Nästan helg!

                                            Datum: 2008-05-22 Tid: 19:52:11 Kategori: Blandat
Hej på er kära läsare! :)

Sitter (som vanligt) i min säng med huvudet lutat mot min blommiga fondvägg och skriver ett litet inlägg i bloggen. Haft en bra dag? Min har varit helt okej, riktigt okej till och med. Skoldagen var lång, men jag antar att det kvittar eftersom dagen igår var så kort.
Hade redovisning på företagsekonomin idag, gick bra. Själv tyckte jag att det lät som om jag babblade om något helt annat, men jag gick ändå MVG på det, helt fantastiskt.
Fick även tillbaka naturkunskapspriovet (handlade om ekologi och grejer) och det resulterade i ett VG. Jag vet att jag verkligen inte förtjänar det, men det känns bra ändå! =)

Däremot gick inte det sista provet riktigt som det skulle. Det var grafisk kommunikation, och förhoppningsvis får jag G. Men, det vill till mycket för det i så fall, jag tror verkligen inte det.

Snart är det mat, men jag är verkligen inte hungrig. Har klämt i mig 6 bullar sedan jag kom hem, ja, ni läste rätt. Helt jävla otroligt ju. Haha, men skitsamma. Jag drack i alla fall mjölk till, något nyttigt! =)

Du är rätt ung jag är äldre än du, men du röker så jag skulle säga att vi är +- noll.

Haha, sitter och lyssnar på den låten nu, rätt härlig.
Vi kommer att dö samtidigt - Säkert!

Har städat lite idag, dammsugit rummet, vattnat och vikt ihop kläder. Min bror konfirmeras på lördag så mamma vill att det ska vara fint här i huset. Nämnde jag förresten att jag har målat staketet! :O Jag är heeelt vit nu! Aja, har i alla fall gjort någon nytta idag, det är inte ofta det inte! ;D

Aja, nu ska jag lyssna vidare på min musik. ^^ Puss & Kram



0 kommentarer                                                                                                                    
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: