Underbar men hatad av alla

                                            Datum: 2008-06-30 Tid: 15:35:12 Kategori: Blandat
Everyone told me to be strong, hold on..

Min hals värker. Jag ringde till hälsocentralen förut och frågade om jag fick komma dit och ta ett halsprov, men det fick jag inte. Istället gav hon mig tips om hur hon själv brukade göra när hon hade ont. Där låg jag i sängen och hörde på hennes små berättelser.

Drack thé förut med honung i, hade glömt hur fantastiskt, underbart gott det är med honung i. Men egentligen ska jag inte dricka thé alls, yellow theeth. På tal om det, jag måste borsta tänderna! :P

Idag vet jag inte riktigt vad som händer, ganska skönt att ha en oplanerad dag, men det har jag ju alltid så. Jag älskar det. Om man har planerat något, då blir det aldrig som väntat i alla fall. Om man däremot inte planerar något, då händer det alltid en massa!

Update! Dåliga nyheter.
Jag blir tvingad att följa med familjen till Ystad i en hel vecka. 7 juli - 14 juli. Det vill säga, ingen blogg, ingen dator. Jag kommer dö. Förhoppningsvis. Tänk om vi bara, helt spontant, krockar och dör. Man vet ju aldrig. Usch så jag tänker, men som sagt, man vet aldrig.
Jag ska nämligen köra dit ner, en liten bit i alla fall. ;P
1 kommentarer                                                                                                                    
  Nea

Hej Melinda! kul att du frågar lite saker, det har jag absolut inget emot :)



Jag vill ha mindre pga. avv mina är tunga, för tunga. Nu har jag storlek 75 F, efter operationen hoppas jag att jag har 75 C istället. Så det är största anledningen till min operation. En annan anledning är att det liksom inte "passar" min kropp. Jag är 162 cm lång, inte jätte tjock men inte heller smal, de stora tuttarna gör i alla fall att jag SER tjockare ut än vad jag är och det är inte alls nå kul. Det är väldigt svårt att hitta kläder som rymmer tuttarna, i vanliga fall så har jag Medium på tröjor men för att tuttarna ska få plats så måste jag köpa Large, inte heller kul eftersom att plagget då i övrigt blir för stort.



Om du ska förstora dina så tänk igenom det minst 10 ggr innan du bestämmer dig. Och gör inte för stora, det är inte snyggt när det syns att dom är fejk och dom VÄGER, tro mig.. det är ingen dans på rosor det här med stora tuttar :P kanske är fint i bland men när allt kommer till kritan så är det snyggast när ens tuttar är i propotion med ens kropp :)



Hoppas du fått svar på din fråga :) kram

2008-06-30 l 15:54:46
Blogg/hemsida: http://linneagibbs.blogg.se/
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: