Det vitaliserar huden och ökar blodcirkulationen i bindväven. Använd en kroppsborste och borsta, med cirklande rörelser, varje morgon före duschen - ett skönt sätt att börja dagen!

7. Kämpa på!
Extra lyxigt är att kombinera torrborstning med en bra cellulitkräm som förbättrar dräneringen, rensar kroppen från gifter och orenheter och har en formande/stärkande effekt. Prova Gatineau Vital feeling body sculpt perfect (398 kr) och tillhörande massage-roller.

8. Fixa fuskbrännan!
Gropiga vita lår och ytliga blodkärl på benen? Lugn, lite solbränna på benen döljer ganska bra. och du behöver inte ens pressa i solen - effektivast är en brun-utan-sol-kräm. Prova till exempel krämerna från Claring eller Lancôme.

9. Vatten, bara vatten!
Svalka dig genom att dricka massor av vatten. Att skippa kaffe och te till förmån för vatten är en av de enklaste vägarna till len hud med lyster.

5 magmirakel!
10. Bye, bye socker!
Socker finns gömt i de flesta livsmedel. Att avstå från det i alla former minskar svullnader och valkar. På kuppen blir du piggare!

11. Festa på fisk!
Att välja fisk som din huvudsakliga proteinkälla kommer hjälpa dig att få plattare mage, därför att fisk är lättare för matsmältningen än kött. Fisk, särskilt feta sorter, innehåller mycket omega 3 som dessutom är bra för fettförbränningen.

12. Bli baddräktssmart!
Får magnojor dig att undvika det sköna strandlivet helt? Satsa då på ett bra baddräktsköp! Välj med omsorg, gå till en specialbutik och se till att få shoppinghjälp av ett proffs. Det finns material som plattar till och håller in. Föredrar du bikini kan du prova en trosa som går över magen, gärna med drapering.

13. Gör magen glad!
Om du stärker bakteriefloran i magen stärks samtidigt hela kroppens hälsa. Välj fil eller yoghurt med probiotika, det vill säga med bakteriekultur som förbättrar bakteriefloran i tarmen. Prova att ta mag-shots varje dag, finns exempelvis från Proviva och Actimel. På apoteket och i hälsokosten finns också prebiotika i tablettform, de innehåller oligosackarider, en sockerart som stärker tillväxten av den goda bakterieflora man redan har i tarmen. Fråga personalen om råd!

4 armälskare!
14. Välj smickrande skärningar!
Man kan fuska till sig snygga axlar och armar faktiskt bara genom att välja rätt skärning på toppen eller klänningen. Är du A-linjeformad (smal upptill, bred nedtill): välj en singoallaringad blus som gör dig lite bredare upptill. Gäddhäng? En topp med en liten ärm är det enklaste snabbknepet. Eller släng en transparent tunika över bikinin.

15. Skrubba!
Knottrigt skinn på baksidan av armarna? Att dagligen skrubba med en återfuktande kroppspeeling gör att huden blir jämnare och lenare. Prova den suveräna Nuxe Tonific soft skin booster body scrub, 225 kr.

16. Gläns med olja!
Att smörja in armarna både morgon och kväll ger en snygg återfuktad hud. Dr Hauschka Rosemary leg & arm toner, 166 kr, formar och tajtar upp huden med rosmarinolja. Använd regelbundet i två veckor.

17. Skydda insidan!
Gillar du att sela beach-volleyboll? Eller ligger du hellre och jäser - med armarna över huvudet? Då har du märkt vad som händer med den ljusa, ömtåliga huden på insidan av överarmarna när solen får bränna. Lösning: glöm inte att smörja. Och smörj igen efter bad och svettiga aktiviteter!


Hämtat från topp HÄLSA!

Söndag den 15 juni

                                            Datum: 2008-06-15 Tid: 18:06:25 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Heej :)

Regnet öser ner utanför fönstren, och här sitter jag och den underbara datorn. Mamma motionscyklar bakom mig med Anastacia-musik på. Kom nyss hem från Jönköping!

Egentligen så skulle Sebbe kommit hit igår, men jag pallrade mig ner dit istället. Anledningen till att han inte kom var att han hade migrän, eller med andra ord; bakfylla. ^^
Tog bussen, men hoppade av i Habo där Sebastian då var. Vi käkade tacos med hans familj och hans yngre syster hade fått ett stipendium från skolan! Hon har dyslexi, men ändå har hon kämpat som bara den för att klara av de svåraste ämnena! 2000 riksdaler fick hon, gud vad kul! Det förtjänade hon! =D

Tog bilen till Jönköping och till Torpa, och där minns jag inte vad vi gjorde! Det enda jag minns är att Chrille kom förbi lite senare, och vi gick ner till Piren och glodde lite. Jag hade inte med mig några långbyxor, så där gick jag på kvällen och frös lite till & från. Jag tycker det är så hemskt att gå förbi sådana där ställen där jag inte kommer in. Där det är 18årsgräns alltså. Jag längtar som att as tills jag fyller 18 bast. Det är ju "endast" 8 månader kvar..Jäklar vad jag ska göra saker då! Pierca mig, tatuera mig och gå på krogen! Haha, living the dream! ;D

Promenaden vi tog genom Jönköping blev fruktansvärd lång, så efter ett tag orkade vi inte längre. Chrille hade en Mercedes från 1972, en cabbe!  Den åkte vi en sväng i. Klockan var väl runt, 23 då kanske, och jag satt där i baksätet med en T-shirt på benen för att det inte skulle vara för kallt. xD Vi åkte ju inte direkt och strögade heller, utan körde på motorvägen, så det gick undan vill jag lova. En otroligt fin bild för att vara 36 år gammal...Vit var den.

Drog hem till Chrilles rosa lya och spelade Guitar hero, jag vann! Eller, i början gjorde jag det, men något gick snett...:P Fingrarna ville inte lyda mig efter en stund, så jag gav upp. xD
Vid 1-tiden blev vi skjutsade hem till Sebastian igen och då fick vi för oss att vi skulle se på en film. The Green Mile fick det bli. Har ni sett den? Den var sjuuuuuuuukt lång! Höll på i MINST 3 timmar. Det är jag säker på. Den var riktigt bra, men med tanke på att klockan var så mycket så ville jag sova. Jag fick lite panik när det började ljusna igen..Jag kan ju inte sova om det är ljust ute!!

Det kunde jag inte heller...
Därför är jag jäkligt trött nu.
Jag låg där och typ, blundade för att verkligen kunna sova, men det gick inte. Någon skönhetssömn blev det inte direkt, men några minuter lyckades jag väl slockna.

Hur som helst!
Idag har jag inte gjort något vettigt över huvud taget. Funderar på att slänga ihop en ny design till bloggen...ska jag det? Haha, vi får väl se vad jag ägnar min dyrbara tid till...

Puss på er sålänge! :)

Em i fotboll

                                            Datum: 2008-06-14 Tid: 19:28:56 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
God kväll!

Läget?
Själv sitter jag här med hörlurar och lyssnar på Release me. Den hade jag på mobilen ett tag, men jag tröttnade och tog bort den. Kanske borde jag lägga in den igen? Den är ju hyfsat bra!
Hur som helst, fotboll är på Tv:n och det står 1-1. Spännande! ;D Sverige möter Spanien. Inte för att jag kan något om fotboll men jag hoppas ju ändå att mitt land vinner.

Sitter i Jönköping hos Sebastian och har ätit lite godis och tittar på roliga klipp från youtube. Det som fick mig att skratta idag var Dum Dummare! Jag ÄLSKAR Jim Carrey, han är så otroligt duktig på det han gör. Får oss alltid att skratta!

Okej, nu är det Lustra på mediaplayern...Scotty doesn't know. Jag vet inte varför jag säger vad jag lyssnar på, men den här låten ger mig bra minnen. Jag har sett filmen Eurotrip 2 ggr, första gången var med Cajsa & Marie i typ, Johns rum. Haha, den är bra ju! Har ni sett den? Om inte, se den! Det är lite synd om killen i början, men det glömmer han rätt fort. ;D

Usch, jag hatar tangentbord, jag kan inte skriva på dem. Det går hackigt och jag skriver fel hela tiden. Illa det. Det gör att det tar länge tid att få ihop ett litet inlägg. Men aja, ska dra nu i alla fall. Ska nog sola solarium lite senare. Förhoppningsvis får jag lite färg.

Puss på er kära readers! =)

Min första sommarlovsdag!

                                            Datum: 2008-06-14 Tid: 11:53:06 Kategori: Blandat Kommentarer: 1 Kommentarer
Goddagens på er!

Lördag idag, min första sommarlovsdag! Vädret är väl sådär, men jag hade inte tänkt att vara ute i alla fall. Jag har precis dammsugit hela övervåningen + bytt sängkläder i sängen, samtidigt som min bror gör en sockerkaka. Jösses, vi står i! ;D

Vaknade redan vid 8 idag, men då KUNDE jag bara inte gå upp. Jag låg istället kvar till typ, halv 11. Dock låg jag inte bara, utan jag somnade om. :)
Hela mitt face är täckt utav finnar och en massa böldiga saker som gör svinigt ont! Som tur är syns ingenting, men det känns kan jag lova.
Nu kom jag att tänka på mina betyg, undrar när de kommer. Jag vet ju vad jag har i stort sett, men ändå kul att se. =D

Btw, igår fyllde tvillingarna Olsen 22 år. Fredag den 13:de, otur. xD Om jag inte minns helt fel, så föddes de även på fredag den 13:de, 1986. Gamla tjejer! ;D
Jag som är så insatt när de gäller dem, tänkte inte ens på at de fyllde år igår. Dåligt av mig. Jag till och med såg på msn.com att de fyllde 22, men jag tänkte inte på det. Det slog mig nu! =O Vilken dålig idol jag är....:(

Nåväl, Sebastian kommer snart hit, nu ska jag göra mig iordning. Fan vad svettig jag blev av att dammsuga! :P

Puss & Kram på er!

Tomorrow

                                            Datum: 2008-06-13 Tid: 22:10:39 Kategori: Blandat Kommentarer: 2 Kommentarer
Hej
Som ni märker, så har jag inte mycket att göra. Inte alls mycket.

Missan sitter på Tv:n och tittar ut på trädgården.

Familjen glor på Tv i ett annat rum.

Jag chattar med en klasskompis.

Jag saknar alla som slutade på IT-gymnasiet idag, REDAN!

I morgon ska jag vara med Sebastian och vi ska typ, gå på bio.

I morgon ska jag ta mig en rejäl sovmorgon.


Nej herregud, jag klarar inte av det här. Jag vill att alla 3:or kommer tillbaka. Jag gråter nästan. Haha, vad är det med mig egentligen? Jag känner knappt en käft av dem, men ändå, jag kommer saknar dem. Jag måste komma bort från datorn!

Kram <3

Bilder!

                                            Datum: 2008-06-13 Tid: 22:03:56 Kategori: Photoshop Kommentarer: 0 Kommentarer
Ojoj, jag var snabb tillbaka! Jag är tvungen att lägga ut lite bilder bara, 3 st för att vara exakt. =)


Här är jag och Charlotte. Klänningarna är köpta på Gina Tricot! ;D


Jag, Emelie & Anton. Blä för min snygga min! :P


Haha, Emelie är verkligen lång. Nejdå, hon står på en scen! ;D Det här är Niklas! Han tog studenten! GRATTIS!

Vaaar e boxen? Däääär e boxen..

                                            Datum: 2008-06-13 Tid: 21:51:17 Kategori: Sjukt/roligt Kommentarer: 0 Kommentarer
Heej :)

Här sitter en trött Melinda vid sin brors dator och typ, lyssnar på musik. Därav rubriken. xD "Bag in da box"
Ja, vad kan jag säga? Jag kom nyss hem från min morbrors studentfest, det var mycket "trevligt". Vi åt och typ, kastade en ballong till varandra. Sedan tog jag pappas kniv och..mohahaha, stack sönder den. xD
Det roligaste av allt var ändå när Johan (min morbror) fick sin digitalkamera. "Tjoooooooohooooooooooo!"

HAHAHA, precis så som Björn Gustavsson låter i ett klipp ur Sverige pussas och kramas. Fast det tror jag inte att Johan har sett, så han skrek av glädje!
Väl på kalaset så var det lite folk som jag faktiskt aldrig har träffat, bland annat en tjej som heter Frida. Det är, hmm, min mammas mosters barn, som är 22 år gammal. Hon bor på landet med sin kille och en massa hästar, underbart. Jag kanske ska dit i sommar och rida på ett läger, knappt en vecka, men askul. Jag älskar hästar! Nu har jag min chans. Hon hade även några hästar till salu, men jag fick inte köpa för mamma, attans!

Det är SOMMARLOOOOOOOOOV! Så sjukt jävla skönt är det. Jag ska bara slappa, förhoppningsvis kunna sola, umgås med vännerna, slappa lite till, och sedan jobba. Jag börjar den 28 juli och håller på till skolan börjar igen, men det ser jag bara som positivt. Då lär jag mig att komma upp tidigt på morgonen. Alltså shit, jag kan inte fatta det. Sommarlov, nästa terminn börjar jag 2:an. Helt sjukt!

Vad händer nu då?
Jag sitter här och är trött. Förut när jag kom hem så la jag mig i sängen, klänningen var på och så även sminket, men jag somnade ändå. Sov i typ, 2 timmar, och jag vaknade upp med en jäkla huvudvärk som inte har släppt än. Lite trött och hängig är jag allt, men vad gör det? Ingenting! =)

Har jag berättat om avslutningsdagen? Det har jag inte va? :O Det måste ni höra! Så sjukt kul!
För det första, JAG KOMMER SAKNA ALLA 3:OR SÅ FRUKTANSVÄRT MYCKET. DE ÄR SÅ UNDERBARA, SÅ DUKTIGA, SÅ VUXNA!
Sången de sjöng mest hela tiden löd: Vem vill gå i ettan nu, ingeeeen, ingeeen, vem vill gå i ettan nu, ingen, ingen aaaalls!

Det kan jag verkligen förstå att de tänker, men jag vill gå i ettan nu. xD Jag gillar att vara yngst, vet inte riktigt varför. Men det känns bra. På morgonen så skulle jag, Emelie, Anton & Charlotte gå ut och leta efter Emelies studentbror, och då möter vi ett gäng 3:or som sjöng det där som jag nyss skrev. xD De riktigt pekade på oss!
Vi gick omkring där ute i solskenet, snackade med folk, tittade hur roliga de såg ut när de inte var riktigt nyktra m.m. Det togs kort som bara den! Jag vill inte veta hur många jag är med på. xD

Bilder kommer!
Attans, nu blir det ett sånt här långt inlägg igen, men whatever! Jag har ingen bärbar längre, vilket gör att jag sitter vid datorn mindre. Det är väl bra det iofs, men inte för bloggen. xD
I alla fall, efter ett tag samlades alla elever och lärare i våran lilla matsal och där var det lite underhållning i över 1 timme. Jag fick gå upp på scen! Tro inte att jag hade gjort mig förtjänt av det. xD Ånej, jag gick upp dit och fick tröstpris! Jag & Emelie tillsammans faktiskt, eftersom vi hade kommit sist i löpningen. Vi gick varsitt USB-minne (1 GB) lite godis och en ful bild på oss! Usch, den var verkligen inte fager!

En kille i 3:an höll tal senare, det var så sorgligt att han själv började att gråta. Jag vet inte riktigt hur mycket han hade fått i sig, men det var rörande. Jag började till och med gråta själv. :')
tså shit, studenterna var som galna. Men, det förstår jag. Det hade jag också varit. De stod upp och gapade och sjöng och var SÅ glada. Det blev nästan lite jobbigt, men ääh, det här är deras dag!

Haha nej usch, nu blir det här inlägget långt. Förlåt. xD Vi hörs nångång! Puss <3


Aj!

                                            Datum: 2008-06-12 Tid: 13:00:14 Kategori: Blandat Kommentarer: 1 Kommentarer
Goddagens! :)

Här har ni mig igen, den här gången sittandes hemma nere i "spelarrummet" som vi så snyggt kallar det. Jag kom på en grej! Jag är alltid väldigt arg, tråkig och sur när jag är med min familj & mina kompisar. Den enda gången jag verkligen är glad och någorlunda smart, det är när jag är själv. Jag vet inte varför det är så, det är ju hemskt. Jag ber om ursäkt för det...:S

Var nyss uppe hos Sixten, och jag trodde han skulle dö. Igen! Han låg helt still, helt platt och rörde sig inte fastän jag rörde honom. Då blev jag riktigt rädd, men som tur var så rörde han sig lite senare. Sen simmade/hoppade han omkring i buren som en galning, vet inte varför. Jag hade precis gett honom mat, men han åt bara en lite bit. Jag är rädd för att han ser väldigt dåligt. Han ser alltid mig, men inte maten är jag rädd. Jag vill inte att han ska döööö. =( Jag har haft honom i mitt rum i snart 7 år, en otroligt lång tid!

Hur som helst, var också på Adams skolavslutning nyss. Den var väl inte särskitl speciell direkt, utan så som avslutningar brukar vara. Maries pappa var präst, och han snackade om sädesärlor! :O ("Väger endast 23 gram..") Någon rysk kille osm gick i 7:an spelade xylofon! Asbra var han, hela kyrkan började klappa med och sparka på bänkarna så att det dånade! Någon liten tjej (också i 7:an) sjöng! Shit vad braaaa hon var. Lät som värsta vuxna!

I morgon har jag sommarlov, underbart. Då ska jag plugga...;P Haha, det ska jag faktiskt. Grafisk kommunikation också av alla ämnen. Ligger lite efter där kanske, men det ska la gå fint...=D


Det är sommar! Får gärna bli lite varmare (gärna någon droppe regn också i torkan!)

Free day!

                                            Datum: 2008-06-12 Tid: 09:06:35 Kategori: Blandat Kommentarer: 1 Kommentarer
God morgon folk! :)

Sitter här iordningsgjord i jacka och väntar på att klockan ska bli halv 10. Då går nämligen bussen till Hjo. Min bror har skolavslutning idag, så jag ska titta på det tillsammans med mamma och pappa. Senare blir det även fika på Frestelsen. Usch, det är typ det sista jag behöver just nu, jag har gått och blivit...TJOCK. Som ett jävla berg också. Jag får ta mig i kragen och banta som fan nu på lovet.
Inga lektioner idag, en underbar dag.

Har en otrolig mensvärk idag! När jag satt på toan i morses så märkte jag att det blev rött på pappret haha, äckligt men sant. Är glad att den kom nu, gäller bara att jag kommer ihåg det här datumet. 12 juni....det ska nog gå! Har tryckt i mig 2 alvedon(er?) för att minska smärtan haha. Hoppas att det hjälper.

Idag händer det inte så mycket mer än att bara slappa. Datorn blir det nog om vädret är dåligt...
Puss & Kram <3@ Menemelie

                                            Datum: 2008-06-11 Tid: 21:39:27 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Heejsan :)

Okej, rubriken är lite kodad. ;D @ betyder "at" för er som inte förstod det. (Jag lärde mig det typ i förrgår. xD) Menemelie är ett namn som typ, Anton har kommit på. Helt seriöst, så har jag inte hört honom säga "Emelie" en enda gång, otroligt. ALLTID "Men Eeeeemeliiiiiiiie". Haha, alltid är det något som inte är korrekt.

Hur som helst, nog om det.
Sitter här i Emelies nya rum och skriver vid en jobbig stationär dator. Hon ligger i sin säng och bah "OOOOJ FEEEL NUMMER, NEEHEEEJ!" Haha. :) Meningen är att hon ska snacka med sin lilla Sebastian. Ni förstår, nu har vi båda våra Sebbisar! ;D Ett underbart namn.

Vi har precis käkat....FISKBULLAR! Det är underbart gott! Hennes brorsa åt pizza, och hennes andra brorsa käkade kinamat. Haha, vi är ju galna. Men, hon är mer galen än mig, för hon har vita bönor till fiskbullar (med hummersås) Det är ju helt sjukt. Själv har jag ketchup!

Jag älskar en grej! Jag är en sån där kompis som känner mig hemma hos mina vänner. Jag går omkring här och snackar med folk, använder toan, lagar mat och mycket mer.

FÖRUT, så gick vi till kiosken jag och Emelie. Vi skulle dels panta flaskor, men även köpa godis inför kvällen och den kommande filmen! Väl i kiosken, så jobbar det en retard människa där. Han bah: Tjaaaaaaaaaa, blire filmkväll elleeeer?

Okej, jag älskar sådana personer! Det dumma är bara att jag alltid ska härma dem! Lite synd om dem kanske. För jag kläckte ur mig: Tjaaaaaaaaaaa, aaajjemääääään!
Säg inte detta till Emelie, men jag tror at kiosksnubben är in love with her...
Han glodde som faan, + att han tittade in i hennes ögon i minst 10 sek vad han än sa! ;D

What happens in Vegas blir kvällens film. Har redan sett den på bio med Sebastian, men den är värd att se igen. Den är riktigt klyschig, men riktigt bra.
Nähä, det blev visst, Band camp. ^^ American Pie you know. ^^

Nu hittade jag bilder på mig själv! :O


Haha, usch, den är tagen i höstas någon gång, tidig höst! Inte alltför fager kanske, men ääh, vad gör det? =D


Samma dag, eller njae, kanske dagen efter? =D

Ni får ursäkta mig! Jag sitter här och bloggar och chattar med Emelies kontakter på msn! Skitkul ju! Hon ligger i sin säng och typ, snackar. Jag snackade också med honom, vilken underbar man! Lik Karl-Petter som ett as! =D

Nu får jag ge mig, puss puss <3

Kort dag

                                            Datum: 2008-06-11 Tid: 14:19:55 Kategori: Blandat Kommentarer: 2 Kommentarer
Hej :)

Nu är jag hemma, hade endast 1 lektion i skolan idag. Börjar nästan känna mig som Kenza som går så korta dagar haha. Det skulle ju vara HELT underbart att ha sådana här dagar jämt. Då gör det inte så mycket om man har kortade lov tycker jag, man hinner ju med så mycket mer på dagarna.
Nu sitter jag nere vid den stationära datorn, eftersom mina underbaring till dator nu är inlämnad. Ja, ni läste rätt, jag har den inte mer. Jag kommer sakna den som ett as! Varje gång jag ska blogga, får jag sitta här nere i "allrummet" och fajtas med ett jobbigt tangentbord.

Som TUR är, får jag tillbaka den efter sommarlovet, då kommer jag bli så himla glad så det är inte sant! Låter kanske helt sjukt, men jag älskar den. Tänk er vad skönt det är med en bärbar dator va? Ligga i sängen, sitta på toan..(:P) Ja, det sistnämnda är faktiskt sant. ;P

Btw, fick nyss ett e-postmeddelande. Där stod det följande:

Hej!

Tack för uppgiften. Det blr MVG på den! Jättebra. VG på kursen!

Ha ett trevligt sommarlov,

Pernilla

Förfärligt va? Uppgiften, som handlade om marknadsaföring, gick ju helt okej iofs. ;P Men VG...Ääh, jag är nöjd ändå. VG är ett bra betyg! Det är det faktiskt, särskilt i gymnasiet. Eller hur? :)

Slutade skolan 10 idag, och min bror kom till skolan. Han hade varit på sjukhuset och kom sedan till min kära skola och väntade på att jag skulle sluta. Vi, tillsammans med Charlotte, Emelie & Anton, åkte in till stan och käkade gott! Alldeles för onyttig är jag nu för tiden, men det försvinner nu på sommarlovet. Trust me!
Vi gick även till djuraffären, och där träffade jag 2 bekanta. (Ska inte säga kompisar för SÅ bra känner jag dem inte.;D) Den ena kunde göra det som jag alltid drömt om att kunna! Nämligen: röra på "hakan" så som en groda! Så himla häftigt! ;D Haha, jag övar som fasen! ;P
Den underbara paddan var kvar, den stora spindeln, de stora "Sixtarna" och en massa söta kaniner och marsvin! Även världens underbaraste blåa fågel! =)

Jag tänker inte ursäkta mig för mitt ohyggliga djurintresse! ;P

Am I insane?

                                            Datum: 2008-06-10 Tid: 20:32:59 Kategori: Blandat Kommentarer: 1 Kommentarer
Egentligen skulle det här ha stått i det förgående inlägget, men jag orkade inte med det. Då skulle det ha blivit alldeles för långt, och ingen orkar läsa sådant ändå. ;P
Jag har en FRIDA-prenumeration och det kommer tidningar hem varannan vecka, alltid med en "spännande" novell i. Jag älskar noveller!
Jag läste en förut, och den handlade om en kille som tänkte döda sin fru med råttgift. Hon var född med hjärtfel, och antagligen skulle poliserna och läkarna tro att det var de som hon dött av. Anledningen till att han ville döda henne var för att få pengar! De ägde ett företag tillsammans, och dog hon skulle han få mer pengar! Nu gick ju inte planerna som väntat för snubben, som själv dog faktiskt! Anledningen:
Hans tjej var rädd för att pojkvännen inte längre hade så starka känslor för henne, så "tack vare" en spåtant fick hon ett slags pulver som skulle ge honom känslor för henne. Om den som blandade pulvret i någon dricka och sedan sa någon formel, skulle denne personen bli älskad för evigt av den som drack det sen. Detta testade hon på sin kille, och hällde i pulvret i sitt eget glas. Sedan bytte hon hastigt glas med sin pojkvän, som sedan fick krämpor och fördes till sjukhus.
Eller hur att det var något fel med pulvret? Men icke, pojkvännen hade lagt råttgift i hennes glas, som hon sedan gav honom. HAH! Där dog han, den bastarden! ;P

Gud, jag är ju verkligen bra på att återberätta sagor, men aja, den var rätt okej faktiskt.
Nu till det som står i rubriken; är jag GALEN?

De senaste dagarna har jag trott mig se saker som faktiskt inte är där egentigen. När jag var inne i duschen förut, så kändes det som om någon tog mig på axeln...Hur läskigt är det på en skala?
Helt ärligt så vet jag inte riktigt vad som händer med mig, kan det vara naglarna som spökar kanske?
Jag tror på spöken, andar ja näst intill allt, och det står jag för. Jag menar, varför skulle de inte finnas?

Det var allt för mig ;P
KRAM<3

Nails!

                                            Datum: 2008-06-10 Tid: 20:23:36 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Hej bloggen!

Anledningen till att jag inte har bloggat något idag är för att jag lämnade datorn hemma. Jag orkade helt enkelt inte ta med den då den inte behövdes. En annan anledning är att jag har lösnaglar på mig som är långa som gatan! Kan knappt skriva.

Som ni ser, så har jag endast 1 hand full med lösnaglar. Jag satt igår kväll och fipplade med det, men när klockan närmade sig 23, så orkade jag inte mer, utan det blev endast tummen. Ni ANAR inte hur jobbigt det är. Det är tur att jag har "lediga" fingrar också, annars hade jag aldrig kunnat skriva på datorn. Haha, jag hatar dom. Det är SÅ fult! På bilderna (som faktiskt ät ganska små:P) ser det bra ut, men inte på riktigt. Uschnej, fejk!
Hela jag är en fejlk. Tänderna = plast, håret = färgat + slingat, naglarna = lösnaglar. Någon som känner igen sig?
Men det är väl så det är nu för tiden. Jag funderar, allvarligt, på att blondera mig helt i sommar och skaffa blåa linser! Det skulle vara roligt att testa bara, man kan ju inte vara samma gamla Melinda hela livet. xD


Hemma!

                                            Datum: 2008-06-09 Tid: 14:36:57 Kategori: Blandat Kommentarer: 1 Kommentarer
Hej där! ;)

Här sitter jag i köket, mätt efter att just ha ätit en matlåda med Flygande Jacob, riktigt gott! Fast, när man blir så där äckligt mätt, så ångrar man att man åt något alls. ^^
Skön dag idag, ingen matte och ingen programhentering, dvs, 1 lektion idag och det var Grafisk kommunikation. På min långa lunchrast så gick jag tillsammans med Anton & Emelie in till stan och dog en glass på Mc Donalds. Vi satt inte där inne, utan gick ut och satte oss vid en fontän (dock ingen vatten i den!). När vi satt där och glassade oss, så kom det fram 2 tjejer och ville att vi skulle svara på frågor som de hade. Tjejerna var väl i vår ålder skulle jag tro, och frågorna var riktigt roliga! ;D
"Hur ofta har du sex?"
"Hur ofta onanerar du?"
"Tänder du på fötter?"

Några frågor till, men minns inte riktigt alla. Vi var väl inte riktiga seriösa när vi sa att vi tänder på fötter, att vi hade sex en gång i veckan m.m. men lite annorlunda sådär!
Haha jaja, det livade upp tillvaron en smula!

Idag orkar jag faktiskt inte sola, jag vill inte bränna mig. Dessutom så gick jag på en apvarm asfalt förut, så mina fötter är helt sönderbrända, det gör svinont! Blåsor ovanpå, och en massa brännskador under. xD
Missan är ju helr underbar. Det kom en nyckelpiga förut, men hon bara tittade på den en stund. Sedan tittade hon demonstrativt åt ett annat håll..;P

Jahaja, vad händer hos er då? Här är allt lugnt, jag är ensam hemma! Endast jag, Missan, Sixten & Ella, men ingen mer människa. Vad jag vet i alla fall, kanske döljer det sig en mördare eller tjuv bakom skåpet?
Jag kan lika gärna erkänna:
*Varje gång jag lämnat huset gör jag mig beredd på att bli skjuten i huvudet av någon utanför med ett gevär.
*Varje gång jag går in på en toalett i skolan så tänker jag mig att någon har hängt sig själv..
Det är ju helt sjukt egentligen! Vad har jag varit med om i ett tidigare liv egentligen? Mycket mord? Vem vet, kanske jag är en mördare innerst inne, skulle inte förvåna mig. :O

Nu ska jag dra! Puss <3

Nu är det inte mycket kvar

                                            Datum: 2008-06-08 Tid: 22:48:06 Kategori: Blandat Kommentarer: 1 Kommentarer
av den här helgen. ..

Har gått ganska segt, hunnit med en hel del den här helgen faktiskt. Tänk vad en dag extra ledigt kan göra va! Jag har badat, solat och typ, umgåtts med vänner!
Förut så åkte jag och min kära pappa upp till Mullsjön typ och fotade lite. Jag lärde mig en ny grej på kameran, som jag nog säkert kommer ha nytta av i framtiden. En del bilder blev riktigt läckra faktiskt, riktiga naturbilder, och även några kossor. De är så himla söta, svart-vita, underbara djur. De ser alltid en smula förvånade ut...tycker ni inte det? =D Jag älskar dem!

Bilderna befinner sig på kortet till kameran, men jag kan lägga över dem på datorn i morgon och lägga ut här. Har redan lagt upp 2 av dem på min bilddagbok som ni kan kika på om ni vill.  Försökte ta några snygga kort på Sixten också, men det ville sig inte! Det var alldeles för mörkt, så bilderna blev helt svarta. :S Cp..Några bra bilder blev det i alla fall! =D

I morgon vet jag inte riktigt vad som händer, mer än skolan då. Tar 8-bussen och åker ävl hem runt halv 3. En tråkig dag antar jag, med inte allför mycket att göra. Jo justde, grafiska kommunikationgrejen...HATA! Jag ahr ingen ork alls...verkligen.

Förut så ringde Cajsa & Marie mig och frågade om jag ville komma till Cajsa och käka tacos med dem & David. Självfallet ville jag det, och jag tog Cajsas cykel och bikade iväg. (Då fick hon tillbaka den också! Underbart!) Väl där, så hade de inte börjat med maten än, utan vi ställde oss och kockade. David kom en stund senare, och han var snabb med att säga att han inte var speciellt hungrig. Dock åt han mest av oss....Haha! XD Härlig människa!
Efter maten så typ, tittade vi i Västerhöjds skolkatalog, och jag kom fram till att det finns många snygga killar i den skolan. Kanske borde jag byta? ;D
Jag blev hastigt sugen på godis, as usual, så vi drog till Konsum (vilken är den ända butiken som är öppen efter 7 en söndagskväll..) och köpte lite. Usch, jag är proppmätt på godis just nu. Cajsa gick inte med dit för hon skulle pacla inför sin kanottripp med skolan. Hoppas hon får det kul! =D

På vägen hem till Cajsa igen (hämta moppen + Davids cykel) så möttes vi av Morgan och John som åkte runt i Morgans bil och typ, letade efter bra badplatser, myyys. De stannade vid oss och typ, skrattade! xD Aja, bra att någon har kul! =D

Åhnej, nu blir det ett sånt här långt inlägg igen, men jag känner hur fingrarna bara dansar över tangenterna, så varför sluta skriva? Jag är ingen segis som skriver detta inlägg på 100 år om ni tror det! ;D Max 5 min/inlägg, oavsett längd på inlägget! ;D

Näe, time2sleep. (asfult jag vet:P) I morgon är en annan dag hörrni, sov så gott och njut av ännu en måndag! <3

Ibland undrar jag..

                                            Datum: 2008-06-08 Tid: 15:44:46 Kategori: Blandat Kommentarer: 4 Kommentarer
Det känns ibland som om en låt är speciellt gjord för en själv. Tycker ni inte det? Ibland kan varenda mening, varenda ord, stämma in i ditt eget liv. Det är väl just det som gör musik så speciell, man känner igen sig och kan antingen skratta, eller gråta till musiken...

Det slog mig!

                                            Datum: 2008-06-08 Tid: 15:05:02 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Hej i solen och värmen!

Det steker rejält, men nu räcker det med sol för min del den här helgen. Har solat fredag, lördag och även idag. Nu är min kropp slutkörd!

Som ni ser så bytte jag design på bloggen helt och hållet, eller jag bytte stilmallen. Orkade inte ha det helt vitt, så nu är den "under konstruktion". Orkar inte sitta och pilla med det i nuläget med tanke på vädret. Nästa vecka skulle det nog bli lite molnigare, men det är ju min sista skolvecka. Kanske att jag hittar på något med my lovely friends istället för datorn. Men, men, vi får se!

Idag så har Eivor namnsdag, det betyder att Sixten skulle haft namnsdag idag. Men icke. Numer heter han ju Sixten, sedan 7 år tillbaka. Jag vet inte om det var seriöst att hans förra ägare döpte honom till Karl-Eivor, men hur som helst å bytte jag. ;P Jag kan ju faktiskt inte veta om det verkligen är en kille (det är det säkert inte!) men jag tog det ändå. Det stod mellan Sixten och Blixten haha, fråga mig inte varför. Jag var endast 10 år då.

För tillfället så står Sixten faktiskt utomhus! På våran lilla terassliknande sak. I skuggan självklart, annars hade han väl kokat. På tal om koka så hör jag att de gör kaffe där nere nu. xD
Jag tänkte att det kunde vara roligt för honom att få vara ute och höra lite andra ljud och se lite annat, än att bara vara inne i mitt rum och se...samma sak dag ut och dag in. Vilket jäkla liv! =(

Söndag

                                            Datum: 2008-06-08 Tid: 12:31:22 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Hej bloggen!

Helgen närmar sig sitt slut, men jag längtar till skolan haha. Jag är inte ett dugg ledsen över att ledigheten är slut, eftersom det endast är 5 dagar kvar i 1:an.
Det är ju helt sjukt.

Har inte kämpat något, men det var nog lika bra det, för det betyder att jag just nu inte är skoltrött. Inte alls faktiskt. Förhoppningsvis då, så orkar jag med 2:an, som nog kommer bli ganska jobbig. Jag ska nämligen läsa 300 poäng + alla andra ämnen.
Jag gör ganska mycket på helgerna faktiskt, men jag orkar inte skriva ner det. Inatt när jag kom hem, satte jag mig med datorn i knät och började skriva, men jag orkade ine publicera inlägget, utan sparade det i utkast istället. Kanske lägger in det sen, om jag kan göra om det lite, vi får se! =)

Idag i alla fall, så har jag inte gjort något annat än att vara rädd. Jag har asont i magen nu, eftersom jag spände mig som en jäkla gris. Min bror skjutsade mig nämligen på sin moppe, vilket var läskigt. Jag trodde seriöst, att det skulle bli min död! Sen är han så rädd också, så om det är en bil som kommer ca 500 m bort, väntar han tills den har åkt förbi, men då, då kommer det ju såklart bilar från andra hållet, så vi får vänta i 5 min vid varje korsning! xD

Moppen tog oss i alla fall till Mullsjön där vi var i någon timme. Vattnet var ca 20 grader varmt och förhoppningsvis inte en enda loppa. Det är så sjukt långgrundt i den sjön, vi gick ut kanske, 300 m, och vattnet gick oss bara till midjan. Det är helt wierd. Det slutar alltid med att vi ger upp, och badar  det midjedjupa vattnet. Adam snackade om en massa 120-kilos-malar, vilket gjorde mig otroligt fiskrädd! Som tur var kom det ingen fisk, utan det enda som hände var att jag råkade trampa i en håla. xD Vi hade även köpt wienerbröd som vi snaskade på! Gott vare!

Naturen där uppe vid Mullsjön är så otroligt vacker! Jag ångrar i detta läge att jag sålde min moped, och att jag inte hade med mig någon kamera. Tänk er själva! Gröna ängar, svart-vita kor som står och betar och "muar". Jag vet att det heter råmar. ;P Ååh, jag blir galen! Det hade blivit sjukt snygga kort. Vi får väl se, jag kanske går upp dit sen igen, det är ju trots allt "bara" 3 km.

Nope, nu ska jag nog gå ut en sväng och sola! Kan ju iofs ta med mig datorn ut, så kanske det kommer mer inlägg! Who knows ;D

Puss & Kram mina underbara läsare! <3

Näe..

                                            Datum: 2008-06-05 Tid: 23:13:20 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Just nu mår jag så himla dåligt.
Jag har kommit till en sån tidpunkt då jag börjar känna mina djur. Jag vet när de är glada, rädda, ledsna eller vad som helst. Förut till exempel, jag lät Missan gå ut i trädgården en sväng. Egentligen vågar hon inte lämna dörren, men hon gör det i alla fall. Hon hittar någon liten halvdöd insäkt på marken som hon tycker är så rolig att leka med. Hon slår på den lite, men i andra sekunden är det någon liten myra som råkar röra hennes baktass. Det får henne att knorra till och vänder sig snabbt om. Ja, det är precis vad hon gör, hon knorrar lite, som en liten gris. Hon är gullig hon, Missan. När hon springer iväg alldeles för långt för att undersöka något hon inte har en aning om vad det är, fastän hon är rädd, då blir hon så glad. Hon går sakta framåt, sen springer hon kvickt in igen, in till tryggheten. Hon går stolt och visar upp sig, lägger sig lite förnämt på något bord så att vi verkligen ska se henne. Hon tänker på hur modig hon är som vågar springa 3 meter ifrån huset. Det gör mig glad, att se min katt glad.

Jag passade även på att släppa lös Ella en stund i trädgården så hon får lite motion, hon skuttar direkt till häcken, där hon känner sig trygg. Så fort hon lämnar buren, går hon dit och sätter sig, inne bland alla grenar och barrliknande växter. Hon sitter där en stund, checkar läget, springer ut på gräsmattan en stund, tittar hela tiden omkring sig så att ingen olämplig dyker upp. Så fort jag närmar mig, skuttar hon tillbaka in i häcken, stampar lite och vill att jag försvinner. Hon försöker förjäves springa därifrån, men jag tar henne och släpper in henne i buren igen. Hon äter inte av maten hon får, utan vill ut ur buren igen. Hon ställer sig på baktassarna och försöker se något, men väggarna är för höga. Hon tittar ut genom det lilla hålet, och ser inget annat än gräs, häcken, stenar. Men framför allt detta, befinner sig ett nät. Ett nät som gör att hon är fast.

De har de egentligen bra mina djur. Ella lever ett fridfullt liv och får mat varje dag. Hon är ingen försökskanin som måste sitta och lida. Men det smärtar mig ändå att veta att hon har det så tråkigt där ute hela dagarna. Jag klarar knappt av att vara vid henne, för då tycker jag så synd om henne. Det är så otroligt svårt att sitta vid hennes bur och säga: God natt Ella, sov gott, vi ses i morrn, jag älskar dig.
Hon är van vid det antar jag, eftersom jag säger det varje kväll, men hon längtar ut. Hon vill ha en kompis. Det är tomt för henne nu när Moa inte längre finns. När Moa dog, lovade jag Ella att det var vi två nu, att vi kunde klara det här tillsammans. Moa var någon annan stans nu, men jag tror jag bröt det löftet lite. Jag träffar henne kanske, 5-10 min om dagen...bara.

Usch, jag vill bara gråta. =(

Sixten
, min älskade salamander som har tillbringat snart 25 år i en liten plastbur med lite vatten i. Han får tigga om mat varje gång han är hungrig, ställa sig på sina smala ben och be om lite. Jag tänker ofta på honom, och det är svårt att ställa sig och titta på honom. Han är så fruktansvärt ensam, han vill att jag stannar kvar hos honom. Det är så svårt att gå därifrån! När jag sätter fingret på plasten, trycker han upp sin lilla hand mot plasten också, han blundar. Då ser han så lycklig ut, den lilla prinsen. När jag kommer sminkad till buren, blir han rädd och krälar in bland sina träsaker, när jag däremot kommer naturlig, utan något smink alls, kommer han fram till väggen igen. Han känner igen mig för den jag är, och är inte rädd för mitt egentliga jag.
Han älskar att ha en liten lampa som lyser honom varm. Han ligger där, med halva kroppen under ytan, halva över, och njuter. Jag bara önskar att mina djur alltid kunde må bra. <3 Jag hatar att de är så ensamma.


Planer för helgen

                                            Datum: 2008-06-05 Tid: 22:00:33 Kategori: Blandat Kommentarer: 1 Kommentarer
God kväll!

Jisses, jag måste ut och mata min kanin Ella efter det här inlägget. Det börjar bli sent nu. Hur som helst, i morgon drar jag till Jönköping och är där i princip hela dagen. Planerna är att sola och få lite färg! Varför är jag blekast i mitt gäng för? Jag hatar att vara blek, jag kör en anti-Madonna (hon verkar ju vilja vara blek!)
Sebastian kommer och hämtar mig i sin bil vid typ 10 eller något, jag vet att det är sjukt tidigt, men vill man få färg så vill man. Han har väl egentligen ingen lust att hämta mig, men med lite övertalning så. xD Då ordnar sig allt!

Skolan är nästan klar nu, jag har snart avslutat 1:an på gymnasiet. Det är ju helt sjukt egentligen. Jag har inte kämpat någonting alls under ett helt år, det är ju konstigt alltså. Men nästa år, i 2:an, då kommer jag inte undan. Jäklar vad jag ska kämpa då, som ett as! Matten är klar (G) engelskan är klar (G) svenska är klar (förhoppningsvis MVG). Men seriöst, jag får inte MVG i svenska, och det gör mig så arg och ledsen. Det är det ämnet som jag har det lättast för, verkligen, ändå går det åt helvete. MVG- på alla uppgifter jag gör, attans!

På lördag ska jag vara med Blondie, eller Emelie! ;D Haha, hon är så söt i sitt numera blonda hårsvall. Det är inte sådär konstigt blont, utan det ser väldigt naturligt ut. Det gjorde du bra Anton! Vi ska nog ha en foto-dag igen, i parken i Hjo antagligen. Jag längtar, det blir säkert en toppendag! Någon bra bild måste man ju få i alla fall! =)

Jag tror det är något nere i stan, det låter som en massa musik i alla fall, men jag orkade inte gå ner dit. Jag hör ju lika bra 1 km bort, så varför röra på sig? ;D

Ni får ha det så bra vänner, i morrn blir det kanske någon inlägg på kvällen, men inget på dagen. Eller kanske förresten, om jag sitter vid Sebbes dator, men antagligen inte!

Ha en fin nationaldag folks! Puss <3

Nu är det helg!

                                            Datum: 2008-06-05 Tid: 18:35:03 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Bonjour!

Kanske lite fel ord förresten? Bonsoir får det bli istället! Om jag inte minns helt fel så ska väl det betyda god kväll eller något, och nu är ju klockan redan halv 7 så. ^^ JÄVLAR! HALV 7 :O

Oj, nu fick jag en liten chock. Vad ska hinnas med idag? Ingenting förhoppningsvis, ska väl slagga i solstolen och dricka lite vatten.
Jag och Emelie stack in till stan efter skolan, helt onödigt egentligen. Resultatet av det blev 3 kulor glass i en strut. Illa det! ;P

Tog 320:an hem, vilket tar en hiskelig tid! Men, jag slapp i alla fall uppförsbacken som jag alltid har hem, fick nu gå i nerförsbacke istället. Hurra! ;D
Någon kille i min klass sa en gång att det var läskigt att dricka samtidigt som man kissar, självklart var jag tvungen att testa detta! Men, jag märkte ingenting. Kanske måste man vara kille och typ, stå upp, för att det ska kännas konstigt? =D

Hade min redovisning på svenskan idag. Haha! Efter att alla hade redovisat sa våran lärare:
- Ja ni, hade det här varit Svenska B så hade ni varit underkända allihop. I alla fall nästan!
Hoppsan, det kändes ju bra det där. Jag antar att jag var en av dem som faktiskt failade, men skitsamma. Nu har jag svenska A så hon kan inte säga nått än.

Satan vad trött jag är? Jag vill vara sova en rejäl sömn! =) Det ska jag göra också, det ska bli underbart. Men, det får vänta i några timmar först. Ska väl hinna städa upp lite innan, mata djuren och käka.

Puss och kram sålänge! =)

Ram runt din blogg

                                            Datum: 2008-06-05 Tid: 08:20:04 Kategori: Blogghjälp Kommentarer: 0 Kommentarer
Lite blogghjälp nu igen!
Ni kan säkert redan det här, men det är tips på sådant som jag själv har undrat länge! Nu kan jag det i alla fall, och förhoppningsvis gör ni också det snart!

Ibland kan det ju vara snyggt att ha en ram runt sin blogg, och en sådan får man tid på följande vis:

* Gå in på Design
* Vidare till alternativt redigera din befintliga stilmall
* I stilmallen så letar du upp följande avsnitt:

#wrapper {
margin: 0px auto;
background: #fcdcea;
width: 750px;
padding: 8px;

Under "padding" lägger du til en rad, om du inte redan har en där...Den ser ut följande:
border: 1 px solid #000000;
}

1 px = hur tjock du vill att ramen ska vara. 1 är väldigt tunn...
solid = I detta fall en "hel" linje. Man kan välja bland bl.a. dotted & double
#000000 = färgen

Vill ni ha en ramlinje? Gör då som jag sa! ;D Haha! Lycka till! <3

Olsen

                                            Datum: 2008-06-05 Tid: 08:07:51 Kategori: Systrarna Olsen Kommentarer: 1 Kommentarer


Har ni någonsin sett något så sött?

Fredag!

                                            Datum: 2008-06-05 Tid: 08:02:11 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
God morgon

Idag är det torsdag, men det är som en fredag ju, eftersom vi är lediga i morgon. När jag precis hade satt mig i bilen i morses så slog det mig att jag hade sovmorgon. Matten är nog inställd nämligen eftersom jag ändå är klar med den kursen.
Mamma frågade om jag villa vända om och sova lite till, men ääh, jag kan lika gärna sitta vid datorn och blogga. ;P Så nu sitter jag här i skolan, i ett mörkt litte rum med min älskade dator. Lyssnar på musik från youtube och mår rätt hyfsat.
Lång skoldag idag, men det gör inte så mycket. Var ju hemma redan vid 12 igår, så jag kan behöva jobba lite, även om jag kanske inte kommer göra det ändå.
Sån är jag, jag kommer till skolan och gör, ingenting. Då är det ju bätte att vara hemma och jobba istället om man ser det så. Kanske ska börja vara det? xD

Jag som trodde att min magvärk skulle försvinna igår, är tillbaka idag. Dock inte lika smärtsam, men blir det värre får jag pallra mig hemåt antar jag. Vill ju gärna inte gå in och spy regelbundet hela dagen, hur fräscht är det? ^^
Mor trodde att smärtan berodde på at tarmarna hade kramp, kanske det? Det gör nämligen ont från naveln och uppåt...

Kommer tillbaka med fler inlägg snart!

Slut på tönteri

                                            Datum: 2008-06-04 Tid: 20:47:37 Kategori: Blandat Kommentarer: 1 Kommentarer
God kväll :)

Datorn dör snart, men jag hoppas att jag kan få ner lite i ett inlägg i alla fall.
Ja Anton, jag är lik min mamma, det säger inte bara du utan alla. :P Jag kan inte hjälpa det, du är säkert lik din mamma också.
Magontet har försvunnit som tur är, så jag har fått i mig lite mat efter alla kräkningar. xD Det är verkligen sjukt äckligt att spy på sin egen hand, men äh, man vänjer sig snabbt. Jag fick låna min gamla moppe av Erica som numera är ägare, så jag kunde pallra mig ner till pizzerian och hämta 2 st. Riktigt gott var det, även om mamma hade varnat mig innan att inte äta kebab såhär års. Vi får väl se i morrn om om jag har diarré eller liknande. ^^

Jag och Adam gick upp till Erica (som förövrigt endast bort 2 hus bort) och hämtade + lämnade moppen. Vi stod kvar där och snackade me Erica och hennes pappa i ½ timme typ. Vi snackade om våra längder, att både jag och Adam är så korta. Jag är 17 år och 163 cm, Adam är 14 (snart 15) och är 157 cm. Men, han växer väl förhoppningsvis, men det gör nog inte jag. Men vad tusan, orka växa? Alla kända Hollywoodfantaster är ju korta kom jag och bror min på. Hilary Duff (155 cm) tvillingarna Olsen (mellan 150-160 cm).

Ulf (Ericas pappa) sa till mig att jag är väldigt lik min mamma, överallt haha. Det känns så bra att snacka med vuxna människor tycker jag, det ger någonting istället för att snacka med folk i sin egen ålder eller mindre. Då är man ju bara omogen hela tiden, snackar skit om folk, skiter i viktiga saker, varför inte växa upp?
Okej, nu vet jag vad ni tänker? Den här tjejen kan verkligen inte säga såhär, för hon är ju så omogen man kan vara!

Men helt ärligt, nu ska jag ge järnet för att växa upp! Inte vara så jävla töntig och dum i huvudet hela tiden, ingen gillar mig för det ändå.
Endast 14 minuter kvar tills Lost börjar, haha jag är helt överväldigad! Enligt en hemlig källa så kommer programmet hålla på till typ, 12! Usch vad jobbigt, men det får jag leva med.

Jag saknar min moppe lite, jag kommer nog ligga och gråta ikväll när jag ska sova. Min XOP, min underbara älskling. Nu är den så vaxad och fin, hoppas den har det bra nu i ett annat liv. Jag vet att han alltid kommer att älska mig och endast mig! <3
Yeah, den där "icke-omogen-grejen" börjar bra! (Y)

Puss & Kram alla underbaringar där ute!

Det gör mig ledsen..

                                            Datum: 2008-06-04 Tid: 17:10:35 Kategori: Blandat Kommentarer: 3 Kommentarer
Hej bloggen

Usch, nu är läget inte ALLS lika bra som det var när jag skrev det förra inlägget. Min mage gör så himla ont, jag vet inte vad som är felet. Exakt så här ont, och på samma ställe, hade jag för ca 3 veckor sedan också. Jag blir nästan lite orolig, men som tur är så går smärtan över något med IPREN. Är inte Ipren det bästa som finns? Det tycker i alla fall jag..

Hur som helst. Jag har lunarstorm som väldigt många andra också har. Där heter jag melinda för er som undrar haha. xD I alla fall, jag är inte särskilt aktiv där (loggar inte någon gång om dagen och tittar om jag fått mail eller något, men inget annat!) men just idag var jag inne en längre stund och tittade runt. Det får mig att må dåligt att äldre människor använder lunarstorm flitigare än vad jag gör. Jag menar, vuxna människor med familj, hus och jobb, ska inte sitta vid lunarstorm och blogga, lägga upp bilder och skriva mail. Det hänger inte ihop på något sätt bara.

Jag skulle bli förvånad om min egen mamma satt vid lunarstorm och skickade en massa smilisar och hjärtan till folk hon tyckte var snälla eller snygga. Så gör inte en mamma!
Den sidan jag var inne på, var det en 30+ kvinna med 4 barn som hade. Hon verkade ganska barnslig i och för sig, men ändå! Till och med hennes barn hade lunar, de var inte ens över 7 år gamla vissa av dem. Jösses, vad händer med världen idag? Det går utför tycker jag...=(

I underkläder..

                                            Datum: 2008-06-04 Tid: 15:23:06 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Hej min älskade blogg.
Jag sitter ute på en filt på gräsmattan med datorn framför mig. Solen har jag i nacken höll jag på att säga, men den skiner där i alla fall och det bränner. Men, det är bara bra det, lite bränna skadar aldrig! Det är endast skuggan av mitt huvud som gör att jag ser något över huvudtaget på skärmen.

Skoldagen idag var ju helt fantastisk. Började 08:20, slutade 10:45. Kan det inte vara så varje dag? Naturkunskap och engelska är ämnena jag hade. I naturkunskapen var det lite snack om betyget, och jag får förhoppningsvis VG, men det var inte alls säkert. Det berodde helt på hur det gick på det här projektarbetet vi sysslar med nu. Alltså, blä säger jag. Jag har lämnat in varenda inlämningsuppgift, haft VG på alla prov utom 1 där jag hade G. Vad fan tänker den människa med egentligen? Anton har exakt samma som jag, fast han har VG på allt och inget G, ändå har han inget säkert VG. Jag hoppas för lärarens skull, att han säger såhär bara för att skrämma oss...annars är det inte roligt alls!

Nåväl, jag var hemma redan kl 12 idag, härligt. Hade inte med mig datorn till skolan utan bara en liten svart väska med typ, busskort och nycklar i. Skönt var det, slippa ha en 5-6 kg tung ryggsäck att bära på all the time. Kan ni fatta IT-elevernas rygg-axel-nack-muskler? Otroligt starka vill jag lova! ;D

Har legat här på filten och nästan somnat en stund nu, fick sedan gå in för att få i mig lite vätska och glodde lite på en film. Två bröder emellan, med Stefan & Krister. Haha, jag hittade inget bättre. Dock såg jag inte hela filmen, utan gick ut en stund senare igen. Gjorde en liten (en halv) kladdkakesmet till mig själv som jag åt, det skulle jag inte ha gjort. Nu har jag svinont i magen och typ, dör vilken sekund som helst.

Mor & Far anländer inte förrän senare ikväll. De skulle till Varnhem och gå någon promenad. Trevligt för dem, trevligt för mig. Fick 140 kr att köpa mat för i alla fall, inte illa. Vi får väl se vad jag köper hem (jao, min bror också iofs.) Något gott till Lost vore inte helt fel!

Säsongsavslutning för det ikväll, därför är avsnittet extra långt! Fan ta det, det är det enda programmet jag verklien följer, jag är besatt. Menmen, se det positivt (som jag alltid försöker göra!). Nu är det sommar och sol, då kan jag inte sitta inne och glo på Tv hela tiden. Nu blir det sol och bad med nära och kära..eller något! ;D

Ett lång inlägg igen, jag ber om ursäkt för det, men så kan det bli ibland. ^^

Nu ska jag och mina underkläder fortsätta sola....vi hörs sen! Puss <3

Matlåda och currysås

                                            Datum: 2008-06-03 Tid: 22:01:01 Kategori: Blandat Kommentarer: 2 Kommentarer
God kväll på er!

114 besökare, helt otroligt. Som sagt, inte så många, men jag är glad ändå. Eller egentligen, tänk er 114 personer, det ÄR många! Jag älskar er! <3

Sitter och är proppmätt för tillfället. Hittade en matlåda med kassler och ris i, till det gjorde jag en currysås. Det blev jättegott faktiskt! Medan jag åt det tittade jag på någon film vid namn Cake. Eller tittade och tittade, jag gluttade lite då & då, hängde inte med direkt.

Hur som helst, här sitter jag och, chattar!? Det är trevligt det med, om det är med rätt personer! =D
Puss

Vattenkrig

                                            Datum: 2008-06-03 Tid: 20:41:09 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Ja ni!

I morgon är det vattenkrig i Skövde. IT + Västerhöjd möter Kavelbro. Fan vad underbart eller? Jag älskar vatten, särskilt när det är varmt ute! <3
Tyvärr kan jag nog inte skaffa ballonger, men ändå! ;D
Kanske kan låna av någon annan?
Förresten, KUL att städa upp alla ballonger sen, det tror jag inte att någon kommer att göra faktiskt. ^^,<3

102 besökare!

                                            Datum: 2008-06-03 Tid: 20:04:45 Kategori: Blandat Kommentarer: 2 Kommentarer
Omg!
Det är helt otroligt!
Idag har jag haft hela 102 besökare i min blogg, det är inte varje dag det händer. Rekordet på besökare här ligger på ca 400 st, men det var några veckor sedan. Jag hoppas verkligen att ni stannar allihop, det är så trevligt att ha er här! Känn er välkomna gott folk. <3

När jag precis hade kommit innanför dörren förut (vid 5 ungefär) så får jag ett sms av Cajsa! I det står det att jag ska komma och äta glass med henne och Morgan, jag kan ju inte annat än att tacka ja till det erbjudandet. Endast 10 min senare är jag på gående fot mot Cajsa. Vi åt på Frestelsen as usual, jag tog 3 kulor denna gång! Choklad, melon & vanlig. Även lila chokladsås på ett hörn där! Det var faktiskt killen i glassbaren som sa åt mig att ta extra nu när Morgan ändå betalade. :P Det var übergott i alla fall, och en trevlig kväll. Vi gungade på någon sak i lekparken medan en massa gamla pensionärer dansade till musik lite längre bort. Jag blev riktigt danssugen, men det hade nog inte gått så bra eftersom jag endast hade tofflor på fötterna.
Justde jag drog loss en vätskefylld blåsa också, måste rengöra den snart! xD Äckligt, men sant. Det är hemskt att gå barfota i nya skor, don't do that!

Efter lekarken så stack vi till ICA, Cajsa skulle handla saker till sin familj. Henner mor är just nu på läger, så hon får agera mamma i huset! Det är hon nog duktig på skulle jag tro! Men, väl framme vid ICA så märken hon att hon har tappat sin 50-lapp! Illa! Hennes enda pengar. xD Ååh, vi gick tillbaka till Frestelsen och lekparken, och till och med hem till Morgan, men inget fann vi. Där rök 50 kr i sjön, men förhoppningsvis så hittade någon annan dem och lever lycklig just nu. ^^

Later folks! <3

Love blogging!

                                            Datum: 2008-06-03 Tid: 14:44:26 Kategori: Blandat Kommentarer: 1 Kommentarer
Jag är så glad! Nu är det jätteroligt att blogga igen. Men, alla designer jag gör, känns så tråkiga och enformiga på något sätt. Jag vill ha något speciellt som jag inte tröttnar på direkt. Hmm! Vad kan det vara tro? Någon bild på mig kanske? Haha, njae, men ändå! Det är ju rätt roligt att se vem det är som skriver menar jag.
Med tanke på min tidigare bloggtorka (läste i en blogg igår att man inte ska skriva att man har det, men hey, det är sanningen) så har läsarna sjunkit något enormt. Nu har de höjts igen, och alla nya är helt underbart välkomna! Tjejer som killar.
Era söta kommentarer är så snälla, även om det dyker upp någon taskig då & då. Men, det är ju bara att inte godkänna, så slipper man den. Jag menar, vad gör en elak kommentar från någon konstig människa mig om 100 år?
Eftersom jag inte har någon vidare fager bild på mig själv, bjuder jag på 2 fina bilder på mina vänner Cajsa & Marie. Undernart söta, även om korten var tagna för typ, ½ år sedan. ^^

Puss & Kram sålänge!

Solen skiner!

                                            Datum: 2008-06-03 Tid: 14:35:00 Kategori: Sjukt/roligt Kommentarer: 0 Kommentarer
Tjenix!

My last lession...wonderful!
Dagen har gått snabbt och bra, härligt det. Solen skiner och mina ben blir sakta men säkert brunare. När jag kommer hem så ska jag nog sola och ta det lugnt. Det blev att jag stannade kvar på programhanteringen i alla fall. Emelie åkte hem förut eftersom hon inte mådde bra, så då sket jag i det. Då sparar jag ju pengar! =)
Jag är så underbart glad & lycklig just nu när jag tänker på morgondagen. Sluta 11 liksom, helt underbart ju. Jag skulle så gärna vilja gå halvdagar istället, känns som om man lär sig mer då.

Nyss var det en kille i min klass som sa: Du kan brinna i helvetet!
Sådana är vi i våran klass, men som tur var så bad han om ursäkt...;P Taskigt sagt ju..
En annan konversation som nyss pågick i klassrummet lät följande:

E: Visst tycker Gud om bögar!?
W:
Ja...
O:
Bibeln säger att det inte är tillåtet att vara bög! BIBELN SÄGER; BIBELN SÄGER!
R: Hur kan något som inte existerar tycka något alls?

Okej, jag vet vad ni tänker. Cp-klass, men den är underbar. Det är bara det att alla i klassen har så olika åsikter.Bra det kanske! Men jag kan ju även meddela, att detta är en lärarlös lektion haha! =D Han är bortrest! Tyvärr inte för alltid. :P


In love

                                            Datum: 2008-06-03 Tid: 10:26:54 Kategori: Blandat Kommentarer: 1 Kommentarer
Ni som känner mig, vet att jag är otroligt kär i en otroligt mycket äldre kille hehe. Robbie Williams är namnet, och det är nog bara att inse att det aldrig blir vi! xD Men, det kanske är lika bra? Annars får jag väl aids och grejer, och det vill man ju inte.Den här låten är svinbra! Angels <3
Lugn, fin, underbar..


The drömkille! <3 =D

Ashley Olsen

                                            Datum: 2008-06-03 Tid: 10:12:08 Kategori: Systrarna Olsen Kommentarer: 1 Kommentarer

Lika söt som alltid, den lilla pinglan haha! =D
Jag har typ en likadan kjol som henne, och tröjan är väl inte speciellt märkvärdig den heller, det kan man nog ordna till! Frågan är bara, var det snyggt?*

4, 8, 15, 16, 23, 42

                                            Datum: 2008-06-03 Tid: 10:05:26 Kategori: Blandat Kommentarer: 2 Kommentarer
God morgon!

Läget?
Jag mår bara fint! Sitter och har min andra lektion som är företagsekonomi, men eftersom Marie skulle hjälpa mig med den, väntar jag lite! ;D Vädret är underbart, dock lite blåsigt vilket mitt hår inte gillar. Fick inte med mig något spray idag så det får ligga bäst det vill.

Imorgon är en underbar dag. Matten är borta och så även idrotten, vilket betyder att min skoldag slutar redan kl 11.00. Det är ju helt fantastiskt. Då ska jag hem och slappa! Trust me! ;D

Åt nyss ett päron och en macka utomhus i solens sken, underbart gott. I morses övningskörde jag till skolan med mamma, det gick brs mycket bättre än förra gången. Jag växlade inte fel en enda gång, och jag fick inget motorstopp! Det är så det ska vara...;D Nästa sommar ska jag göra en intensivkurs (istället för att gå på en massa kurser då & då) och jag får förhoppningsvis ett litet kort! =D Gud vad skönt eller, körkort! <3

För er som inte tittar på Lost, så är siffrorna i rubriken de totala olycksnumren i den serien. Hoppas inte att jag får otur nu bara för det. xD

Idag är en lång dag, men jag tror jag skippar programhanteringen och dra till stan eller något, precis som igår. Vi har världens längsta rast innan också så då blir det resulterar i att jag blir ännu mer sugen på att åka till stan. ^^

Hörs snart igen!
Puss & Kram

Viktiga personer..

                                            Datum: 2008-06-02 Tid: 22:47:32 Kategori: Blandat Kommentarer: 4 Kommentarer
Jag borde sova nu, är dödstrött! Men, jag behöver skriva ett till inlägg innan! Det handlar om personer som är viktiga i mitt liv. Då, nu, i framtiden!

Anton:
Klasskompis, träningskompis, vän och mycket mer. Vad vore jag utan dig och dina underbara kommentarer och skämt. Du är så mysig, snäll och gullig i ditt blonda svall och goda parfym. Ditt skratt kan göra en hel dag! =) Glad att jag känner dig! <3

Cajsa: Före detta klasskompis ( i 6 år!), fru & bästa vän! Har hållt ihop i vått (översvämningen som var för något år sedan xD) och torrt och kommer förhoppningsvis att göra det hela livet! Vi skrattar, jävlas med folk, utnyttjar folk (haha! ;D) & mycket mer! Underbar är du! <3

Emelie: När folk träffar oss undrar de hur vi hade det tillsammans när vi var mindre. Men när vi var mindre, kände vi inte varandra, det är det som är så sjukt. För 1 år sedan hade jag ingen aning om vem du var, nu känns det som om vi känt varandra hela livet! Vi kan skratta, gråta, skämta och göra bort oss inför folk. xD Du är den bästa Emelie'n som finns! <3

Marie: Föredetta klasskompis (i 3 år), fru och bästa vän! Glad att jag känner dig! En sprallig (haha ibland får du riktiga ryck! :D) tjej som är skitbra på allt du gör! Vi har varit på skidläger, Ösjönäsläger, spelat i Oldas Husband + mycket mer! Du är underbar! <3

Sebastian: Ja, vad kan man säga? VI har varit med om mycket under nästan 1 år. Trots att vi fick en väldigt dålig början, så har det utvecklats till något fint. Jag kan prata med dig om allt, jag litar på dig och vi har det jättekul tillsammans. Jag hoppas att jag kommer att känna dig hela livet, och att vi aldrig någonsin bråkar igen! <3

Utan dessa personer är jag ingenting.

Väljer ingen person före någon annan, men  nu skrev jag upp er i alfabetisk ordning hehe :)

Angående mitt namn..

                                            Datum: 2008-06-02 Tid: 22:21:47 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Jo!

Endel bloggare har ju något namn i parentes bredvid sitt namn, t ex Emelie (den långe tjejen på 192 cm). Det är ju skitbra egentlingen, för det är unikt att vara så lång som tjej, och ändå se så bra ut! Man blir nyfiken och tittar in en sväng! Jag försökte också komma på något sådant där smart, men jag kom inte på något annat. Helt enkelt har jag ingenting som inte någon annan reda har, så jag fick skriva  det som fanns. 163 cm, 55 kg.

Haha, hur kul kan det vara? Men liksom, jag tror att det är ganska många som är sådana, och då känner man ju igen sig på det! =) Det är roligt att känna att man passar in, att man inte är annorlunda, åtminstone så tänker nog endel så! =)

Det var allt för mig just nu. xD
Puss

Bikini´s från Lindex

                                            Datum: 2008-06-02 Tid: 22:16:33 Kategori: Blandat Kommentarer: 5 Kommentarer
Hejsan på er! :)

Riktigt många, fina läsare idag! Gud så trevligt! Jag älskar er alla, även om jag inte vet vilka ni är! =D
Jag & Emelie var ju som sagt på stan en sväng innan, och då fick vi för oss att kila in en sväng på Lindex. Den största anledningen till att vi gjorde det var för att vi ville hitta den så otroligt fina klänningen som Carin har, men den fanns icke kvar!

Den här bikinin fanns i skyltfönstret, och jag gillar den skarpt! Tyvärr ser jag ut som en jäkla plattfisk i den, men färgerna är härliga. Riktigt somriga! Ännu ett problem med den (eller med mig!) är min ögonfärg. Grön-grå-blå passade inte till denna. Man ska nog vara blond oim man ska bära denna tror jag....Men, det kan ju gå med mörk också! =D


Ännu en bikini! Den var gjord av något konstigt, plastigt tyg typ, och den var inte jättebra den heller. xD Om man är lite frusen, så syns bröstvårtorna rätt REJÄLT mycket. ;P Haha, bara om ni ville veta alltså. ^^ Men annars så, den är ju rätt snygg och så..


En färgglad klänning som var sådär-snygg. Inte min stil riktigt kanske. Haha, jag har kommit på en sak! Med den hårfärgen jag har nu, ljusbrun...så passar nästa inga kläder. xD Jag måste färga håret eller något. xDExakt såhär smutsiga är mina vita, nya skor. =(


Efter skolan så gick jag med Emelie & Anton till bussen. Inte den vanliga Anton, utan denna!
Har 2 i klassen!

Ett inlägg med massor av bilder, men bilder är roligt! =D

Plastfolie på benen!

                                            Datum: 2008-06-02 Tid: 21:09:32 Kategori: Blandat Kommentarer: 6 Kommentarer

Okej, jag erkänner! Jag läser Blondinbellas blogg...

För några inlägg sedan tipsade hon om att man kunde ha plastfolie på benen så att de blev lena! Det var jag tvungen att prova givetvis. xD

Hade rakat dem precis innan, och även smort in dem, men alltså, de blev inte lenare än vad de brukar bli om jag ska vara ärligt. Visst, de är lena, men ingen stor skillnad från innan. xD

Nu vet ni det! xD

Tiden går fort när man har roligt..

                                            Datum: 2008-06-02 Tid: 21:06:52 Kategori: Blandat Kommentarer: 1 Kommentarer


Det här är läskigt!
Tiden har gått rasande fort, för det är redan december! :O

Vart har tiden försvunnit? :S

Måste ha blivit något feltryck någonstans.^^ Det var pappa som la märke till det först. xD

Min solbränna!

                                            Datum: 2008-06-02 Tid: 18:02:50 Kategori: Blandat Kommentarer: 7 Kommentarer

Nu för tiden skriver jag endast lååååååååååååååånga inlägg, och ganska tråkiga. De innehåller ju ganska mycket information och så där, men man orkar ju inte läsa. xD Jag förstår er, så därför skriver jag nu lite kortare. xDHär en min solbränna från eftermiddagen endast! 1 timme mellan 16-17, allt som behövdes. Solen kanske inte är starkast då, men den är fortfarande stark vill jag lova!
Kameran är hyfsat otydlig tyvärr, vetefan vad jag gör för fel alltså!
HAHA, men jag är glaer ändå! :D

Jag är bränd + glad =D

Monday

                                            Datum: 2008-06-02 Tid: 17:59:05 Kategori: Blandat Kommentarer: 1 Kommentarer
Heej alla glada!

Vem är inte glad i detta underbara väder? Jag mår superbra och solen skiner på! Det svåra är att hitta något som döljer det mesta av huden, men som ändå inte är varmt! Det är så fruktansvärt varmt ute, så man dör ju nästan, det är lite jobbigt.
Kort skoldag idag, matten är jag ju finish with, så det var bara att sitta och slappelislappa någon timma. Sedan hade jag grafisk kommunikation, och där kom jag på mitt nya svärord: SPERMAFYLLD FITTA!

Ja, hehe, det lät kanske lite dumt, men jag kom inte på något bättre i hastigheten. Jag var så förbannad över det där jäkla photoshop och de jobbiga montrarna. Det går ju icke!!

I programhanteringen saknade vi lärare eftersom han var bortrest på något, så då tänkte jag och Emelie: Ääh vafan! Det är sååå tråkigt, så vi drar in till stan en sväng!
Det gjorde vi!
Kikade på lite skor, och jag hittade några underbara med hög klack! Sedan testade vi även olika "bikinisar" och det skulle vi inte ha gjort. xD Attans vad jag är platt! Som en pannkaka! =D
Det gillar vi INTE!

Sitter just nu nere vid den stationära datorn, så jag kan lägga in lite bilder lite senare sen, när jag har den bärbara...Ikväll antar jag!

Promenix & grillning!

                                            Datum: 2008-06-01 Tid: 20:30:45 Kategori: Blandat Kommentarer: 5 Kommentarer
Heej underbara läsare! =)

Tråkigt att ni knappt kommenterar, men det får jag väl leva med. xD
Hur som helst, sitter och väntar på att Parlamentet ska börja! Ser ni också på det? Det är säsongsavslutning ikväll tyvärr...Henrik Dorsin, Henrik Hjelt, Sofia Bach & Soran Ismail ska vara med i alla fall...;D

Till kvällsmat idag blev det grillat kött med potatisgratäng. Mumsigt, fast det var ändå ganska äckligt. ;P
Innan det var jag på en trevlig promenix med Cajsís! Vi gick ner till Vättern och satt där på stenarna och blev svettiga. Jag hade min blåa klänning på mig, och det blev svettstreck på magen hahah. xD Fy vad äckligt, men jag överlevde. Cajsa sa en grej: Melinda, har du tänkt på att alla är gravida nu för tiden?
Svar: Nej, det har jag faktiskt inte gjort, men nu när du säger det så..

Hon hade rätt! Förbi oss gick det 2 unga kvinnor, bägge gravida. Sedan kom det en riktig fet man också, han såg också gravid ut för magen var riktigt rund hah! Äckligt..;P

Nu börjar det!

Söndag

                                            Datum: 2008-06-01 Tid: 12:04:37 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Ligger ute på en filt med datorn framför mig. Härligt, men lite svårt att se skärmen när det är så ljust.
Det är alldeles tyst här, inga bilar eller andra oljud. Det känns som om jag är ute på landet eller något i den stilen. Det enda man kan höra på fåglarna och ibland när det fläktar i träden.
Ella blev lite nyfiken när hon såg mig, så nu sitter hon och tittar på mig från sin bur. Jag antar att hon tycker att det är varmt, så hon håller sig i skuggan.

Mamma ringde för en stund sedan och sa att de var på väg hem, de orkade inte gå i några affärer idag, som de tydligen hade bestämt sedan innan.
Aj, själva touch-paden (hur fasen stavas det?) är alldeles kokhet nu när solen lyser på den. Hoppas att den håller och inte går sönder, det vore illa!

Hur som helst, farmor åkte iväg en sväng till Hem & Hobby (alltid när hon är i Hjo;)) Alone at home, together with my brother.
Jag har inte gjort mig i ordning ännu, sitter i trosor och IT-tröjan man fick av skolan. Det är sjukt hett här ute, ska nog hämta något att dricka!

Det var en sak jag glömde att säga angående gårdagen (IGEN!). I publiken så stod det ett par, hur gamla kan de ha varit? 50-60 år kanske. De råhånglade i typ, 10 minuter. De bara stod och kramades och pussades och såg verkligen, nyförälskade ut, Aja, det är ju kul att det finns kärlek i alla åldrar...;D Men, lite äckligt var det måste jag säga.

Näe, nu ska jag sola! Puss och kram

En härlig bild på Robbie får avsluta detta inlägg!


1 juni

                                            Datum: 2008-06-01 Tid: 11:26:10 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
God morgon

Jösses ja, jag sov länge idag. Farmor knackade på dörren vid halv 11 och frågade vad jag ville ha till frukost, vilken service hehe!
Nu sitter jag och tittar på Animal Planet och någon form av räddning av vilda djur. Ganska intressant, men sorgligt när de små djuren dör. Egentligen sitter jag här och väntar på att klockan ska bli halv 12, för då börjar Talang. Repris givetvis, men jag vill se det igen haha. xD

Jag glömde ju att nämna en sak med gårdagen. Jag åkte karuseller. En virvelvind, och en som var som Spinrock. Virvelvinden höll på i säkert 10 min, och vi som precis hade käkat pizza. Det var nära att den kom upp då alltså. xD Men, det höll sig nere som tur var.
Spinrock-saken var otrolig det också, man hängde nästan upp och ner....Läskigt. Jag litar aldrig på sådana där tivoli-saker eftersom de alltid flyttas runt. Men jag överlevde, och här sitter jag. ^^

Det var väl mest det jag ville säga i det här inlägget. Om jag ska vara ärlig så saknar jag skolan en aning...Alla människor, INTE ämnena. :P

Hör av mig sen igen! Puss<3

Rix FM festivalen i Jönköping

                                            Datum: 2008-06-01 Tid: 00:01:46 Kategori: Blandat Kommentarer: 1 Kommentarer
Hej mina kära vänner :)

Jao, nu var det jag igen. Här sitter jag hemma, själv och jättetrött! Min dag har mest bestått av att sola på min gräsmatta medan farmor och Adam suttit bredvid i skuggan. Missan och Ella var ute och sprang lite de också, härligt för dem!
En grej jag inte fattar. Varje gång Adam (min bror!) ska lyfta upp Ella (kanin!) så står hon still, men när det sedan är min tur, då springer hon all världens väg. Vad gör jag för fel? :S Hon hatar mig..:(

Igår vad det riktigt roligt. Jag, Cajsa, Marie m.fl var ute på en riktig långpromenad i stan. Vi blev ett jäkla gäng! Mest människor från mina tidigare klasser, kul att se dem! Det kom fram några killar som inte var helt nyktra, och frågade ut oss om vilka instrument vi spelade..xD Det sjuka var ju att vi alla spelade någonting...;D Vi hade hur som helst svinkul (tycker jag i alla fall!). Jag & Cajsa gungade i en stor gunga på skolan och var totalt livrädda! =) Cajsa & Marie sov sedan över hos mig, och åkte hem i förmiddags! Underbar kväll + natt! :D

Egentligen skulle jag ha åkt till Liseberg idag, men eftersom mamma & pappa ej är hemma och farmor istället är här, ville de inte att jag skulle åka ner dit hela dagen, därför stannade jag hemma. =( Fan också., tänker jag nu. Vädret idag var ju helt strålande, och jag slår vad om att vi hade haft en störtskön dag.
Emelie & Anton åkte ner dit i alla fall och shoppade! De kanske gick på Liseberg också, vad vet jag. xD Hoppas de hade kul i alla fall, men de hade de nog!

Framåt eftermiddagen så ringde Sebastian och frågade om jag inte kunde komma ner till Jönköping och gå på Rix FM festivalen och se ett antal kändisar! Först var jag liiiite tveksam till detta, ifall farmor ville ha mig hemma. xD Men, hon hade väl fått nog av mig, så jag fick åka ner en sväng. Där var det skitkul! Först solade vi på vätterstranden i någon timme tillsammans med hans kompis Chrille och några andra. En till kille & 2 st tjejer! Har no idea om deras namn, men det är oviktigt!
Solen har verkligen tagit idag, och det gillar vi! <3
Efter solningen och en hyfsat äcklig öl, så gick vi hem till Sebbe och käkade pizza. Calzoooone, underbart! När jag skulle ringa och beställa pizzan, så försökte jag låta som Seth Engström med samma "Hejsaan", men det lyckades nog inte riktigt. Jag tror att de på pizzerian tyckte att jag var helt störd...;P Aja, deras problem!
Jag hade på mig mina klackskor idag, och jag kan icke gå i sådana märkte jag nu. Jag haltade hela vägen till Rådhusparken, så jag bestämde mig för att gå barfota istället. Fötterna blev grymt smutsiga, alldeles svarta! :O

Kändisarna jag såg var:
*
Ola
*Brolle
*Sibel
*BWO
*Roger (Rix FM)
*Anders Johansson (var han med i Fame factory?)
Det var säkert någon mer som jag inte minns. xD

Jag satt på Sebbes axlar under en 10minuters-period, och det var helt fruktansvärt. Efter vad som hände när jag satt på Antons axlar, är jag livrädd för sådant  nu. När jag skulle upp i början var jag apnära på att ramla! Men, som tur var gick det bra. Hans axlar var liiiite röda sen! Stackar'n! ;P Men, han bad om det...

Nu blir det ett sånt här långt inlägg igen, jag ber om ursäkt för det. Förlåt.
Nu ska jag snart sova, är sjukt trött.
Värmen tar verkligen död på en....men det är fortfarande bättre med fint väder, en med fult! ;D

Det mina vänner, var min dag det!
En rolig grej som hände, var att Chrille TOTALT tappade bort sig i vad han snackade om, när jag plötsligt kommenterade att hans kalsonger var snygga. xD Men, man ska icke vara blyg! Jag gillar leopardmönstrat! =)

Puss och kraaam