17 sköna genvägar till bikinikroppen!

                                            Datum: 2008-06-15 Tid: 19:15:53 Kategori: Blandat
Beachtime! Njut - och vågar vägra bikininoja och panikbantning. Smickra din kropp i stället. Vi har de lataste genvägarna som gör dig skön på stranden.

4 rumpräddare!
1. Ät regnbågsfärgat!
Att njuta av frukt och grönsaker i regnbågens alla färger ger mer antioxidanter, naturliga substanser som hjälper till att stärka huden och göra den fast samt ger ett skydd mot fria radikaler. Mörkröda och mörkgröna frukter och grönsaker verkar ha högst innehåll med till exempel hallon och spenat.

2. Skydda mot solen!
Många gånger glömmer man att smörja in skinkorna när man solar, och speciellt vid bikinitroskanten brukar man bli bränd. Tänk på att smörja in även skinkorna, och kom ihåg att smörja igen efter lunchen då du kanske "suttit" bort till solskydd.

3. Extra baklyx!
Biotherm Body resculpt svelt, 450 kr. Innehåller koffein för att eliminera fett och silikon som gör huden fast. Massera in på skinkor och lår morgon och kväll för maximalt resultat!

4. Matcha nederdelen!
Kalla badkläder efter bad är varken bekvämt eller bra för blåskatarrkänsliga. Var klok före! Välj en bikini från en serie där du kan plocka separata delar och matcha som du vill - och köp två par bikinitrosor. Lätt att byta till torrt och du har alltid en "hel" bikini som matchar.

5 lårlyxare!
5. Bye, bye salt!
Skär ner på saltet! För mycket salt ökar vätskesamlingen och anses vara en av bovarna för celluliter. Att dra ner på saltet och undvika mat com bacon, salta skinkor och ost förbättrar läget.

6. Köp en kroppsborste!
Torrborstning gör att huden ser len och fast ut nästan omedelbart. Det vitaliserar huden och ökar blodcirkulationen i bindväven. Använd en kroppsborste och borsta, med cirklande rörelser, varje morgon före duschen - ett skönt sätt att börja dagen!

7. Kämpa på!
Extra lyxigt är att kombinera torrborstning med en bra cellulitkräm som förbättrar dräneringen, rensar kroppen från gifter och orenheter och har en formande/stärkande effekt. Prova Gatineau Vital feeling body sculpt perfect (398 kr) och tillhörande massage-roller.

8. Fixa fuskbrännan!
Gropiga vita lår och ytliga blodkärl på benen? Lugn, lite solbränna på benen döljer ganska bra. och du behöver inte ens pressa i solen - effektivast är en brun-utan-sol-kräm. Prova till exempel krämerna från Claring eller Lancôme.

9. Vatten, bara vatten!
Svalka dig genom att dricka massor av vatten. Att skippa kaffe och te till förmån för vatten är en av de enklaste vägarna till len hud med lyster.

5 magmirakel!
10. Bye, bye socker!
Socker finns gömt i de flesta livsmedel. Att avstå från det i alla former minskar svullnader och valkar. På kuppen blir du piggare!

11. Festa på fisk!
Att välja fisk som din huvudsakliga proteinkälla kommer hjälpa dig att få plattare mage, därför att fisk är lättare för matsmältningen än kött. Fisk, särskilt feta sorter, innehåller mycket omega 3 som dessutom är bra för fettförbränningen.

12. Bli baddräktssmart!
Får magnojor dig att undvika det sköna strandlivet helt? Satsa då på ett bra baddräktsköp! Välj med omsorg, gå till en specialbutik och se till att få shoppinghjälp av ett proffs. Det finns material som plattar till och håller in. Föredrar du bikini kan du prova en trosa som går över magen, gärna med drapering.

13. Gör magen glad!
Om du stärker bakteriefloran i magen stärks samtidigt hela kroppens hälsa. Välj fil eller yoghurt med probiotika, det vill säga med bakteriekultur som förbättrar bakteriefloran i tarmen. Prova att ta mag-shots varje dag, finns exempelvis från Proviva och Actimel. På apoteket och i hälsokosten finns också prebiotika i tablettform, de innehåller oligosackarider, en sockerart som stärker tillväxten av den goda bakterieflora man redan har i tarmen. Fråga personalen om råd!

4 armälskare!
14. Välj smickrande skärningar!
Man kan fuska till sig snygga axlar och armar faktiskt bara genom att välja rätt skärning på toppen eller klänningen. Är du A-linjeformad (smal upptill, bred nedtill): välj en singoallaringad blus som gör dig lite bredare upptill. Gäddhäng? En topp med en liten ärm är det enklaste snabbknepet. Eller släng en transparent tunika över bikinin.

15. Skrubba!
Knottrigt skinn på baksidan av armarna? Att dagligen skrubba med en återfuktande kroppspeeling gör att huden blir jämnare och lenare. Prova den suveräna Nuxe Tonific soft skin booster body scrub, 225 kr.

16. Gläns med olja!
Att smörja in armarna både morgon och kväll ger en snygg återfuktad hud. Dr Hauschka Rosemary leg & arm toner, 166 kr, formar och tajtar upp huden med rosmarinolja. Använd regelbundet i två veckor.

17. Skydda insidan!
Gillar du att sela beach-volleyboll? Eller ligger du hellre och jäser - med armarna över huvudet? Då har du märkt vad som händer med den ljusa, ömtåliga huden på insidan av överarmarna när solen får bränna. Lösning: glöm inte att smörja. Och smörj igen efter bad och svettiga aktiviteter!


Hämtat från topp HÄLSA!
2 kommentarer                                                                                                                    
  mojje

följer du alla råden??

2008-06-15 l 19:56:47
  Emelie (den långe tjejen på 192cm ;D)

det här ska jag börja följa. bye bye salt!

2008-06-15 l 21:54:39
Blogg/hemsida: http://mrsunderbar.blogg.se/
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: