Mammas gamla klasskompis!

                                            Datum: 2008-06-21 Tid: 17:52:59 Kategori: Blandat
God eftermiddag på er!

Hur är det med er? Själv satte jag mig just vid datorn efter att ha spelat cynt uppe på min brors rum. Jag hade med mig ett glas med cider upp dit, som jag sedan råkade spilla på hans svarta träbord. Tyvärr blev det en spricka i träet eftersom jag välte glaset så hårt. Pinsamt, men shit. Vad hemskt!

Mammas gamla klasskompis Elisabeth är här tillsammans emd sin familj. Hon har en söt liten dotter på 12 bast, och någon pojkvän också. De kommer ända uppifrån Eskilstuna. Ooh, haha, där har jag aldrig varit tror jag. Eller åker man igenom där när man ska till Stockholm? Jösses, jag har 0 koll idag.
Hur som helst, de har två stycken hundar också. Golden retriver! LÄTT favorirasen, finns ingen sötare. Lollo och Sassa heter dem, och de är 10 veckor, respektive 1 ½ år gamla. Kan ni ana hur gulligt? Jag har allt fotat dem lite, med mobilkameran. Nu är kruxet att = mobilsladden funkar inte på den här datorn. Attans! Jag kan inte lägga in bilder från mobilen längre. Men lugn bara lugn, sa jag att jag går på IT-gymnasiet? ;D Det borde vara fixat inom kort!

De sitter här alldeles utanför mig på altanen och snackar skit. Det låter något i stil med:
"Jaa, det är ju så.."
"Nääe, det är ju så.."

Roligt! Nix. Jag gick in, inte bara på grund av det i och för sig..Har ni märkt hur otroligt mycket det blåser? Jag känner på mig att våra tre björkar här utanför snart är historia. Men då kan jag meddela, då kommer vi att flytta. Det är mammas favoritträd i trädgården, de får verkligen inte försvinna. Då kan vi lika gärna ge oss av, haha!

Nu är det som såhär!
JAG, har kommit på vad jag vill BLI.
Det är helt otroligt, men sant. Vet ni vad det är..? Gissa!

Jag tror inte att ni kan gissa faktiskt, men jag ska satsa på det här yrket! Det låter verkligen inte som jag, men jag tror ändå att det kan passa riktigt, riktigt bra. Skriv era gissningar så kommer det rätta svaret i ett senare inlägg! =D

0 kommentarer                                                                                                                    
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: