Söndagkväll hos Emelie

                                            Datum: 2008-10-26 Tid: 20:16:26 Kategori: Vardagslyx

Vilken lyckad färgning.

Kan ni gissa hur mitt hår ser ut? Det är mörkbrunt med orange utväxt. Haha kan ni fatta att jag köpt hårfärg för 104 kronor helt i onödan, när det var extremt ljusblond jag skulle ha.

Idag är min turdag.
Förut skulle jag, Emelie och Anton skära till morötter och gurka till små stavar som vi sedan kunde dippa. Vad händer då, om inte att jag skär ett djupt hack i mitt pekfinger! Bloder sprutade och då menar jag det. Hela köket och badrummet här i huset hade fläckar av blod överallt.
Hur mycket blod finns det egentligen i fingret?
Emelie klippte till plåster som jag satte på, men det var helt onödigt. Blodet gick igenom det direkt och det bara rann. Fy.

Nu har det dock slutat, 4-5 timmar senare.

Färgningen då? Emelie blev jättesöt i sitt nya bruna svall, även Anton ser ut som en riktig supermodell i sitt mörkare hår.
- "Nu måste vi platta håret sen också!"

I brist på annat att skriva..

Det snackas om en lång nattpromenad lite senare också. Vi får se hur det blir. Jag känner mig väldigt sjuk just nu, ingen röst och inget pekfinger på vänsterhanden. Haha vad jag klagar, men det är sant.

Vi har tagit en massa bilder på varandra när vi hade i färgen, innan osv. Men de kan jag inte lägga upp nu tyvärr. Det blir en annan dag..

I morgon gott folk, så ska jag och Emelie åka in till stan och köpa BLOND HÅRFÄRG till mig. Jag ska vara blond innan jag återvänder till Hjo. Så är det bara.

Nu är det Andra avenyn på tv men det programmet följer jag inte ändå. ; )
Det är därför jag skriver så mycket.

Haha justde. När pappa skjutsat mig till Tibro förut möttes jag upp av Emelie som var hos sin farmor. Farfarn fyllde år så det var partaj! ; ) Jag bombaderades av tårtor och te hit och dit. Gott. (Hade precis ätit innan jag kom dit..)

Aja. Parlamentet börjar snart, det ska jag se!

Vi hörs i morgon igen. Puss på er.

0 kommentarer                                                                                                                    
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: