You're the stranger that confuse my heart

                                            Datum: 2008-11-02 Tid: 01:52:04 Kategori: Vardagslyx
God kväll mina godingar

Klockan är egentligen alldeles för mycket och jag borde sova.
Dock ligger jag redan i sängen med täcket över mig och datorn i knät. Katten ligger i fåtöljen bredvid och spanar in mina rörelser.
Kom alldeles nyss hem från en trevlig kväll hos Johan. (Dag kanske jag borde säga förresten)

Chillade, åt tacos, kollade på filmen Click. Ni vet den med Adam Sandler. Andra gången jag såg den och jag gillar den. Lite väl känslig i slutet kanske, men annars en riktigt bra film enligt mig.
David joinade oss också och det var faktiskt tack vare honom som vi tittade på filmen. Han hade inte sett den innan som vissa andra..
Mitt i natten sjöng Johans pappa och hans fru Lena kareoke högt och underbart bra. Jag bara älskar stämningen som blir av lite musik. Orka vara torr och tråkig och lägga sig 23 en lördagkväll? Nej, nej. Musik ska det vara, i mängder.

Den förbannade hostan ger sig inte. Fan. Jag har nu två nätter (eller otroligt tidiga mornar) vaknat upp av extrema hostanfall som inte släpper i första taget. Hur länge ska den sitta i?

Shit klockan är nästan 2 och här ligger jag lite halvt panikslagen. Det enda jag vill just nu egentligen är att få lite sömn. Men ändå inte va. Man missar ju så mycket om man bara ska sova.
Jag vill komma ut i naturen och se alla stjärnor och djur som vågar komma fram. Se när rädda harar skuttar förbi framför fötterna på en och se hur de leker med varandra.
Ligga och titta på Missan för att hon är så söt när hon sover.
Det finns mycket jag vill göra.

Tyvärr finns det saker som jag måste göra som inte alls är roliga. Såsom läxor!? Historia, webbdesign och företagsekonomi. Finns det tråkigare ämnen? Skulle faktiskt inte tro det. Jag spyr på dem, helt seriöst.

Nu får det räcka med information från mig så länge. Ni får ha en fin kväll alla läsare! : )

Puss och kram på er.
1 kommentarer                                                                                                                    
  Loo - Veckansblogg?

Vad tycks om min outfit som jag hade igår?

2008-11-02 l 15:40:47
Blogg/hemsida: http://loem.blogg.se/
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: