PÅSKLOV <3

                                            Datum: 2008-03-15 Tid: 12:51:39 Kategori: Blandat

Hejsan allihopa.
Nu är det lördag vilket betyder att jag har lov, så grymt skönt! Är ledig ända tills tisdag näst-nästa vecka. Otroligt! =) Det kommer bli mycket sovande, mycket godis & skidåkning.
På onsdagmorgon drar jag och pappa upp till Sälen och stannar tills fredag, underbart. Det blir Tandådalen/Hundfjället (dvs samma ställe som jag var på med Cajsa & hennes familj förra året) och det gillar jag. Älskar backarna där och Trollskogen.
Varken mamma eller Adam åker slalom så de stannar hemma och gör något annat, vad vet jag faktiskt inte.

Igårkväll var det jätteroligt. =) Åkte till Falköping & var hos Charlotte. Ett mycket fint och stort hus hade hon. Nu har jag varit både hos hennes mamma och hennes pappa. Fast hennes pappa var dock inte hemma. Det fanns en svart katt där också, Lakrtis hette han passande nog, men han var som Missan, blyg! Låg och gömde sig under sängen och ville inte säga hej någon gång. Lite tråkigt, men jag är ju van. ^^
Åt någon jättegod paj, som jag råkade kalla för pizza ett antal gånger. Fel av mig. ^^ Sen låg vi i soffan och myste framför Tv:n & Notting Hill. Det måste vi göra om fan! =)

Ojoj, blir ett lång inlägg det här, men jag har inget att göra. Väntar på mat, lasagne .Längesen jag åt, men det är gott. :)


Ikväll är det melodifestivalen, jag undrar vem som vinner. JAG ska i alla fall rösta på Christer Sjögren. =) Lätt! Vore skoj om han vann, och även hela rubbet!! Sedan ska jag sola solarium & äta godis i mängder. En underbar dag!


PUSS<3
(JAG ÄR GLAAAD IDAG! GLADARE ÄN PÅ MYCKET LÄNGE!!=))

0 kommentarer                                                                                                                    
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: