Jag blir som en annan person!

                                            Datum: 2008-09-24 Tid: 15:21:24 Kategori: Blandat
Goddagens!

En något tidigare uppdatering av bloggen idag än de förgående dagarna i alla fall.
Har precis spelat gitarr en liten stund, jag älskar det instrumentet. [ Vi behöver ju inte bry oss om att jag är dåligt, sålänge det är roligt så! ]

Jag spyr verkligen snart på en ful, äcklig gubbe som tillsynes finns överallt. Vilka blickar han ger oss "småtjejer", jag vill bara slå till människan!

En mycket slapp och rolig dag idag. Databashanteringen var faktiskt riktigt intressant för idag förstod jag. [LÄS: förstod inte egentligen, men mer än någon annan dag! ]
Multimedian avskyr jag, och det blir ju inte bättre av att filmen som jag håller på med ska vara färdig på måndag. Jag kommer aldrig bli klar. Fattar noll.

Fabian är påväg hit med lite gottit! Vet inte vad vi ska hitta på, men något blir det väl. Sitta ute i solen kanske, kan ju vara skönt.

HJÄRTATTACK!
Var ute och fotade lite förut med D100:n medan både Missan och Ella sprang runt i trädgården. Satte Ella i slänten och tog lite söta bilder, medan jag inte visste vad katten gjorde. När jag sedan ska titta igenom bilderna jag nyss tagit så kommer Missan och en annan katt rusande ut från huset. Då har alltså någon annan, främmnande katt smitit in och Missan jagade iväg den illa kvickt!
Mitt hjärta slog några extra slag och det första jag gjorde var att skrika: MISSAN! [ Jag låter verkligen som en man när jag skriker. Mörkt och högt! ]

Nu kom Fabian!
Kram <3
1 kommentarer                                                                                                                    
  Cajsa

läskigt med en annan katt:S

Bruce hade tydligen smitit idag igen, när jag åkt till skolan! han tog sig ur selen:S luriga katter;)

2008-09-24 l 15:38:16
Blogg/hemsida: http://cajsacajan.blogg.se/
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: