Kioskmat & tapeter

                                            Datum: 2008-03-26 Tid: 19:44:22 Kategori: Blandat

God kväll! =)

Äntligen
så gick det att logga in på bloggen. Har försökt i flera timmar, men utan att det gick. Jag och pappa var nere i färgaffären förut och tog med oss 3 kataloger med tapeter hem. Hon som jobbade i affären tyckte att vi skulle måla alla väggar i mitt rum, förutom den där jag skulle ha fondväggen. Jag tror att pappa gillade idén..

Aja, jag & min bror har tittat igenom alla 3 nu, och jag tror jag gillar några speciella. De är typ, svart-vita och lite silvriga med blommor! Kan nog bli fint! Vid halv 7 tog vi bilen ner till kiosken och köpte lite korv & mos. Längesen jag åt det, så det var gott. Men nu är jag mätt som bara fan...

Ikväll är det Lost, missa inte det för guds skull! Egentligen fattar jag ingenting, men det är lugnt, det är spännande ändå!

Fick tillbaka mitt Naturkunskapsprov idag, fick VG. Nöjd, med tanke på att jag inte hade pluggat särskilt mycket på det. Men som en kille i min klass sa idag: Läser i boken en halvtimme, får sedan VG.
Proven på gymnasiet är förvånadsvärt lätta faktiskt, om jag ska tycka till. Det var min största farhåga när jag gick i 9:an, hur skulle man klara av att få ens G på gymnasiet. Men jorå, kanoners!

Mer inlägg kommer!

0 kommentarer                                                                                                                    
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: