Rix FM festivalen i Jönköping

                                            Datum: 2008-06-01 Tid: 00:01:46 Kategori: Blandat
Hej mina kära vänner :)

Jao, nu var det jag igen. Här sitter jag hemma, själv och jättetrött! Min dag har mest bestått av att sola på min gräsmatta medan farmor och Adam suttit bredvid i skuggan. Missan och Ella var ute och sprang lite de också, härligt för dem!
En grej jag inte fattar. Varje gång Adam (min bror!) ska lyfta upp Ella (kanin!) så står hon still, men när det sedan är min tur, då springer hon all världens väg. Vad gör jag för fel? :S Hon hatar mig..:(

Igår vad det riktigt roligt. Jag, Cajsa, Marie m.fl var ute på en riktig långpromenad i stan. Vi blev ett jäkla gäng! Mest människor från mina tidigare klasser, kul att se dem! Det kom fram några killar som inte var helt nyktra, och frågade ut oss om vilka instrument vi spelade..xD Det sjuka var ju att vi alla spelade någonting...;D Vi hade hur som helst svinkul (tycker jag i alla fall!). Jag & Cajsa gungade i en stor gunga på skolan och var totalt livrädda! =) Cajsa & Marie sov sedan över hos mig, och åkte hem i förmiddags! Underbar kväll + natt! :D

Egentligen skulle jag ha åkt till Liseberg idag, men eftersom mamma & pappa ej är hemma och farmor istället är här, ville de inte att jag skulle åka ner dit hela dagen, därför stannade jag hemma. =( Fan också., tänker jag nu. Vädret idag var ju helt strålande, och jag slår vad om att vi hade haft en störtskön dag.
Emelie & Anton åkte ner dit i alla fall och shoppade! De kanske gick på Liseberg också, vad vet jag. xD Hoppas de hade kul i alla fall, men de hade de nog!

Framåt eftermiddagen så ringde Sebastian och frågade om jag inte kunde komma ner till Jönköping och gå på Rix FM festivalen och se ett antal kändisar! Först var jag liiiite tveksam till detta, ifall farmor ville ha mig hemma. xD Men, hon hade väl fått nog av mig, så jag fick åka ner en sväng. Där var det skitkul! Först solade vi på vätterstranden i någon timme tillsammans med hans kompis Chrille och några andra. En till kille & 2 st tjejer! Har no idea om deras namn, men det är oviktigt!
Solen har verkligen tagit idag, och det gillar vi! <3
Efter solningen och en hyfsat äcklig öl, så gick vi hem till Sebbe och käkade pizza. Calzoooone, underbart! När jag skulle ringa och beställa pizzan, så försökte jag låta som Seth Engström med samma "Hejsaan", men det lyckades nog inte riktigt. Jag tror att de på pizzerian tyckte att jag var helt störd...;P Aja, deras problem!
Jag hade på mig mina klackskor idag, och jag kan icke gå i sådana märkte jag nu. Jag haltade hela vägen till Rådhusparken, så jag bestämde mig för att gå barfota istället. Fötterna blev grymt smutsiga, alldeles svarta! :O

Kändisarna jag såg var:
*
Ola
*Brolle
*Sibel
*BWO
*Roger (Rix FM)
*Anders Johansson (var han med i Fame factory?)
Det var säkert någon mer som jag inte minns. xD

Jag satt på Sebbes axlar under en 10minuters-period, och det var helt fruktansvärt. Efter vad som hände när jag satt på Antons axlar, är jag livrädd för sådant  nu. När jag skulle upp i början var jag apnära på att ramla! Men, som tur var gick det bra. Hans axlar var liiiite röda sen! Stackar'n! ;P Men, han bad om det...

Nu blir det ett sånt här långt inlägg igen, jag ber om ursäkt för det. Förlåt.
Nu ska jag snart sova, är sjukt trött.
Värmen tar verkligen död på en....men det är fortfarande bättre med fint väder, en med fult! ;D

Det mina vänner, var min dag det!
En rolig grej som hände, var att Chrille TOTALT tappade bort sig i vad han snackade om, när jag plötsligt kommenterade att hans kalsonger var snygga. xD Men, man ska icke vara blyg! Jag gillar leopardmönstrat! =)

Puss och kraaam


1 kommentarer                                                                                                                    
  Uskar

Anders var med i fame factory o vann nåt år =)

2008-06-02 l 20:59:38
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: