23:23

                                            Datum: 2008-06-24 Tid: 23:45:44 Kategori: Blandat
God kväll allihopa :)

Här sitter och jag kokar efter en stekhet dusch. Jag hade vattnet på så varmt som möjligt, bara för att testa hur det var. Inte jättevarmt just då faktiskt, men värmen kom...nu. Endast iförd en tee (från IT-gymnasiet) och trosor sitter jag nu nere vid den stationära och bloggar för fullt. Hela huset sover (ja, till och med katten) så jag får hålla mig tyst. Ingen musik med andra ord. Det är knappt att jag kan skriva för att tangentbordet smattrar så...

Underbart glada nyheter! Emelie & Sebastian är tillsammans! <3 Jag hoppas de är tillsammans för evigt! Världens längsta och sötaste par! ♥

Idag har jag motionerat tillsammans med Cajsa. Vi gick över 1 mil. Tänk er, fyfan vilken fruktansvärd smärta i fötterna nu efteråt alltså. Saken var den att; vi tänkte gå hem till Marie och överraska henne (bor ju 5 km från mig..) Vi gick dit, hennes pappa öppnade, Marie var icke hemma. Hon var i stan (!) med Lollo och gjorde våfflor. Vi gick till David som endast bor 50 meter ifrån Marie, han var inte heller hemma. Han var i stan (!!). Nåväl, det var bara att traska hemåt igen, i regnet! Som tur var så hade jag med mig ett paraflax (paraply) och Cajsa hade en förhoppningsvis vattentät jacka på sig.
På vägen hem såg vi 2 regnbågar, otroligt stark var den ena. Så otroligt vackert! Sedan mötte vi en andfamilj, 1 mamma och ungefär 8 ungar. Sug på den! En ekorre, 2 råddjur och en halv påkörd katt mötte vi också. Helt sjukt hur mycket djur & natur man möts av när man lämnar huset.

Vi gick till Lollo och blev där bjudna på våfflor. (Det var där Marie var hela tiden..) De ska nämligen sälja våfflor nu i sommar, och testar en massa olika smaker för att göra det lite varierande. Banan & kardemumma fick vi prova. Otroligt gott båda två, ska nog allt köpa av dem sen.
Ni kan inte ana smärtan i mina och Cajsas fötter efter vår lilla vandrig. Jag stannade flera gånger och utbrast: Nej nu går jag inte en meter till!
Naturligtvis fick jag göra det, annars hade jag ju blivit kvar hela natten. Efter våfflorna och ett litet besök i kiosken gick vi hem till Cajsa. Satte oss framför Tv:n och fastnade framför någon film jag inte minns namnet på. Hyfsat bra var den ändå, men en stund senare kom hennes mamma hem och stal tv:n från oss. Btw, jag klippe Bruce's klor! Han var så snäll & mysig idag. Like always! <3

Ringde Marie, gick till en kiosk, åt, gick igen, blev hemskjutsad av Maries pappa. Han körde fel hela tiden, och då menar jag det utan att överdriva. Men det var ändå snällt att köra, jag slapp gå.

..Och nu sitter jag här. Läste nyss en novell ur FRIDA-tidingen jag fick idag. Riktigt dålig var den, usch.
Aja, skriver snart igen! Ska photoshopa lite!

Puss änglar <3


Nice.
2 kommentarer                                                                                                                    
  mojje

importerande lång promenad

2008-06-25 l 00:21:46
  Marie

Hahaha :D Vilken grej!! xD Men det är bra med motion :) Ni får komma o köpa massa våfflor i sommar, o ta med alla era vänner!! :)

2008-06-25 l 00:43:25
Blogg/hemsida: http://sladdnarkotika.blogg.se/
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: