Grafisk kommunikation

                                            Datum: 2008-05-30 Tid: 10:28:34 Kategori: Blandat
God morgon :)

Humöret är på topp, likaså vädret! Idag har jag på mig mindre kläder än någonsin faktiskt. itne ens strumpbyxor, ändå är det varmt!
Jag & Emelie hade kommit överens om att inte ha någon bh på oss idag, men vad händer? Hon kommer med en bh och vägrar ta av den! Det är taskigt..Men som tur är så är Carin sänkt från himlen till denna jord! Haha ;D Hon tog av sig sin bh i alla fall, nu känner jag mig mindre mobbad.

Grafisk kommunikation nu i alla fall, otroligt tråkigt. Vi håller på med montrar men det går väl inte speciellt bra. Jag kan inte fatta att jag ens valde inriktningen: Grafik- och webbutveckling. Helt otroligt trist ju! Jag är verkligen ingen "skapa-människa" med tanke på min sämsta fantasi. Däremot kan jag skriva ganska hyfsat. Så där har jag fantasi! ;D Fast det handlar ju bara om mord i alla fall, trist med intressant.
Robin gav mig en glad nyhet förut! Vi slutar tidigare idag eftersom matten är inställd. Det finns ju inget mer att göra där nu, så varför gå dit liksom? Hur som helst, slutar då 13:30. Ska då inte till stan och träffa Cajsa som jag sedan ska åka hem med! <3

Tonight baby, it's only the four of us. ^^,
När jag gick upp i morses vad mamma & pappa borta. De åker ju som jag nämnde igår till Göteborg idag. Farmor kommer väl till vårt hus någongång, dock är jag osäker på vilken tid. Illa! Men ääh, hon har ävl nyckel antar jag. Missan älskar henne verkligen, det är hennes favoritperson. Jag är Missans hatperson! =(

Jag återkommer när jag har något vettigt att skriva om!
Förresten, varför kommer kategorin: Systrarna Olsen fram först? S är ju långt bort i alfabetet...Skitsamma! ;D
0 kommentarer                                                                                                                    
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: