Fredag

                                            Datum: 2008-05-16 Tid: 19:26:20 Kategori: Blandat
Nej men tjaaaa :)

Idag (ikväll kanske jag ska säga) är det en hyfsat glad Melinda som skriver. Som ni märker så skriver jag ju knappt något längre, men jag får i alla fall inte ångest längre haha. (Utav att logga in alltså!)
Vet inte riktigt hur jag ska förklara den här dagen haha, mysig kanske är bästa ordet? Hur som helst, var hemma från skolan idag, anledningen var att jag hade 2 prov som jag icke övat på. Lika bra att öva och få bra nästa gång istället! Gick ändå upp i skaplig tid och duschade och städade rummet. ^^ Eller, jag bäddade i alla fall haha.

Redan igår kände jag mig varm och lite febrig, det var ju tur det tänkte jag, då har jag något att skylla på i morrn! Men nu, så blev jag sjuk. Usch, man ska aldrig tänka att man vill bli sjuk, då blir man det ju! Runt 3 tiden idag fick jag grymt ont i min mage. Fattar inte vad jag har gjort. :O Hela, jäkla magen gör förskräckligt ont.
Haha, mammas kommentar: du är inte med barn då?
Nej, det är jag inte. Hoppas och tror jag i alla fall! xD Men det ska nog inte vara någon fara det inte.
Lunchen bestod idag utav ca 1 dl kladdkakesmet! Kan det vara därför min mage smärtar så förbaskat? =)

Ikväll skulle jag varit med mina älskade vänner Cajsa och Marie, men tack vare magen fick jag inte åka dit för mamma. Mest berodde det på att jag spytt tror jag, hoppas inte att det är maginfluensan! Men det tror jag inte, då hade jag nog spytt mer. ^^

Nu ska vi inte deppa! Pappa kom in i mitt rum förut med en bunt sedlar i handen, rättare sagt 10 st 500-lappar! Underbart va! Moppen är såld! Visserligen står den nu endast 20 m från mitt hus, men det känns lite tomt ändå..

XOP 009
Jag är var en agent! Agent 009. ;D

Jag och Marie har ganska mycket gemensamt faktiskt! Kom jag på nu haha. xD På hennes moppe står det också XOP, och hennes initialer är, precis som mina, MA. Lite roligt! =)

Har alldeles strax över 6000 kr! Jag känner mig rik! Cajsa, du ska få 129 kr för klänningen! Haha, du kan till och med få 1 kr extra som tack för att du väntat. ^^

För dessa pengar ska jag;
*åka till Liseberg
*klippa & slinga håret (den 27 maj!)
*åka till Ullared
*shoppa kläder & skor
*köpa smink + lösnaglar
*kanske köpa ett fritidskort?

Det sköna är ju att jag även kommer att jobba i augusti, och då tjäna ytterligare 7500 kr. Detta kommer ju komma in på mitt konto i september då skulle jag tro, så då har jag så att jag klarar mig den hösten! =)
Nu blev jag positiv! Den här sommaren kan inte gå fel! =)

Jag skriver så långa inlägg nu för tiden. xD Annorlunda än förut, då var det lite och ofta. Jag förstår om ni inte orkar ta er tid att läsa allt, men nu blir det ju mer sällan i alla fall..
Snart är det tacos till mat, hoppas magen klarar av det! Det är ju sååå gott!!

Puss & kram, underbarn! =)

2 kommentarer                                                                                                                    
  Anton DTV (blondast av alla)

Varför skriver du detta i den här bloggen?

2008-05-16 l 20:04:40
Blogg/hemsida: http://detrevannerna.blogg.se
  Cajsa

Tack men får jag endast 1 kr i ränta när det var sååå lång tid?;)

2008-05-16 l 23:34:49
Blogg/hemsida: http://cajsacajan.blogg.se
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: