Lång dag

                                            Datum: 2008-05-21 Tid: 19:19:15 Kategori: Blandat
Hejsan igen :)

Sitter i min säng och lyssnar på en Enya, någon lugn låt som kan behövas ibland. Det är sjukt varm här inne i mitt rum och jag svettas nästan. Helst av allt vill jag bara gå ut härifrån, ta en flaska sprit och sätta mig ensam och gråta någonstans.
Var ju som sagt hemma väldigt tidigt idag, och vad har jag gjort? Njae, lite allt möjligt. Inget vidare viktigt dock. Surfat, hoppat studsmatta, spelat gitarr och chattat lite. Fyfan vilken värdelös dag. Men, det gör inget. Jag gillar värdelösa dagar.

Har jag sagt att jag älskar Paris Hilton? Det gör jag i alla fall. Hennes låtar är ju bäst ju! Blir så fantastiskt glad av dem och lyssnar på "Nothing in this world" så gott som varje dag. Det är faktiskt ingenting jag skäms för, att jag gillar henne. Tycker även om Britney Spears och hennes låtar. Mest "Gimme gimme.." och "Peace of me". De har väl alla hört antar jag, men de är ju bra!

Till mat snart blir det spaghetti och köttfärssås. Förut bestämde jag mig för att aldrig mer äta mat, då jag kände mig fruktansvärt mätt, men nu är jag fruktansvärt hungrig. Har ej ätit på fleeera timmar! Vet inte vad jag ska göra? Jag vet däremot att mamma och pappa kommer tvinga i mig maten, synd att vi inte har någon god frukt. xD
2 kommentarer                                                                                                                    
  jenny

sv: Hehe nä det var ingen höjdare..jag tror för att jag var ute så ofta om kvällarna och frös mkt, man får det ju lätt då..iaf tjejer. Fick "vanliga" urinvägsinfektioner jätteofta men så till sist spred d sig bak till njurarna..fan vad ont jag hade, dagen då jag åkte in till akuten så kunde jag bara ligga ner på golve och gråta för att d gjorde så ont..dom trodde också det var blindtarmen först men som tur va så slapp man d..blev du inlagd?

2008-05-21 l 20:44:46
Blogg/hemsida: http://jnyyy.blogg.se
  J

Fin blogg!
kolla gärna in på min blogg också :)
Kram

2008-05-21 l 23:57:21
Blogg/hemsida: http://jahwanna.blogg.se
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: