Barnmorska!

                                            Datum: 2008-06-24 Tid: 15:58:29 Kategori: Blandat
That's it!

Jag kom på härom dagen att detta är det jag vill göra. Bli barnmorska. Hjälpa till vid förlossningar och sånt. Jag har inget emot spyor, blod osv, inte när det gäller människor i alla fall.
Jag gillar ju djur otroligt mycket, men veterinär skulle jag nog aldrig klara av att bli. För jobbig utbildning, och dels kan jag inte avliva ett stackars djur.

Jag tror att jag har bestämt mig. Eller jag har i alla fall varit säker sedan i lördags, det är ju alltid något. Jag hinner nog ändra min 100 gånger om, men det känns som om detta är mitt yrke. Jag vet knappt något om det, men det kan jag väl ta reda på.
Det jag vet är att det krävs 3 år på högskola för att utbilda sig till sjuksköterska, sedan ytterligare 1 ½ år för att bli barnmorska. Jag kommer att vara sjukt gammal när jag är färdig, men vad gör det egentligen. Ingenting antar jag. 


 Tänk så otroligt söta små bebisar är, precis nyfödda, lena, små. Tänk att få se hur glada föräldrarna blir när de ser sin lilla son/dotter. Men, frågan är ju hur trevliga de egentligen är när de ligger där i sängen och ska föda. ^^ De är nog rädd sura då. Eller jag vet inte, haha men man kan ju tänka sig.







Grejen är ju: att jag skulle gärna vilja vara en ung mamma. Vill ju inte gärna vara runt 30 när jag föder mitt första barn, känns lite...halvtrist kanske! Men, man vet aldrig hur det blir! Man ska aldrig säga aldrig. ^^
1 kommentarer                                                                                                                    
  Anton

Ja, dom är ju jättegyyyllyga. 4 ½ år är absolut värt det, för mig blir det väl runt 5 för att ev bli lärare.

2008-06-24 l 21:26:11
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: