Jönköping

                                            Datum: 2008-03-29 Tid: 13:33:39 Kategori: Blandat
Hej där :)

Nu sitter jag i Jönköping och lyssnar på Cascada hehe. Seb är och handlar för vi ska laga flygande jakob lite senare. Usch vad gott! =)
Sitter här i Antonias mjukisbyxor av en väldigt speciell anledning. Felix kissade nämligen på mig i bilen hit...
För er som inte vet, så är Felix en kanin som har bott i Hjo nu en natt för att träffa min lilla Ella. Det var så mysigt. Eftersom båda kaninerna alltid är ensamma så tyckte vi att de kunde få träffa varandra lite. Vi tog upp de till skogen i går en stund, och det var roligt. Felix ville såklart "ha sex" med henne, men hon ville verkligen inte. Hon knorrade och hoppade över honom och sprang all världens väg. Felix blev så ledsen så han gav upp och satte sig och tvättade sig istället. Han kanske trodde att han var för ful...

Vi beslutade att de var rädda och ville hem, så vi gick hem med dem igen och satte de i skilda burar. Men bara Felix fick lukta på Ella med ett nät emellan, så började han jucka mot min arm!! Fy avd äckligt det var! Jag fick panik.

Jag och Sebastian åkte till ICA och köpte godis, mitt kostade 35 jävla spänn! SHIT vad dyrt det var. Eller snarare så köpte jag väl mycket haha. Inte bra det!

Tittade på finalen till Let's Dance & Tina vann. Det tyckte jag var bra. Jätteduktig är hon ju! Volter och grejer. ;D
Ska vara här i Jönköping tills i morgon. Då åker vi tillbaka till Hjo igen för min farmor fyller år. Då ska vi till Karlsborg och typ, käka i mängder. Jag känner mig redan mätt.

Jag & Seb har ju haft ett litet uppehåll nu ett tag, och vi har bestämt att vi ska förska få det bra nu. Man kan säga att det är 3:dje gången gilt. ;D Första gången var han dum, andra gånger jag, och nu ska båda vara snälla. Det är nog den bästa förklaringen. Men nu vet ni i alla fall hur det är.

Tjena vilket långt inlägg det här blev, men jag skrev inga igårkväll så nu kommer allt! =D
Aja, nu kom han hem! =)
Pusshej <3
1 kommentarer                                                                                                                    
  Marr

heter det inte uppehåll? :P

2008-03-29 l 15:28:09
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: