Måndag, och jag är ledig!

                                            Datum: 2008-06-16 Tid: 13:50:53 Kategori: Blandat
Hejsan alla underbara människor!
Idag är det måndag, och det är alldeles underbart. Dagen då jag börjar mitt nya liv!
Hade mobilen avstängd inatt, allt för att få en så bra sömn som möjligt. Hur länge kan jag ha sovit? Från 22.30 - 10.30? Något i den stilen är det nog i alla fall, och nu mår jag toppenbra! Tänk vad lite vila kan göra.

Nedan så skrev jag ju ett extremt långt inlägg som handlade om hur man får sin drömkropp, det har jag verkligen lärt mig på. I och med att jag faktiskt skrev av det från en tidning, så läste jag hela skiten 2 gånger. Jag kan det som ett rinnande vatten haha! Nejdå, men några tips finns all kvar i min hjärna.

Under det här sommarlovet så ska jag göra allt för att få min drömkropp! Kanske låter konstigt, men jag ska hålla mig ifrån allt som har med socker att göra.
I vanliga fall så tycker man ju att sommarlovet är till för att riktigt gotta sig med sötsaker, men med mig är det nog tvärtom. Jag äter så extremt mycket godis och andra onyttiga saker i skolan och på vardagar, så det här kommer bli riktigt lätt. Befinner man sig hemma, utan något gott, så klarar jag nog det. Jag orkar ju inte direkt gå till någon kiosk och köpa godis, nejnej.

Det är dax att den här bloggen får ett tema! Nu är det satt!
I den här bloggen ska jag skriva vad jag gör, vad jag inte gör, några matdagböcker då & då, och om jag förlorar vikt eller ökar...

Förhoppningsvis så ska vikten INTE öka, men det vet jag att den inte kommer göra. Eller, det borde den inte göra om jag håller mig borta ifrån sötsaker.
 
Jag är en sådan där tjej som går upp i vikt om jag äter, minskar i vikt om jag inte äter. Med andra ord: jag har inga bra gener som gör att jag kan äta hur mycket som helst utan att det syns...


En lugn låt med Rihanna - Take a bow

BRB
0 kommentarer                                                                                                                    
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: