Helg!

                                            Datum: 2008-03-01 Tid: 13:11:22 Kategori: Blandat
Hejhej :)

Kom  nyss hem från Falköping och allt roligt som hände där nere. Är sjukt trött och har lite ont överallt. Haha, men det är smällar man får ta. ;)
Igår, eller om jag ska säga idag, så la vi oss runt 2-tiden. Jag kunde knappt sova utan vaknade hela tiden utav kallsvettningar, ont i magen eller att jag var kissnödig hehe. Illa! Men, vi hade ställt klockan på 08:00 för att hinna i tid till bussen.
Min mor fyller nämligen 40 år idag, så jag behöver komma hem i skaplig tid. Alla gäster kommer runt 17 sen. Usch, har inte gjort mig i ordning någontin än, utan sitter här i mjukisbyxor och en stor röd tröja. Men, jag tänkte ha exakt samma kläder som igår så det ligger redan färdigt på golvet. =)

Sitter och lyssnar på lite lugnande panflöjtsmusik nu igen, fint! Har även fått en gigantisk finne uppe i hörnet av pannan som gör ont, men den syns inte som tur är.

Träffade en massa roliga människor igen som jag aldrig sett innan, trevligt var det, mycket trevligt!
Bussen från Falköping åkte redan 09:35 så jag har varit uppe ett tag, men sedan fick jag ändå vänta i Skövde i över en timme, då passade jag på att gå lite på stan. Tog en sväng förbi Gina Tricot och köpte ett par örhängen åt.  mamma, och tittade även lite på Akademibokhandeln. ^^ Men jag lovar, jag gick därifrån lika snabbt som jag kom in. :P

Usch, det kommer sjukt mycket människor hit sen, vi blir typ, 25 stycken. Mammas kusiner och deras pojkvänner m.fl.

Nej, nu ska Sixten få mat!
Puss <3


 
0 kommentarer                                                                                                                    
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: