Dammsugare & Fanta

                                            Datum: 2008-03-16 Tid: 20:48:52 Kategori: Blandat
Hejsan :)

Är hos Cajsa just nu. Har precis varit på Alexandra (pizzerian) och druckit lite cola. Cajsa var där med John & Morgan, så jag joinade dem lite.  Jag tror de käkade någon Peter special, kebab & liknande på den var det i alla fall. Men jag, jag hade käkat en nybakas kanelbulle innan, så jag klarade mig på den. =)
Efter pizzeriabesöket så stack jag och Cajsa till konsum och skaffade lite saker, exotiska frukter-fanta, dammsugare & tuggummin. Morgan var där också och skaffade lite lösgodis, dyyyrt godis!

Nu sitter jag här och skriver medan Caj ser på ett avsnitt av Lost. Avsnitt 4. Sen ska vi se 5:te också. Jag längtar!
Vet ni vad jag vill?? Jag vill ha en KÄND blogg, en känd som jag kan tjäna pengar på. HAHA. Men de lär icke ske, tyvärr. Vad ska man skriva om för att få läsare liksom? Fast, vet man inte det så är man nog inte menad för att vara känd. :P

Jag var så sur förut! Pappa hämtade mig i Skövde & på vägen lämnade vi vår ena bil till någon snubbe som ska laga den. Dvs, mamma kom med en annan bil vi kunde åka hem i. Stannade utanför ICA för att mamma skulle köpa en grej, vaniljsocker. Men, vad hände? Hon var där inne i säkert, ½ timme och kom ut med 2 kassar. WOW, mycket vaniljsocker där alltså. Jag var SÅ sur, men pappa blir arg för att jag var sur. Men jag mådde ju illa för tusan, ville inte sitta i en bil och titta på människor & hundar som for förbi. I och för sig var hundarna rätt söta, och jag såg många som jag kände igen, men ändå. Bland annat en liten kille som är min brorsas förra klasskompis, men som flyttat till Skövde. Han var sig ASLIK, fastän det gått typ, 3 år sedan jag såg honom sist. Aja, så kan det vara!

HAHA nu blev det ett långt inlägg igen, men whatever. You don't have to reed it! And you don't...xD

Ha en bra dag allihop! Love you all! <3
2 kommentarer                                                                                                                    
  Emelie S

hahaha, du kommer lyckas med din blogg. är jag säker på :)

2008-03-16 l 22:01:05
Blogg/hemsida: http://xemelie.blogg.se
  Melinda

haha det hoppas jag verkligen ;)

2008-03-16 l 22:44:43
Blogg/hemsida: http://pindilusen.blogg.se
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: