Sugen på nytt!

                                            Datum: 2008-09-11 Tid: 13:23:04 Kategori: Blandat
Musik för tillfället..

Med tanke på att jag inte förstår musikprogrammet vi jobbar i (MadTracker) så kan jag ju lika gärna blogga nu. En idé vore kanske att lära sig programmet, men näh, inte idag.
Today is a long day. 17 slutar jag, med japanska sista lektionen.

Alltså har jag ca 2 timmar rast nu efter musiken, men det är bara bra. Det kan bli min pluggtid! =D Har inte pluggat på flera veckor känns det som. Det blir aldrig av ju...
Haha ja justde. På japanskan sen tänkte jag jävlas lite med läraren. Hon snackar ju mest bara japanska, så hur mycket fattar jag? Sen är ju fallet så att hon suger getpung på svenska. Så nu ska jag snacka på breeeaste västgötskan åt'na! Se hur möe ho fattar dåe!
Kanske kan vara lite elakt, men vafan. Kul och testa ju! =D Då kanske hon inser att man inte lär sig (i alla fall inte jag) flytande japanska på 4 lektoner..:S

Jag är så dödligt sugen på en ny design här på bloggen. Nya färger osv. Är inte ni det? Hur kul kan det vara att bara ha VITT jämt? Precis. Men jag svär, det dyker upp något nytt så småningom. Jag längtar! =)

Ha't gött sålänge! =D

Pusspuss
1 kommentarer                                                                                                                    
  mojje

hur gick de med västgötskan sen då?? pratade du mkt kröser å sånt??

2008-09-11 l 20:59:27
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: