Du är vad du äter

                                            Datum: 2008-03-21 Tid: 19:35:32 Kategori: Blandat
Hejsan

Tittar ofta på programmet  "Du är vad du äter" och det tycker jag är rätt bra, förutom att det typ, är exakt samma handling i varenda program. Den enda skillnaden är ju då personerna självklart. ^^ Haha, men man vet att efter 4 veckor så kontrollerar man hur det gått (personen har ALLTID fuskat), efter 8 veckor kommer personen tillbaka, snyggare än någonsin och väger sig m.m. Får en kram av Anna Skipper för att den varit så duktig.
DESSUTOM, (det roligaste av allt) så visas det hur mycket personen i fråga har ätit under en veckas tid. Det är alltid sjukt mycket godis/chips/bullar/cigg m.m.

Problemet med detta program är att jag alltid sitter och äter något onyttigt, t ex en godispåse eller ostbågar. Borde det inte vara tvärtom? Haha, jag är galen, knäpp!!

Blir lite påskmat till kvällsmat, gott. Ägg, skinka (?) m.m. Sen blir det Let's dance. En lugn fredagkväll, hemma, ensam.

Ha det bra, pusshej <3

0 kommentarer                                                                                                                    
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: