Filmrecension; Bolt

                                            Datum: 2009-04-09 Tid: 21:38:55 Kategori: Filmrecensioner

Jag och mina filmrecensioner :P

Igår tittade jag ( och Johan) på den här lilla animerade filmen. Den var bra ( men det är klart att jag tycker det, den handlar ju om djur...:'D)
Håll med om att det i näst intill varenda tecknade film förekommer en stund då en hel låt ( eller nästan en hel låt) spelas samtidigt som de visar vad som händer i varelsernas liv? ( De pratar alltså ingenting...)
Kan vara ganska sött, men lite jobbigt ibland också. Dessutom förekommer dessa stunder nästan alltid i slutet av filmen också..


"Filmen handlar om hunden Bolt som växer upp som TV-stjärna, han känner inte till något annat liv och tror att han verkligen har de superkrafter hans TV-seriekaraktär har. Bolt tror att hans älskade matte Penny verkligen är i fara så gott som varje dag och en dag går det för långt.

 

Bolt tror att Penny är kidnappad på riktigt och ger sig ut i stora vida världen (eller tvärs över USA i alla fall) för att leta upp henne. Bolt upptäcker snabbt att livet inte är så enkelt som han trott. Han upptäcker den hårda vägen att superkrafter är något han saknar. 

Bolt träffar på flera sköna figurer, några är bifigurer som bara förekommer en kort stund så som NY-duvorna (mina egna favoriter) medan andra följer honom under resan så som den övergivna katten Mittens (Strumpan på svenska)och den “livsfarliga” överviktiga hamstern Rhino (Roffe på svenska). Den TV-beroende hamstern har Bolt som största idol och är alldeles till sig, i sin plexiglasboll, över att äntligen få träffa Bolt och dessutom få vara en del av hjältesagan.
De nyfunna vännerna råkar ut för lite av varje under sin resa som det skall vara i en barnfilm och sakta går det upp för Bolt att man inte måste ha superkrafter för att vara hjälte. Givetvis har filmen sina antihjältar också och de finns på två plan dels den elaka personen med grönt öga. Han är den onda i TV-serien, Bolt hatar honom och dels Penny och Bolts manager samt TV-producenten i den verkliga världen."

http://filmblogg.pricerunner.se/recension-bolt/
0 kommentarer                                                                                                                    
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: