Nu börjas det igen!

                                            Datum: 2008-09-04 Tid: 18:07:24 Kategori: Blandat
Dear readers..

Nu är jag äntligen hemma från den sabla skolan. Det känns SÅDÄR att komma hem så sent.
Har fått min första läxa i japanska idag också. Nu börjas det igen. Läxorna strömmar in, men framför allt det egna ansvaret. Jag måste verkligen jobba nu, mycket också. Jag som avskyr skolan egentligen.
Det gäller bara att jag inte börjar tänka på det jobbiga med alla ämnen, utan det roliga och intressanta. Hoppas jag inte glömmer det bara! "/
Historialäxa har jag också, läsa några texter (förvisso redan gjort) och sedan svara på en massa frågor (inte gjort.).

Stämningen bland oss alla är lite, spänd, måste jag säga.
Dock är jag på ett så pass glatt & lyckligt humör att ingenting kan få mig att deppa eller sura. Så jag är glad och munter, ingen kan förstöra det, faktiskt. (!!)

Shiet. Jag har en massa svenska. Den här veckan ska frågorna 1-9 vara klara, och jag är på kanske, 5, 6? Tro inte att det endast är frågor med ett litet svar heller. Utan vi ska skriva små uppsatser på max 700 ord osv. Jag kommer dö. Eller, grejen är att det egentligen inte är så svårt, utan jag är bara rädd för att få dåligt betyg.

Susann (svenskaläraren) sa till mig att jag har god chans att få högt betyg i Svenska B, då vill jag ju inte sumpa den chansen. Jag är supernoga med allt jag gör i det ämnet. Vet inte varför, men jag vill verkligen satsa på det jag (kan inte säga att jag är bra på det direkt) men på det jag kan bäst i skolan!
0 kommentarer                                                                                                                    
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: