I am legend

                                            Datum: 2008-03-08 Tid: 23:31:48 Kategori: Filmrecensioner
image450

Var ett bra tag sen jag såg den här, på bio dessutom. Men det är nästan då de e som bäst, filmerna alltså. Ljudet och allt, mycket bättre där. Det enda dåliga med bio är väl att man måste se så likgiltig ut hela tiden. Det är pinsamt att skratta, det är pinsamt att vara rädd, det är pinsamt att gråta, det är pinsamt att skrika. Nåväl, nog talat om bio. Nu är det ju filmen vi ska snacka om här.
En sjukdom har spridit sig i staden New York, och tusentals människor..dör. Helt sådär bara, borta. Men lille Will klarar sig alltid, han är smart och kan det där. Han har mediciner som gör att han ej kan bli smittad, och han testar även olika mediciner på djur för att se om de kan hjälpa. Det är inte jag särskilt positiv emot, eftersom jag inte gillar djurförsök. Då tycker jag att det är bättre att testa medicinen på människor. Det är ju trots allt VI som ska använda oss utav den. Usch, töntar. Vem FAN uppfann djurförsök?

Ni får ursäkta mig, sitter här och här satans snortrött. Ska nog sova snart. Har väl skrivit upp emot en 7 inlägg snart eller? Förstår om ni börjar tröttna. :P Det har nämligen jag gjort...för längesen.

Betyg ♦♦♦♦♦
5 av 5 möjliga.

Godnatt på er små busfrön <3
1 kommentarer                                                                                                                    
  Hck

jag känner igen mig när du nämner likgiltighet, ett exempel är när jag såg på mamma mia the movie, ville jag hela tiden ställe mig upp och dansa + sjunga, men varje gång drog mamma ner mig, världens sämsta publik!

2008-09-12 l 18:39:52
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: