Söndagen den 23/11 -08

                                            Datum: 2008-11-23 Tid: 22:58:48 Kategori: Vardagslyx
God kväll :)

Idag har varit en fin dag, och faktiskt helt okej. Solen har skinit hemma i Hjo och jag har bland annat gått en härlig promenad med Cajsa i höst/vintermörkret. Har inte träffat henne på över en vecka på grund av hennes lilla vistelse i England. Den sötnosen hade faktiskt köpt presenter till mig! Ett par underbart fina örhängen och en fin burk med någon läppglansliknande i. Tack! =)


Fina grejer.

Har även idag sett på en film, Besökarna. En gammal film (VHS) med bland andra Kjell Bergqvist i rollerna.
 Någon som har sett den? : )
Skulle egentligen ha dammsugit, målat naglarna och fixat idag, men istället har jag ägnat mig åt annat. Spelade bland annat Guitar Hero en sväng förut. Ibland förvånar jag mig själv över att jag faktiskt lyckas träffa någon såndär sak.
Finnarna i ansiktet lever kvar, tyvärr. De måste bort känner jag. Jag känner mig inte alls bra med alla de där jobbiga idioterna.

Jag har alltid känt mig som en väldigt egoistisk människa. Idag kom jag dock på att det är jag nog inte. Jag ägnar fruktansvärt lite tid åt mig själv. Så fort jag gör något så är det för någon annan, känns det som i alla fall. Antingen är det att snacka med någon, köpa något till någon annan, greja med husdjurens burar, mata djuren, diska efter familjen osv.
Jag har till exempel inte ägnat någon tid till att måla naglarna idag som jag tänkte göra. Det har jag inte gjort på flera månader.

Nu är i alla fall jag sjukt trött. Jag borde sova. I morgon är en annan dag, med nya tag. ; )
Sov gott


<3

0 kommentarer                                                                                                                    
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: