Love blogging!

                                            Datum: 2008-06-03 Tid: 14:44:26 Kategori: Blandat
Jag är så glad! Nu är det jätteroligt att blogga igen. Men, alla designer jag gör, känns så tråkiga och enformiga på något sätt. Jag vill ha något speciellt som jag inte tröttnar på direkt. Hmm! Vad kan det vara tro? Någon bild på mig kanske? Haha, njae, men ändå! Det är ju rätt roligt att se vem det är som skriver menar jag.
Med tanke på min tidigare bloggtorka (läste i en blogg igår att man inte ska skriva att man har det, men hey, det är sanningen) så har läsarna sjunkit något enormt. Nu har de höjts igen, och alla nya är helt underbart välkomna! Tjejer som killar.
Era söta kommentarer är så snälla, även om det dyker upp någon taskig då & då. Men, det är ju bara att inte godkänna, så slipper man den. Jag menar, vad gör en elak kommentar från någon konstig människa mig om 100 år?




Eftersom jag inte har någon vidare fager bild på mig själv, bjuder jag på 2 fina bilder på mina vänner Cajsa & Marie. Undernart söta, även om korten var tagna för typ, ½ år sedan. ^^

Puss & Kram sålänge!
1 kommentarer                                                                                                                    
  Marie

Haha :D Snygga vi är =) Du är sötast!

2008-06-03 l 18:44:42
Blogg/hemsida: http://sladdnarkotika.blogg.se/
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: