Lägga mig tidigt

                                            Datum: 2008-03-06 Tid: 19:43:26 Kategori: Blandat
Hej allihopa!

Inatt, eller, typ vid 3-tiden i morse, så vaknade jag av att jag var kissnödig och behövde gå på toaletten. Då gjorde jag det. Sen kunde jag typ inte somna om, vilket var rätt jobbigt, men när jag väl somnade om så drömde jag om det som hade hänt den lilla stunden jag varit vaken. Usch, hela den drömmen var mysko. Skulle egentligen stigit upp innan 06:00 idag och redan då börjat plugga på prov, men jag var så himla trött så jag sket i det. Gick istället upp 06:10, fyfan.
Ikväll i alla fall, så ska jag lägga mig så tidigt så det finns inte. Funderar på att krypa i säng redan vid 20:30 idag. Fast, jag tänkte läsa en halvtimme eller 2 innan jag somnar tänkte jag...:P Hoppas att det kan vara till nytta i alla fall så att jag är piggare i morgon.

Vet inte riktigt vad som händer i skolan i morgon, inga prov, inga läxor. Men, vi ska nog titta klart på den där filmen "The shining" på svenskan. Jag är sur över att vi inte tittar på någon svensk film, det är ju faktiskt ämnet svenska. Justde, vi skulle kolla på nån film i engelskan också, slappt.

Aja, nu ska jag väl göra i ordning för i morgon och borsta tänderna och så. :P Haha, fan vad tidigt. Men på ett sätt känns det skönt.

Sleep well! <3
0 kommentarer                                                                                                                    
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: