Tapetsera om!

                                            Datum: 2008-03-24 Tid: 11:02:02 Kategori: Blandat
God morgon folk! =)

Hur är det med er? Med mig är det bra, mitt nya, fullkomligt ärliga liv, har börjat. Haha, det känns skönt, det gör det. Jag ska tapetsera om på mitt rum förresten. För tillfället är det målat brunt, men nu ska det bli...vitt! Vita tapeter och någon form av fondvägg, mönstrad med något. Det kommer nog bli riktigt fint. Ska få nya, VITA element istället för mina nuvarande grå-bruna & även nya fönsterbrädor. Just nu har jag någon stensak där, men ska ha trä. Åååh, det kommer bli underbart vackert!

Möblerna ska vara i mörkt trä & vitt där också. Gardiner, vet jag inte. Några förslag kanske? Färg ska de ha i alla fall!

image489

Hmm, något mönster i den här stilen? Njao, för mycket färg tror jag nog.
Nej, nu ska jag göra svenska, skriva en bokrecension. Har haft 2 veckor på mig men inte gjort något. Nu har jag hamnat där igen, den ska vara inlämnad i morgon. Eller var det idag? Skitsamma, nu ska jag försöka göra den!

Pusshej <3

Förresten, jag har redan haft 6 unika besökare i den här bloggen, och det är fortfarande förmiddag. Haha, det kanske inte är så många, men jag är glad ändå. Tänk om det kunde vart 60. ^^ Men, det blir det en dag, hoppas jag! =)

0 kommentarer                                                                                                                    
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: