Sundayafternoon

                                            Datum: 2008-09-21 Tid: 12:38:57 Kategori: Blandat
Hej på er!

Söndag idag, vilket är jävligt hemskt. Det finns ingen dag som jag hatar så mycker som just söndagar. Till och med måndagar är ju bättre tamejfan.
Man [ eller i alla fall jag ] sitter hemma och ugglar och kan ingenting annat än att tänka på hur jobbig den kommande veckan blir. Eller egentligen, inte jobbig. Men liksom, näe jag kan knappt förklara. Söndagar = hat, helt enkelt.

Nååväl.
Nu blev jag GLAD i alla fall. Musiken är inställd i morgon vilket betyder att jag slutar redan 12:50. Eller okej, jag har egentligen engelska, men den ligger på en sådan himla dum tid att man inte KAN annat än att skippa den. Jag, liksom Anton drar nog oss hemåt och pluggar mer svenska som ska vara inlämnad på tisdag klockan 15:00. Jävlar vad jag är nervös.

Senare idag skall jag träffa Fabian [ som vanligt ] i stadsparken och fota lite. Jag undrar vart kameran är. Hoppas den är laddad. Jösses, bra koll jag har. [ xD ]
Hoppas det blir en och annan fin bild i alla fall. Btw, är det någon som inte har något att göra, så kom till stadsparken sen vetja. Där befinner jag mig! :)
Jag lovar att slänga upp nån bild här på bloggen sen IFALL det råkar bli någon bra.

Tills dess. Ha det fina fisken everyone! =D
1 kommentarer                                                                                                                    
  Cajsa

trevligt:) jag åker 13.20 hem imorgon.. du med då kanske?:) isf ses vi ju en liten stund..

2008-09-21 l 13:05:43
Blogg/hemsida: http://cajsacajan.blogg.se/
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: