Eridu

                                            Datum: 2008-09-03 Tid: 21:57:43 Kategori: Blandat
Då var man hemma från en liten tipp på stadens alla torg med de små grabbarna. Emil, Fabian & Adam var med. Det började med att F och E kom till mig medan jag drack cola och precis hade värmt mig en bulle.
De satte sig i soffan en stund och spelade gitarr och sjöng..Härliga pojkar! =D

Vi stack till Klings lya, eller till hans altan rättare sagt med tanke på regnet osm bara öste ner. Där gjorde Fabian bort sig när han föll och nästan hade ihjäl gräsklipparen. Jag borde ha filmat det ögonblicket, det hade varit en rolig stund för många individer.
Vidare till Eridu och FYFAN VAD FET JAG KOMMER ATT BLI OM JAG FORTSÄTTER SÅHÄR.

Desstom så har jag börjat utnyttja Meddo för livsnödvändiga saker. Toalett <3 Både i Skövde och i Hjo, det är ju helt underbar med tanke på att det är rent och fräscht där osv. Bättre än gamla sunkiga toaletter i stadsparken. De borde verkligen rusta upp...allting i Hjo. Allting känns, gammalt och slitet. Ingen som vill komma hit då ju. Lite nytt skulle inte skada. Bara något litet. Nya parkbänkar, nya gatlyktor, toaletter osv.

Nog snackat om min lilla stad. Jag älskar den ju faktiskt! <3

Borde snart lägga mig skulle jag tro.
Mamma har bakat bullar, men jag orkar fan inte äta någon detta dygn. Får väl proppa i mig 4 st i morgon efter skolan eller något. Kanske ta med till skolan. :P Eller inte.
Men att..

Glidslemmet står fortfarande på mitt sängbord, dock använder jag det ej. Haha. Om ni undrar så har jag det där av medicinska själ, inte något annat. Var tvungen att ha lite slem på supparna jag körde in i röven (MYSIGT!) men numer tar jag ju inga. Frisk som en nötkärna typ. Knappt.

Sov sött småfåglar..<3
Puss & Kram

0 kommentarer                                                                                                                    
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: