Mobilberoende

                                            Datum: 2008-09-04 Tid: 13:41:08 Kategori: Blandat
L O V E L Y

Mina vänner, jag har blivit beroende utav att min mobil. Jag avskyr verkligen att vara beroende av saker, exempelvis utav godis.
I våras var jag beroende av plopp, men det förvsvann snabbt när min bror vann största Plopp-vinsten på LIseberg. Det är jag glad för. Jag HATAR plopp.

Jag måste bli bättre på att säga till mig själv när det är nog.
Som med plopp nu till exempel. Först är jag beroende av det, sedan hatar jag det. Om jag inte hade ätit det så mycket så hade jag ju fortfarande säkert tyckt om det. Eller hur?

Nog om det!
För tillfället har jag musik, men läraren kommer inte förrän om en halvtimme, så lite tid till bloggen får det bli.
Innan den här lektionen hade jag Webbdesign. En hyfsat rolig lektion faktiskt. Lärde mig en massa om html-koder. Passande eftersom det är sådant man använder här i bloggen.

Nu till inläggets rubrik. Mobilberoende.
Jag sms:ar över 100 sms/dygn. Förstår ni hur mycket mina tummar hatar mig? Tack och lov så skriver jag ju inte med tummarna på tangentbordet, så då får de lite vila. De gillar de nog. =D

Igår gjorde jag bort mig fullständigt.
Jag skulle städa lite i kaninburen, och bestämde mig för att dammsuga ur all skit. Dock inte med dammsugaren vi använder inomhus, utan en som vi har i garaget. Tyvärr fastnade både halm, hö och kaninskit i slangen, så det fick jag ju ta loss och försöka rengöra.
Det verkade först vara omöjligt att få bort, eftersom det satt så hårt. Men smarta jag hämtade en kratta, och började runka för fullt ute i trägråden. Alltså, jag fick dra slangen över själva krattskaftet. Måste sett ganska roligt ut.
Helt plötsligt fick jag stanna upp med det jag gjorde, eftersom grannars började flockas runt grannens trädgård. Givetvis hade lilla Ella smitit igenom häcken och in på grannens gräsmatta medan jag "höll på" med dammsugare.
"Är det din kaniiiin?" - Upprörd granne (som tyckte att Ella var söt!)
"Oj, ja. Hon brukar inte smita så ofta..." - Melinda

De förstår nog inte att jag aldrig använder sele på mina djur. Gillar att se dem fria! Inga koppel här inte. Men, ibland smiter dem. Först blev jag arg på Ella, men förstod sedan att, om jag hade varit kanin. Då hade jag också velat smita igenom häcken för att se vad som fanns där. Jag förstår henne! :D

Hörs sen!
Puss
0 kommentarer                                                                                                                    
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: