Karlsborg med italienarna

                                            Datum: 2009-04-19 Tid: 12:30:13 Kategori: Vardagslyx
Jag måste ju berätta för er om gårdagen.
Fick näst intill ställa klockan (en lördag!) så att jag inte skulle försova mig.
Klockan 11:30 mötte jag Markus på ICA här i Hjo för att köpa korv, bröd, senap, ketchup och ja, allting som behövs för att få en någorlunda lyckad grillning.
Klockan 13:30 så började turen inne i Karlsborgs fästning och vi alla var på plats.
Kan ni ana hur otroligt sega italienare är på att gå? I jämförelse med dem så är ju vi svenskar riktigt snabba! (Dock tror jag att jag håller med italienarna där.. det är riktigt skönt att inte behöva stressa fram vart man än ska..:P)

Rundturen gick bra, jag hoppas att de förstod det mesta i alla fall. :P
Jag fick till och med en fin komplimang igår av en italiensk lärare. Hon sa att jag var en bra engelskalärare (HAHAHAHAHA!). Sen pratade vi även en massa om uttalen här i Sverige, hon hade tydligen väldiga problem med att säga "Skövde". Fast det är väl förståeligt.
Dessutom så lärde jag en liten hoper med tjejer att säga "Jag heter". Det var nog inte det lättaste. Haha, det är riktigt pinsamt att vara svensk ibland, vårt språk är ganska fult faktiskt..
Det enda negativa med dagen var väl att alla kläder jag hade på mig nu ligger i tvätten, satan var mycket rök de luktade (av grillarna).

Smörgåstårtorna gick ju inte hem som ni vet, men det gjorde korven. Vilken tur!
Hade de inte ätit det hade jag blivit ledsen och börjat gråta. Men de åt, åt och åt, vi fick till och med springa till ICA i Karlsborg och köpa mer.
Jag och Emelie blev verkligen i centrum en stund sen. Det började med att vi satt vid grillarna (dels för att ta hand om korven, och dels för att det var varmt och skönt där).
Efter en stund sitter ALLA runt omkring oss. Italienarna satte sig runt om oss och började ställa en massa frågor. Det hemska är ju att de säkert pratar skit om oss och skrattar när de väl pratar italienska med sig själva... och vi bara sitter där som idioter och försöker skratta med. Kul. ^^
Dock var det bara jag, Emelie, Markus, Fanny och Jesper som behagade att komma igår. Resten av klassen verkar inte vilja offra sina helger.. Men det var en rolig dag! Jag är nöjd.

De har så fina namn också! Och fint hår!
Jag hoppas verkligen att vi kommer komma iväg till deras land, det ska bli sjukt kul att se Italien.

0 kommentarer                                                                                                                    
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: