Det gör mig ledsen..

                                            Datum: 2008-06-04 Tid: 17:10:35 Kategori: Blandat
Hej bloggen

Usch, nu är läget inte ALLS lika bra som det var när jag skrev det förra inlägget. Min mage gör så himla ont, jag vet inte vad som är felet. Exakt så här ont, och på samma ställe, hade jag för ca 3 veckor sedan också. Jag blir nästan lite orolig, men som tur är så går smärtan över något med IPREN. Är inte Ipren det bästa som finns? Det tycker i alla fall jag..

Hur som helst. Jag har lunarstorm som väldigt många andra också har. Där heter jag melinda för er som undrar haha. xD I alla fall, jag är inte särskilt aktiv där (loggar inte någon gång om dagen och tittar om jag fått mail eller något, men inget annat!) men just idag var jag inne en längre stund och tittade runt. Det får mig att må dåligt att äldre människor använder lunarstorm flitigare än vad jag gör. Jag menar, vuxna människor med familj, hus och jobb, ska inte sitta vid lunarstorm och blogga, lägga upp bilder och skriva mail. Det hänger inte ihop på något sätt bara.

Jag skulle bli förvånad om min egen mamma satt vid lunarstorm och skickade en massa smilisar och hjärtan till folk hon tyckte var snälla eller snygga. Så gör inte en mamma!
Den sidan jag var inne på, var det en 30+ kvinna med 4 barn som hade. Hon verkade ganska barnslig i och för sig, men ändå! Till och med hennes barn hade lunar, de var inte ens över 7 år gamla vissa av dem. Jösses, vad händer med världen idag? Det går utför tycker jag...=(
3 kommentarer                                                                                                                    
  Anton

Men Melinda, du är din mor upp i dagen! Visst tycker jag att det är bra med yttrycksfriheten men, låt folk leva som de vill?

2008-06-04 l 18:46:44
Blogg/hemsida: http://youknowmyblog.blogg.se/
  Cajsa

Hej:D

2008-06-04 l 19:44:25
Blogg/hemsida: http://cajsacajan.blogg.se/
  mojje

det är väl trevligt att de hänger med i utveckling. men du har inte funderat på att de kanske bara var 20 när des skaffade lunar;)

2008-06-04 l 22:53:37
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: