Nails!

                                            Datum: 2008-06-10 Tid: 20:23:36 Kategori: Blandat
Hej bloggen!

Anledningen till att jag inte har bloggat något idag är för att jag lämnade datorn hemma. Jag orkade helt enkelt inte ta med den då den inte behövdes. En annan anledning är att jag har lösnaglar på mig som är långa som gatan! Kan knappt skriva.

Som ni ser, så har jag endast 1 hand full med lösnaglar. Jag satt igår kväll och fipplade med det, men när klockan närmade sig 23, så orkade jag inte mer, utan det blev endast tummen. Ni ANAR inte hur jobbigt det är. Det är tur att jag har "lediga" fingrar också, annars hade jag aldrig kunnat skriva på datorn. Haha, jag hatar dom. Det är SÅ fult! På bilderna (som faktiskt ät ganska små:P) ser det bra ut, men inte på riktigt. Uschnej, fejk!
Hela jag är en fejlk. Tänderna = plast, håret = färgat + slingat, naglarna = lösnaglar. Någon som känner igen sig?
Men det är väl så det är nu för tiden. Jag funderar, allvarligt, på att blondera mig helt i sommar och skaffa blåa linser! Det skulle vara roligt att testa bara, man kan ju inte vara samma gamla Melinda hela livet. xD


0 kommentarer                                                                                                                    
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: