Fredag

                                            Datum: 2008-05-02 Tid: 10:54:24 Kategori: Blandat
God morgon bloggen! :)

Första gången jag vaknade idag så var klockan 8. Usch vad hemskt tidigt, tänkte jag och somnade snabbt om igen. Nästa gång jag vaknade, så var klockan halv 11. Jösses, det kändes ju som om jag bar hade blundat lite..
Nåja, känner mig hyfsat utvilad nu efter kvällen igår. ;D

Vad gjorde jag igår då? Jo, vid 17-tiden åkte jag iväg till Cajsa, dit även Marie kom. Vi var där i typ, 1 timme innan vi tillsammans med John åkte till Tibro. Vädret var...PISS. Det regnade konstant typ. När det är cruising så hänger ju nästan ALLT på vädret. Lite otur vi hade där, men jag hade roligt ändå! =) Bara man är med sina vänner så är jag nöjd & glad.

Det första vi gjorde var att käka pizza på någon creapy ställe. Det var sjuuukt äckligt i alla fall. Både jag och Emelie tog en calzone, och jag kan säga att det är 1000 gånger godare nere i Jönköping. Så guys, ska ni köpa pizza, gör det i Jönköping. Endel kanske har långt dit hehe, själv har jag 7 mil ^^
Favoritämnet att snacka om igår, var faktiskt, Maries rumpa. Det var mitt fel att det började tror jag...Men det var kul! Hela tiden bah: "Marie...kan du vända din om lite?!" "Men OOOJ vilken stor RÖV!"
Haha, förlåt, men det förtjänade du efter att du drog bort stolen för mig!

Aah, justde. Jag tror att min svanskota är bruten nu haha. 2 gånger, på en ganska kort tid, har jag fallit och landat RÄTT på rumpan. Det gör så sjukt ont så det finns inte! Slog även i armbågen igår, så har ett blåmärke där också. ^^ Bara problem här, men det är så det ska vara!

Vem träffade vi, om inte Cajsas kära ANDREAS. Varannan dag har han en tjej sedan en lång tid tillbaka, varannan dag är han singel. Jag blir GALEN. Blyg som en liten myra är han också, men jag ropade på honom, så då kom han. Den där gången fick han inte smita! Btw, han kallas Gåsen.Varför? I don't know, I don't care..

Låååångt inlägg det här, men lika bra att jag tar allt i ett.
Var inte bara med C & M igår, utan även med Emelie och Anton ju. Var hemma hos Anton i några minuter, han hade det sjukt snyggt. Bara nya möbler typ.
Lilla Teddy!

Jag älskar marsvin. Hans gulliga lilla, halvt förvånade mun tar död på mig! Man vill bara pussa på honom! Aja, väl inne i lägenheten så roade jag mig med att ringa en massa folk och frågade om de hade bil. Fick knappt tag på någon, men ringde sedan Morgan, och han kom! :D
Åkte runt i hans bil lite och lyssnade på musik och vinkade till folk. Människorna GICK snabbare än vad vi åkte, kändes lite skumt haha. SPRANG sedan ur bilen och bort till Andreas, panik! Ville så gärna se honom...:P

Aja, för att göra en lång kväll kort. Det var trevligt, trots en massa blämärken och, hmm, sugmärken. Hur TUSAN ska jag dölja dessa? De är stora som hus! Jag hatar sugmärken. ^^

Hör av mig snart igen! PUSS
0 kommentarer                                                                                                                    
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: