The shining

                                            Datum: 2008-03-08 Tid: 23:16:33 Kategori: Filmrecensioner

    
image449
The shining

Den här tittade jag faktiskt på i skolan på svenska lektionen. En ganska knäpp film, men som ändå duger i krig. En liten familj åker till ett hotell uppe i bergen för att mannen i familjen ska kunna skriva något. Vad han skrev, fattade jag faktiskt inte. Men han var väl författare eller något i den stilen. ^^ Lite psykat kanske.
I alla fall, hotellet är icke som andra hotell, utan hemska saker sker. Den lilla pojken i familjen har en mycket speciell gåva, man kallar det för "shining" och han mår inte alls bra av det. Han ser saker som han inte borde se. Mamman däremot störde jag mig bara på.  Hon var bara ful och rädd, usch. Alla i klassen tjatade om hennes fula tänder, som var helt sneda och vinda. Dock inte värre än mina, men ändå.

Snöstorm, trasiga maskiner, labyrinter, blod & mycket annat visas i denna film. Tydligen en riktig rysare, men jag är ju inte rädd för något!

Skämt åsido..;)
1 kommentarer                                                                                                                    
  Cille Ille

USCH!, creepy movie :P
satt ju och höll i dig xD

2008-03-10 l 20:59:05
Blogg/hemsida: http://carellen.blogg.se
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: