Från ingenting till allt

                                            Datum: 2008-03-11 Tid: 20:17:14 Kategori: Blandat
Hej på er, igen.

Usch, jag skriver äckligt mycket i den här bloggen. Säger som Emelie, det blir snart en hel bibel.
Har nyss kommis hem från en promenad på 3 km tillsammans med mamma, det var trevligt. Skönt också, gå av sig koldolmarna och potatisen.
Vi snackade om släktingar, ensamma människor, mord & mycket mer. Jag gillar de där promenaderna, jag lär mig alltid något nytt känns det som. Jag tror att jag är mig själv när jag är med min mamma, ingen annan gång. Då vågar jag verkligen vara mig själv och inte lotsas och greja. Då förstår jag hur jag egentligen är, jag är inte så värdelös kanske. Jag kan klara av skolan med bra betyg, jag har ett läshuvud. Men, saker/människor i min vardag stoppar det tror jag. Men det är inte deras fel, det är mitt fel. Jag LÅTER mig bli stoppad.
Om jag verkligen ger allt, så jag kan klara allt. Men frågan är, vill jag det?

Nej, det vill jag inte, för utan dig är jag ingenting. Förlåt för att jag har varit så otroligt dum & inte brydde mig tillräckligt mycket. Jag älskade dig jämt, och älskar dig fortfarande, även om du inte märkte det. Jag skulle kunna dö för att få träffa min älskling igen. Det kanske är det jag måste göra, om jag någonsin ska bli glad igen. Jag vill känna din mjuka kropp en gång till.. =(

-----------------------------------------------------------------------------------------------
Förra sommaren klagade jag på allt. Ingenting hände i mitt liv, jag ville ha äventyr, precis som i alla filmer. Inte bara ha ett vanligt jävla Svensson-liv. Jag tror att min önskan uppfylldes, för från och med sommaren -07, så har saker och ting hänt ständigt. Inga positiva saker direkt, men saker har hänt. Och, jag bad inte om positiva saker heller, så det är ju mitt eget fel.


Det var allt för mig den här gången.
0 kommentarer                                                                                                                    
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: